Proč nemůže FIA přijít na kontrolu takhle během tréninku nebo Q? Ať je aspoň nějaká zábava.
To teď nastavují parametry dohody?
Play off v podaní Trinca z minulej sezóny je hodné filmu. Fandil som im, ale už v semifinále som strácal nádej. To čo dokázali, tie dva obraty, to bolo niečo neskutočné.
RBR mechanici jim vysvětlují, co jim mají tolerovat
Něco jako Lewis Hmilton v roce 2008.
Ani mi to nepřijde, že by měli nějak extra hate…
Ani nemají největší rozpočet. To má Sparta a Pardubice.
Někdo ti lhal.
Podle mě se hejtuji fans klubů navzajem. I když asi nejvíc hejtuji fans Sparty a Pardubic, od nich moc respektu nikdy neuvidíš
Tak spíš naštěstí nevyhrála. Třinec je takový Mercedes, bere jeden titul v řadě za druhým.
Skôr Kimi v 2007, ktorý mal neskutočnú druhú polku sezóny a v posledných dvoch VC zvrátil neskutočný náskok.
Alebo Vettel v 2010.
Si prestal pozerať F1 v roku 2020?
Ne. Až mi řekneš tým F1, který vyhrál 8 PK v řadě, tak prosím.
Mmmmm, ne, to je slabší.
Jj Vettel 2010, kdy byl RBR nejrychlejší a měl náskok 0.5s na nejbližší konkurenci. Ale dalo to zabrat, když sundal kolegu v Truecku, kde tým připravil o double, nebo, když sundal JB v Belgii
Úprimne, si asi prvý čech ktorého vidím nenadávať na Třinec. Ale uznávam že mám skreslenú vzorku keďže žijem v Prahe
Mne Třinec skôr pripomína Real Madrid. Vždy keď si človek myslí že už nemajú šancu, tak nakoniec tak či tak vyhrajú Mercedes ked vyhraval tak jedine dominatne
Druhá najlepšia vec na Vettelovych 4 tituloch v rade je doživotný zdroj sĺz alonsových fans. Ono tie tituly po tolkých rokov síce stále prinášajú radosť, ale radosť z vyplakávania alonsovych fans to začína prebíjať. Hlavne preto lebo človek vie že Vettel žije a bude žit rent free vo vašich hlavách do konca života
Ty si dej obklad, ta nenávist vůči Alovi a jeho fans je starašná, žijou ve tvý hlavě zadarmo nenapsal jsem k 2010 nic, co by nebyla pravda, jen ty to nedokážeš, jako hater, pochopit, hezký večer
Napísal si to v prítomnom čase ako keby Mercedes tie tituly bral ešte stále, tak preto som sa pýtal.
Stačilo predbehnúť Petrova a nemusel si byť tak frustrovaný už 14 rokov.
Co mu ho vyhodili tak už jen kope