LIVE: Tretí deň predsezónnych testov | Magazín F1 - F1online.sk

V zatáčce číslo 10 je nedotacive

Je to šaškárna, Stroll je prostě syn majitele a podle toho se chová. Přitom Andy Cowell to staví od začátku na Alovi skrz vidiny výsledků

2 Likes

Teď jsem jen tak zaslechl - I wouldn’t play poker with Fernando:thinking: :grin:

2 Likes

Inak tie pirrelky katastrofa, extrémna degradácia dnes všeobecne pre všetky tímy a údajne C4 absolútne nepoužiteľná

Což je v Bahrajnu klasika

Jako říct že je ti blbě, nechat to odjezdit zase ráno Alonsa a pak říct že jsi najednou ok a dáš si to teda potřetí odpoledne v Bahrajnu? Jo, to si muže dovolit jen Stroll…

1 Like

Jakože chová se Stroll čím dál hůř

1 Like

prave na sky hovoria ze mcl vyzera ze je 3 desatiny pred ferrari a merglom realisticky, no uvidime, neviem na kolko je to co povedia na sky relevantne :smiley:

V Q pace těžko říct, v race pace? Možná i víc.

ano ano hovorili o race pace, vraj leclerc a antonelli isli posledny stint c1 a ta nebola dobra, cize s tym pocitli plus z dat vraj vyplyva ze mclaren vytocil motor na posledny stint… vraj cca tie 3 desatinky tam ale zrejme budu no

1 Like

Jo, 2h po oficiálním ohlášení jak Stroll nemůže nastoupit :man_facepalming: Smrdí to, v F1 obzvláště.

1 Like

a len tak zo zvedavosti

vies s istotou povedat, ze strollovi nic nebolo a len chcel jazdit poobede a preto si to vymyslel? alebo len jednoducho strolla nemas rad a tak vo vsetkom co sa okolo neho stane hladas nejaky jeho podraz?

2 Likes

vies ako to je, ze smradlavemu** vsetko smrdi, ci tak nejak podobne :slight_smile:

co tak nehladat vo vsetkom nieco navyse? nieje to predsa prvy krat co nejakemu jazdcovi je zle. ak by to bol pretekovy trening tak jazdi aj ked mu je blbo ak to nieje na odpadnutie, ale jazdit tak pocas testov?

** neber osobne

1 Like

Však je v pořádku si vyzkoušet všechny role. V kariéře byl Alonso většinou spíš jednička, tak teď zkouší druhou stranu barikády :stuck_out_tongue:

1 Like

A kdo myslíš, že dostává přednost v AM celou dobu? Dobré rano Dejve

Som velmi zvedavy, ako bude na tom Williams. Uvidime, ci aj Aston Martin sa realne niekde posunul ( co je asi jedno, ked maju stareho, pomaleho, toxickeho Alonsa za zenitom ). Osobne to vidim na dominanciu Mclarenu, avsak musime si pockat do 1. velkej ceny :slight_smile:

inak som zvedavy ako zareaguje fia na toho maxovho fakera
ak je problem fuck a aj ked to nieje myslene na nikoho konkretneho, tak faker na konkretneho cloveka musi byt povazovany za este vacsii prehresok :slight_smile:

1 Like

Já taky neříkám, že to je novinka. Já mám na Aston dlouhodobě svůj názor, akorát vy když máte s klukama manické fáze, tak nevidíte doleva doprava :grin:

4 Likes

tak na williams som tiez zvedavy, zatial je dobre, ze minimalne nemaju nejake vazne problemy ako po minule roky ked na testy dovazali auto ktore casto ledva drzalo pokope
teraz spolahlivost vypada celkom v poriadku a este aj rychlostne na tom asi niesu uplne zle

velmi som zvedavy na to ako to bude medzi albonom a sainzom

1 Like

Uvidime co natestuje poobede Verstappen, ale zatial to vyzera, ze McLaren je jasny favorit. Jazdia bez problemov, vela a rychlo. Na zvysne 3 miesta z top 4 mam 2. Ferrari, 3. Mercedes, 4. Redbull.