LIVE: Tréning na VC USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Čekám, kdy tam začne hrát cirkusová hudba v pozadí

1 Like

Proč nemůže FIA přijít na kontrolu takhle během tréninku nebo Q? Ať je aspoň nějaká zábava.

2 Likes

To teď nastavují parametry dohody? :joy:

1 Like

Play off v podaní Trinca z minulej sezóny je hodné filmu. Fandil som im, ale už v semifinále som strácal nádej. To čo dokázali, tie dva obraty, to bolo niečo neskutočné. :fire:

3 Likes

RBR mechanici jim vysvětlují, co jim mají tolerovat :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Něco jako Lewis Hmilton v roce 2008.

Ani mi to nepřijde, že by měli nějak extra hate…
Ani nemají největší rozpočet. To má Sparta a Pardubice.
Někdo ti lhal.

1 Like

Podle mě se hejtuji fans klubů navzajem. I když asi nejvíc hejtuji fans Sparty a Pardubic, od nich moc respektu nikdy neuvidíš

Tak spíš naštěstí nevyhrála. Třinec je takový Mercedes, bere jeden titul v řadě za druhým. :grinning:

Skôr Kimi v 2007, ktorý mal neskutočnú druhú polku sezóny a v posledných dvoch VC zvrátil neskutočný náskok. :rocket:

Alebo Vettel v 2010. :fire:

1 Like

Si prestal pozerať F1 v roku 2020? :stuck_out_tongue:

Ne. Až mi řekneš tým F1, který vyhrál 8 PK v řadě, tak prosím.

Mmmmm, ne, to je slabší.

Jj Vettel 2010, kdy byl RBR nejrychlejší a měl náskok 0.5s na nejbližší konkurenci. Ale dalo to zabrat, když sundal kolegu v Truecku, kde tým připravil o double, nebo, když sundal JB v Belgii :smile:

2 Likes

Úprimne, si asi prvý čech ktorého vidím nenadávať na Třinec. Ale uznávam že mám skreslenú vzorku keďže žijem v Prahe :smile:

Mne Třinec skôr pripomína Real Madrid. Vždy keď si človek myslí že už nemajú šancu, tak nakoniec tak či tak vyhrajú :smile: Mercedes ked vyhraval tak jedine dominatne :smiley:

1 Like

Druhá najlepšia vec na Vettelovych 4 tituloch v rade je doživotný zdroj sĺz alonsových fans. Ono tie tituly po tolkých rokov síce stále prinášajú radosť, ale radosť z vyplakávania alonsovych fans to začína prebíjať. Hlavne preto lebo človek vie že Vettel žije a bude žit rent free vo vašich hlavách do konca života :slight_smile:

6 Likes

Ty si dej obklad, ta nenávist vůči Alovi a jeho fans je starašná, žijou ve tvý hlavě zadarmo :smiley: nenapsal jsem k 2010 nic, co by nebyla pravda, jen ty to nedokážeš, jako hater, pochopit, hezký večer

2 Likes

Napísal si to v prítomnom čase ako keby Mercedes tie tituly bral ešte stále, tak preto som sa pýtal. :grin:

Stačilo predbehnúť Petrova a nemusel si byť tak frustrovaný už 14 rokov. :slight_smile:

Co mu ho vyhodili tak už jen kope :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes