LIVE: Tretí deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Je to jak jsi napsal. Vadi mi tve vyroky smerem k Hornerovi. Jsou lidsky urazlive a zatim nevime co udelal. Znovu opakuji ze Wolf mi tentokrat mluvi ze srdce. Hornera, pokud neco spachal, tim nijak neomlouvam.

Co se tyce moralizovani, pokud ho nevnimas tak nema smysl ti ho vypisovat, napsal bys mi ze to moralizovani neni. Mas ho i v tomto vlaknu. Ale neni to nic zasadniho.

Diskutuji s tebou v pohode a rad a proto jsem se k tobe vyjadril. Jine nechavam bez povsimnuti. Kazdopadne je to porad tvoje vec.

Hezky den, jdu dokoukat Bahrain…

2 Likes

Že tam vzali toho nejrychlejšího na to sebrání. :smiley:
Chudák. :smiley:

Aston pískuje :sunglasses:

Běžel tam ten, kdo ten pohyb nejvíc potřebuje :smile: .

1 Like

Kdo dneska mistr?

Absurdna? Nehovori Lewis po kazdej sezone ako je v F1 malo cer.nochov a zien a ze ako tim aj ako cela F1 na tom potrebuju pracovat? :smiley: (trans ludi som tam spomenul ako joke, ale takto aspon nikto nemoze povedat, ze som ich vynechal)

Tu nejde o Hamiltona. Ide o to, ze nemam rad neferovost a preferovanie vybranych skupin len na zaklade prislusnosti do istej skupiny ludi. Naopak mam rad prirodzenu konkurenciu a ferovy pracovny trh - sikovnejsi clovek sa dostane na lepsie miesto. Keby mal taketo nazory Verstappen, Alonso, Leclerc alebo hocikto iny, tak kritizujem aj ich za to. Vela ludi vsak tazko chape konzistenciu nazorov, lebo oni sa riadia osobnymi preferenciami.

6 Likes

Ještě jak tam dali ten zpomalenej záběr… jak se celý tělo klepalo. :smiley:
To zrovna nemuseli. :confused: :smiley:

Sezona skoncila. Predvcerom majster Verstappen, vcera Sainz a dnes Leclerc.

Lidi už pospávají, tak to proložili horrorem. F1 není pro slečinky :smile: .

Snad ale nepískuje stejně jako May v posledním díle Grand Tour. :grin:

1 Like

Ten diel bol skvely :grinning:

Teď na tom posledním stintu se to potvrzuje. Prostě nezajíždí do boxů jen tak :smile: Pokaždé něco dotankuje.

Posledních 10-15minut bude zase Fia show?.. Takže cca posledních 10 minut testování?
Nebo dneska bez show?

Jasně že bude FIA show.

Všechny díly s nima stojí za to. Ale tuším, že je to uplně předposlední díl… :face_with_diagonal_mouth:

1 Like

Jj je to tak bude este jeden a potom koniec ery :sob:

Mne sa z tejto poslednej poslednej s3rie paci najviac Scandi flick jak tam May znicil to Evo :grinning:

1 Like

1 Like

Už je to tady… Fia show.

“Za ty 3 dny toho udělali tolik… Jsem si jistý, že (AM) jsou po Redbullu nejlepší ze zbytku.”

Andrew Davidson na F1 TV

… tomu říkám hopium :eyes: :shushing_face:

1 Like

Však to tak taky je