R 21 by Ti nestačil?
To uz jsou devadesatky ne…
1986 až 1994.
“Aston Martin trpí chronickou nedotáčivostí a vysokým opotřebením pneumatik”
… potvrzuje se co jsem říkal, s pneu nám to nejde
Vtipný, že tohle je twít jednoho španělskýho fanouška. Na datech to nikdo nebyl schopnej ukazat. Já teda nedotáčivost neviděl, ale uvidíme. Každopádně start AM25 jsem čekal daleko horší, než je.
Buď jim opravdu nikdy v testech nešlo o časy, což popravdě by bylo celkem poprvé, nebo jsme v pořádný řiti proti ostatním
pri pretekovych simulaciach mas velmi maly priestor na to dat viac paliva, nakolko v nadrzi nemas uz miesto, preto sa z toho cosi da vyvodit, samozrejme urcite to neni tak ze mclaren je o sekundu na kolo rychlejsi, z dat udajne vyplyva ze na posledny stint dali vyssi motorovy mod… ferrari naopak malo velmi nizky deg nemali v podstate ziaden prepad, cize to moze velmi pozitivny znak, samozrejme casy boli pomalsie ako u mcl
Mea culpa
Horší než 9 místo?
U RB tam něco vaří. Snad ne teda vodu v chladičích.
Rozhýbal Gasly honbu za co nejrychlejšími časy?
Asi ne, ranní směna byla velmi lenivá. 1.29.000 vidím jako minimální benchmark.
Máme pátek, tak přitlačit na pilu by už mohli.
Nádrže sú väčšie, lebo vždy tam je rezerva. Každá trať potrebuje iné množstvo paliva. Takže nie, kľudne aj v pretekových simuláciách mohlo mať Ferrari 10+ kg viac paliva.
No, uvidíme jak se k tomu přistoupí. Třeba se spíše budou sbírat data pro jednotlivá nastavení.
Pak můžou 14 dní drtit simulátory.
Ferrari mělo +20kg paliva, horší motorový módy a padák za autem.
Těch 14 dní by měli vynechat a jet první letošní kvaldu už zítra.
To by bylo hodně cool. Škoda, že v Bahrajnu teď mlátí hlavou o koberec a nejede se rovnou.
Čekal jsem je jen kousek před Sauberem.
V testech jim o časy nikdy nešlo