Verstappen do McL kdy?
mercedes mi pride ze je mozno aj pred ferrkom, rb sme este nevideli poriadne
Mcl jazdí bez problémov a veľa? … Jasného favorita na 100% nemáš šancu spoznať pred Q3 v Austrálii.
Jedine ak bude sandbagovať Ferko celú sezónu. Len takto môže byť Mercl pred nimi.
Lebo ?
Momentálne nevyzerá vôbec lepšie
pozri myslim si ze malokto si zela leclerca a ferrari na jednotke viac ako ja… ale tie race pace analysis su jednoznacne… mcl tam proste je a ferrari bolo na urovni mercedesu s tym ze ferrari malo za volantom leclerca a mercedes antonelliho… cize podla mna co do monopostov je merc mozno aj pred ferrari… to ci ferrari sandbagovalo neviem… nemam k dispozicii gps data co do toho ze ako im to tahalo na rovinkach
Klasická stařecká nespavost.
Věř mi, znám to.
komentujem testy nie prvu GP o dva tyzdne. preto hovorim zatial.
Vždy to isté trepete všetci už tretí deň aj keď viete to, že sa nejazdí na rovnakých zmesiach, s rovnakým množstvom paliva, … špekulujete a vyvodzujete závery aj keď sakra všetci viete, že SKUTOČNÉ REÁLNE rozpoloženie zistíme až v Austrálii. Ja viem zatiaľ vyvodiť len to, že Ferko nemá problémy ani s vetrom, ani s degradáciou a najskôr vyriešili aj rýchlosť na jedno kolo. Nevidím, že by sa s niečím trápili, tak pochybujem, že akurát budú mať problém v RP a výkonnosti.
Copak jsme v Monaku? Ale jó, vyzkoušet se má všechno.
pozri sa, ja to nehovorim ako fakt ze takto to je, ale ak mam nieco vyvodit z toho mala co sme v testoch videli, tak mclaren je favorit… samozrejme ze naozaj sa to uvidi az v pretekoch… uvidime… na druhu stranu mclaren sa viditelne trapil s tym ze norris v podstate nedokazal poskladat cely den dobre Q kolo… cize mozno isli s vytocenym motorom RP… neviem… ale jednoducho ten RP mali najlepsi vcera
pozitivum pri ferrari vyzera byt najma to ze tie kola boli velmi konzistentne, ziadny vyrazny prepad
tradicne predsezonne debaty
Nepisal si zrovna ty Ferdovi tento tyzden, ze neni mudre si robit obrazok z testov?
Vyvodiť z toho mala??? … Akého mála, veď som ti povedal, že sa nedá vôbec vyvodzovať ak nejdú všetci s rovnakým množstvom paliva, rovnaké motorové módy, rovnaké pneu, … Čo môžeš vyvodzovať je tak max. konzistentnosť časov, degradáciu a či majú nejaké viditeľné problémy s niečím, vetrom, …
to vyzera pre superov dost hrozivo. poslednych 10 kol daval viac ako sekundu rychlejsie casy.
Obcas tym posune dopredu auto tim, ze ho vypusti s minimem paliva aby se vyslo vstric sponzorum, Williams to dela bezne, urcite s tim pocitat i kdyz Sainz ma na to tym posoupnout, uvidime.
Psal jsem o časech v testech.
Tak jak vypada RB21? Top?
Jaksi jsem měl dlouhej večer.