Na delší stint vypadá McLaren celkem bídně, Ferrari výborně.
Možno na šprint nebolo múdre nosiť upgrade. Ferrari malo ale vzdali to. Ferrari vypadá zatiaľ najlepšie. Monza upgrade funguje opravili skákanie. S1 majú výborný.
Bídně vypadají oproti Ferrari na delší stint úplně všichni
Takže asi všetci sandbaggujú a Ferrari sa zabudlo ach jaj
Osobne by som to neprecenoval. Trat ma velmi malo gripu, ale to by sa malo v priebehu vikendu zlepsit. Ergo, podmienky v kvalifikacii a pretekoch budu uplne ine, tym padom nie je moc podstatne, komu to ide najlepsie teraz.
Leclerc to robil na tretí pokus. Prvé dva prerušil kdesi v polovičke lebo traffic mal
Ta strieborna vyzera na Mclarene podla mna vyborne.
Dneska všetci okrem jazdcov Ferrari mali momenty. nechápem
No když to říkáš
Jj, i Q na sprint bude taková míň vypovídající
Ale z Astonu nemám špatný pocit, přijde mi to jako rozumný krok. vpřed Nejen ten rychlý čas Alonsa, ale i jak tam hodil ten “delší” stint.
Vidis, ja som ani nevedel, ze tento vikend sa ide sprintovy format. Dobre vediet, to budem dnes dlhsie hore
Všichni testovali na závod, Ferrari si tam jezdilo low fuel stinity
Myslím, že signál o ovladatelnosti je zatím ok, ale o rychlosti nevím, protože ten minimální grip to hodil spíš na um jezdce, než pure vykonnost
Konečně RB našel to co jim tam na rozloučenou a pro zpomalení nainstaloval AN.
Celkom fajn to vyzerá ale celochrómová kára by bola iná trieda. Poprípade s jemnými doplnkami papájovej.
Rozumím tomu správně že se jim v tom FIA šťourá až teď?
Je to kontrola, asi si po těch všech dohodach ověřujķ, zda je RBR někdy dodržuje
Jestli jo, tak to je hodně vtipné.
Ta FIA je úplně neschopná.
Nedávno som zistil že Třinec je asi najviac hejtovaný hokejovy klub v Česku, ale teda hlavne kvoli tomu že majú vela money od majitela Ale Daňa rozhodne tiez nemajú radi, čo ale chápem
Ale aj napriek tým slovákom v Třinci som aj minulu sezonu v 7. zápase v semifinále fandil Sparte ked som bol v O2 aréne a hralo sa asi 6 alebo 7 20 minutovych predĺžení Po každej tretine sme davali pivo takže sme z tade odchádzali celkom na*baní Naneštastie ale Sparta prehrala…