LIVE: Tréning na VC USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Aktuálně nejvíc nenáviděné jsou podle mě perníkáři (pardubice), co přišel Dědek, který rozhazuje penězi na všechny strany a hraje i dost tvrdý styl mimo led, obviňování a jiné kauzy

Tady je to done :grinning: datovej analytik si není schopnej spočítat, kolik pilot potřebuje bodů, když rozdíl byl mezi prvním a druhý 4 body v celkovém hodnocení, a napíše, že 2b navíc by tu situaci změnili :rofl:

2 Likes

Donnie_Darko to nezvládá od té doby co šel Vettel z kola ven a nahradil ho tam Alonso v Astonu.

1 Like

A na Vettela úspěšně navázal Verstappen a pokračuje v práci, ten je tam v hlavičce hned vedle něj :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Tak Donnie je hlavně hater Alonsa, ten je schopnej napsat, že Dakar, Le Mans a Indy 500 nejsou žádný výzvy, jen protože Alo tam jel a zasloužil si obdiv za výsledky a Vettela nechtěli po testech na WEC

2 Likes

… a Alonso se tam ukazuje v mnohem lepším světle :wink:

2 Likes

Aha, tak to ani nevím, ale pamatuji si docela dobře další jeho nesmysly a jak se mu jeho předpovědi ohledně Alonsa absolutně nepovedly. Je velmi rozladěn od té doby, takže tam je to taky Done.

1 Like

Diky za info, nanestastie az taky prehlad nemam ale vysvetlovaloby to ten vzostup Pardubic :slight_smile:

Som hejter akurat jeho toxic delusional fans. S Alonsom mam skor love-hate relationship. Vela dovodov ho nemat rad, vela dovodov ho mat rad. Narozdiel od vas v pripade Vettela (bohvie preco vsakze) som ale nikdy nemal problem uznat jeho kvality :slight_smile:

6 Likes

Nechaj ich. Tie slzy z 2010 a 2012 stále nie sú suché. Ublížení a frustrovaní z neúspechu si museli nájsť nejakého vinníka, tak to padlo logicky na Vettela, ktorý Alonsa porazil. :slight_smile:

1 Like

Aha, takže, když jsem napsal fakta (co se stalo), tak jsem toxick delusion? To ti nějak nevychází, nebo mi vyvrať co z toho co jsem napsal k 2010 nebyla pravda. Nevyvrátíš nic, protože to pravda je, ale jakožto fanda Vettela začneš nesmyslně kopat :roll_eyes:

2 Likes

@MamgP vidíš to, jak tvé slova byly krásně vystihující, komentář o jeden nahoře, je velmi krásným příkladem :slight_smile:

1 Like

Těžko se dohadovat s člověkem, který tu psal, že bude považovat za úspěch Alonsa, když bude Strolla vůbec porážet (až bude mít obě ruce) a jak bude obouruký Stroll dávat podia. :smile:
Strolla pomalu vlastně vysadil na úroveň svého oblíbence, takže ten střet s realitou v podobě Alonsa musel hodně bolet, protože čekal, že to bude podobné, spíše horší pro Alonsa… no a výsledek tady vidíme - švihlo mu z toho. Proto sem chodí brečet a navážet se do Alonsa a do nás. Je to od té doby jeho hlavní “potrava”.
Smutný příběh. :man_shrugging:

2 Likes