LIVE: Tretí deň predsezónnych testov | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen do McL kdy?:thinking:

mercedes mi pride ze je mozno aj pred ferrkom, rb sme este nevideli poriadne

Mcl jazdí bez problémov a veľa? … Jasného favorita na 100% nemáš šancu spoznať pred Q3 v Austrálii.

Jedine ak bude sandbagovať Ferko celú sezónu. Len takto môže byť Mercl pred nimi.

Lebo ?

Momentálne nevyzerá vôbec lepšie

pozri myslim si ze malokto si zela leclerca a ferrari na jednotke viac ako ja… ale tie race pace analysis su jednoznacne… mcl tam proste je a ferrari bolo na urovni mercedesu s tym ze ferrari malo za volantom leclerca a mercedes antonelliho… cize podla mna co do monopostov je merc mozno aj pred ferrari… to ci ferrari sandbagovalo neviem… nemam k dispozicii gps data co do toho ze ako im to tahalo na rovinkach

Klasická stařecká nespavost.
Věř mi, znám to. :grin:

4 Likes

komentujem testy nie prvu GP o dva tyzdne. preto hovorim zatial.

1 Like

Vždy to isté trepete všetci už tretí deň aj keď viete to, že sa nejazdí na rovnakých zmesiach, s rovnakým množstvom paliva, … špekulujete a vyvodzujete závery aj keď sakra všetci viete, že SKUTOČNÉ REÁLNE rozpoloženie zistíme až v Austrálii. Ja viem zatiaľ vyvodiť len to, že Ferko nemá problémy ani s vetrom, ani s degradáciou a najskôr vyriešili aj rýchlosť na jedno kolo. Nevidím, že by sa s niečím trápili, tak pochybujem, že akurát budú mať problém v RP a výkonnosti.

1 Like

Copak jsme v Monaku? Ale jó, vyzkoušet se má všechno.

pozri sa, ja to nehovorim ako fakt ze takto to je, ale ak mam nieco vyvodit z toho mala co sme v testoch videli, tak mclaren je favorit… samozrejme ze naozaj sa to uvidi az v pretekoch… uvidime… na druhu stranu mclaren sa viditelne trapil s tym ze norris v podstate nedokazal poskladat cely den dobre Q kolo… cize mozno isli s vytocenym motorom RP… neviem… ale jednoducho ten RP mali najlepsi vcera

pozitivum pri ferrari vyzera byt najma to ze tie kola boli velmi konzistentne, ziadny vyrazny prepad

tradicne predsezonne debaty :popcorn:

3 Likes

Taky se mi zdá, že má docela široký čumák.

Nepisal si zrovna ty Ferdovi tento tyzden, ze neni mudre si robit obrazok z testov? :smile:

1 Like

Vyvodiť z toho mala??? … Akého mála, veď som ti povedal, že sa nedá vôbec vyvodzovať ak nejdú všetci s rovnakým množstvom paliva, rovnaké motorové módy, rovnaké pneu, … Čo môžeš vyvodzovať je tak max. konzistentnosť časov, degradáciu a či majú nejaké viditeľné problémy s niečím, vetrom, …

1 Like

to vyzera pre superov dost hrozivo. poslednych 10 kol daval viac ako sekundu rychlejsie casy.

Obcas tym posune dopredu auto tim, ze ho vypusti s minimem paliva aby se vyslo vstric sponzorum, Williams to dela bezne, urcite s tim pocitat i kdyz Sainz ma na to tym posoupnout, uvidime.

Psal jsem o časech v testech.

1 Like

Tak jak vypada RB21? Top?
Jaksi jsem měl dlouhej večer.