LIVE: Tréningy na VC Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

RBR přenastavil výšku na vyjezd se softy, pak tu nestihl změnit, budou v pohodě během SQ

Verstappen mel v poslednim pokusu pul vteriny na mclareny, ale pak pokus zabalil…

Přesně jak píše @PUFF
Za chvíli se jede kvalda a RB zase bude v plné kondici.
Závěr sezóny se blíží a nastal čas začít šetřit techniku. Jen na plný plyn už v prvním trenálu se moc nevyplatí a jestli skutečně chce bojovat o titul, tak musí používat ústupky.

Vše závisí na druhém sektrou… a McLaren v druhém sektoru čaruje.
S1 je v podstatě 1 zatáčka a S3 taky, takže tam jsou všichni víceméně v 1 desetině…
S2 v podání McLarenu je fakt radost sledovat.

A ne půl minuty? :hushed:

To měl, ale ztrátu.

Jo, asi jsem to napsal spatne… A ten pokus byl na softech. :’) Ale porad se uklidnuju tim, ze se jedna o trenink.

//Ted jsem si na ty fotce vsiml, ze RBR sponzoruje McDonald? :smiley: Co ten zlatej trojzubec na halo. :smiley:

///Fakt ze jo. https://x.com/RBR_Daily/status/1981369208735703327 Big Max when?!

1 Like

Tahle tabulka se mi zdá poměrně přesná.
Neustálý vývoj RB oproti ostatním týmům se někde projevit musel.

Tak Hulkovka ja klasicka milfka, kus zrale zenske.

Mas ve skole nejake kocicky, povykladej nam… :yum:

G5KT9mRXcAAamww

1 Like

Red Bullu neverit, maji nejrychlejsi auto, kdyby nahodou Emil v zavodech jezdecky nestihal a FIA Care+ by nesla vyuzit maji cim nakrmit modre fanatiky. MAME POMALE AUTOOO :laughing:

Norris vyhra o 30 sekund a oni daju RB s McL na jednu uroven. :joy:

Data analytik z Temu zase utekl z kazajky, aby prokázal neschopnost umět pracovat s daty a chápat basic tabulku.

2 Likes

a je to Puffe

Hulk by se radeji nemel priblizovat k Mclarenum ani v treninku, nosi jim smulu.

Takže Verstappen nakonec dal tenistu o fous?