Tak jasne, poďme policajtovať Josa teraz že kope.
Ja neviem, naozaj ta Matti toto baví dookola riešiť? Ja už naozaj odmietam riešiť, že Jos kope keď tu celý týždeň riešime na Maxa. Tak si kopol no. Super, budeme sa tu teraz za to naťahovať.
O Landovi tu mnohí píšu jak vlastne je rozdiel stále veľký a nie je isté, že titul dá. Keď som aj písal, že potencionálne može titul ešte vyhrať aj Oscar, tak ste ma tu zj3bali, že je to teoretická šanca a to sa určite nestane.
Tak sa rozhodnite. Buď ideme riešiť najbližšiu konkurenciu čo je Lando, alebo tu potom riešme aj to, že potencionálne mohol ešte v Austine byť majster aj Oscar (asi aj teraz može, nechce sa mi to rátať). Tak potom ok, ak si McLaren myslí, že Osca može byť šampión, kľudne nech jazdí na P1 a neuplatňujú žiadnu réžiu.
Ohľadom Ferrari, sa to tu už rozoberalo a povedalo sa že “vymožitelnosť” pomoci od Sainza je omnoho menšia ako u Oscara. Na druhú stranu, Ferrari viac menej doteraz bojovalo o titul iba teoreticky.
Ale hlavne - Vasseur nemá vyjadrenia ako “pozícia jedničky a dvojky sú krčmové reči”. To inak taký point aj k tomu čo si písal Josovi, že už niesme v Maďarsku ale pár VC do konca. Tak asi Stella stále je ak týždeň dozadu rozprával o nepotrebnosti teamovej réžie.
Tak neviem teda ako ty, ale ja na Stellu telefónne číslo nemám tak sa pracuje s jeho posledným vyjadrením. A vzhľadom k tomu, že dnes nechali Oscara spraviť ešte druhý pokus, nechali ho aby v Šprinte stál pred Landom a neuplatnili už dnes teamovú réžiu, príde mi že jeho vyjadrenie je stále aktuálne a platné.
Ohľadom tvojho posledného odseku, neviem aký súvis to má s aktuálnou témou, príde mi to že si si potreboval hodiť piesok tak fajn. good job.