Aktuálně nejvíc nenáviděné jsou podle mě perníkáři (pardubice), co přišel Dědek, který rozhazuje penězi na všechny strany a hraje i dost tvrdý styl mimo led, obviňování a jiné kauzy
Tady je to done datovej analytik si není schopnej spočítat, kolik pilot potřebuje bodů, když rozdíl byl mezi prvním a druhý 4 body v celkovém hodnocení, a napíše, že 2b navíc by tu situaci změnili
Donnie_Darko to nezvládá od té doby co šel Vettel z kola ven a nahradil ho tam Alonso v Astonu.
Tak Donnie je hlavně hater Alonsa, ten je schopnej napsat, že Dakar, Le Mans a Indy 500 nejsou žádný výzvy, jen protože Alo tam jel a zasloužil si obdiv za výsledky a Vettela nechtěli po testech na WEC
… a Alonso se tam ukazuje v mnohem lepším světle
Aha, tak to ani nevím, ale pamatuji si docela dobře další jeho nesmysly a jak se mu jeho předpovědi ohledně Alonsa absolutně nepovedly. Je velmi rozladěn od té doby, takže tam je to taky Done.
Diky za info, nanestastie az taky prehlad nemam ale vysvetlovaloby to ten vzostup Pardubic
Som hejter akurat jeho toxic delusional fans. S Alonsom mam skor love-hate relationship. Vela dovodov ho nemat rad, vela dovodov ho mat rad. Narozdiel od vas v pripade Vettela (bohvie preco vsakze) som ale nikdy nemal problem uznat jeho kvality
Nechaj ich. Tie slzy z 2010 a 2012 stále nie sú suché. Ublížení a frustrovaní z neúspechu si museli nájsť nejakého vinníka, tak to padlo logicky na Vettela, ktorý Alonsa porazil.
Aha, takže, když jsem napsal fakta (co se stalo), tak jsem toxick delusion? To ti nějak nevychází, nebo mi vyvrať co z toho co jsem napsal k 2010 nebyla pravda. Nevyvrátíš nic, protože to pravda je, ale jakožto fanda Vettela začneš nesmyslně kopat
@MamgP vidíš to, jak tvé slova byly krásně vystihující, komentář o jeden nahoře, je velmi krásným příkladem
Těžko se dohadovat s člověkem, který tu psal, že bude považovat za úspěch Alonsa, když bude Strolla vůbec porážet (až bude mít obě ruce) a jak bude obouruký Stroll dávat podia.
Strolla pomalu vlastně vysadil na úroveň svého oblíbence, takže ten střet s realitou v podobě Alonsa musel hodně bolet, protože čekal, že to bude podobné, spíše horší pro Alonsa… no a výsledek tady vidíme - švihlo mu z toho. Proto sem chodí brečet a navážet se do Alonsa a do nás. Je to od té doby jeho hlavní “potrava”.
Smutný příběh.