LIVE: Tréningy na VC Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 15:19

Po krátkej prestávke sa Formula 1 opäť vracia na pretekárske okruhy. Jej ďalšou zastávkou je brazílska metropola Sao Paulo a obľúbený okruh medzi dvoma jazerami Interlagos. Pred nami je akčný šprintový víkend s jediným voľným tréningom, ktorý sa začne už o pár minút.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218399/live-treningy-na-vc-sao-paula-2025

Čekáme, až začne pršet…

Ach jo, chudák Júki. Když se daří, tak se daří, problém je, že to trvá tak dlouho.

1 Like

Co je s Maxem? Takhle to nepůjde :thinking:

Sauber je nejníže nastaveným monopostem, Suaber takto odjede i samotný sprint a monopost zvedne až na Q a závod, takto odjedou i Qatar

1 Like

McLareny na jiný planetě. Radost to sledovat.

Vypadá to na pořádnou válku nervů. Na moje nervy to taky bude nápor :smile:.

1 Like

Lui zasa čaruje :joy:

Bortoleto má jako dobrou kočičku, ale jaksi se k němu moc nehodí…
Ke mně by se hodila víc.

Ve skole zadne nemas, vzdyt proto tam chodis :yum:

Je pěkná. A hodí se k tomu koho si najde :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Borto lepší ne?

Emil možná nasadil křídla z Monaka a čeká na velkou vodu. Loni mu tahle taktika vyšla.

Taková mladá a už syntetická.
Však ono se ji časem to protěžování hodně protěží. :stuck_out_tongue:

Puffe, ty bys zase radši v záběrech ženský než overtakes Alonsa, co? :roll_eyes:

1 Like

Nechtěl jsem rozebírat trápení Verstappena, abych nebyl hater, tak jsem se zaměřil na ženy.
McLaren jel jak z jinýho světa…

1 Like

Já to neviděl, teprve se vracím domu. Jsem myslel, jak těžce makáš taky. :grinning:

1 Like

Možná měl hodně hodně paliva, ale moc důvěry tam teď není kde brát :thinking: Jsem k nim trochu pesimističtější. Max tohle potřebuje vyhrát.

Viděl bych to spíš na taktický sandbagging. Za 3 hodiny bude PP.

2 Likes

Je to možný, no já nevím co by jim to mohlo přinést takhle blafovat. Na to není čas, řekl bych.

1 Like