Ne, ja jen ze za me by mel s vymenenym motorem odjet az Q na hlavni zavod a pak hlavni zavod, pak by mi to sedelo kdyz se penalizace tyka hlavniho zavodu.
Ztrácíš čas a energii. On pojede to stejný dokola. Ale každý tu vidí, jak Jos reálně chce diskutovat, když přijde a první příspěvek “frustrati”. Prostě mimo, rHapo to teď bude obahkovat, respektive dělat, že nic, přitom on byl jeden z těch, co tu vypisovali, jak fans RBR se jen brání a "alzaci " rozkladaji fórum.
K tématu ti napíše něco o čísle na Stellu, sorry, ale prostě co jsem tu psal přes rok, tak konečně už začínají vidět i ostatní
Škoda, že tu neriešime každého kto tu kope. Len zase si vyberieme jeden prípad…
Jos je jediný zlý, on jediný tu píše agresívne komentáre…
Nuž, povedal si, že Stellove vyjadrenie je s pred Mexika a teda je “staré”. Tak som ti nadhodil, že neviem jak ty ale ja mu nemám jak zavolať a opýtať sa ho na niečo aktuálnejšie. A vzhľadom k tomu, že dopadol šprint (edit: tu som logicky myslel Q) ako dopadol tak evidetne to jeho vyjadrenie stále platí.
Kľudne možeš poskytnúť iný relevnatný dôkaz, že McLaren ide uplatňovať teamovú réžiu. Mali to dnes šancu ukázať a nespravili to.
To napísal Jos, že všetci sú tu frustráti, len RB fans nie?
Prepáč ale dobre vieš komu to evidente bolo smerované, kto sa tu na fóre najviac rozčuloval nad teamovou réžiou McLarenu a mlaská tu jak sú v McLarene skvelí, že nemajú 1-2.
Ja sa naozaj Josa nepotrebujem zastávať, kľudne sa tu hádajte dookola. Ja nepotrebujem si tu naťahovať pižmoňa do kríža jak to “robí druhá strana”. Mne tiež nevyhovuje občas jeho štýl ale čo už.
Všetko s čím som prišiel bola moja otázka, že čo je zlé na kritike Josa tento krát.
Povedal to agresívne? ok. povedal. Prepáč že sa mne ani nikomu inému nechce reagovať neagresívne ak tu musíme dookola celé týždne, mesiace čítať FIAbull, stewardi idú na ruku RB, RB podvádza, asymetrické brzdy, prekročili cost cap majú výhodu 8 rokov po sebe atď atď.
Mal point? Mal.
McLaren mal už dnes aplikovať teamovú réžiu. Žiadna diskusia ďalej, žiadne “ale” nič. Lando mal byž prvý a Oscara mali stopnúť.
Kľudne mu vyčítaj spôsob akým to napísal, ja som s tým veľa krát ok. Ale ja si tu odmietam nechať skákať po hlave a teame a nekopať tu, keď tu musím dookola znášať útoky. Tak možno sa proste občas stane, že je ten príspevok agresívne naladený, napriek tomu, že keby diskujeme povedzme výlučne ty a ja, tak taký nie je…
Bohužel, v tomhle jsou ty pravidla nedomyšlený. Třeba parc ferme je otevřený po sprintu až do začátku Q na závod
Díky, že si hned potvrdil, co jsem Mattimu psal výše.
Že ti to fakt není blbý potom všem co si tu za ten rok předvedl.
Kde si cerpal info o vymene motoru, dik.
Z twitter účtů 🫡
Proč se vlastně řeší něco, co se stejně zítra rozluští samo? (TR u McLarenu, za předpokladu, že dříve nebo později nastane/zůstane situace Oscar Piastri pozici před Lando Norrisem.) @Jos_Verstappen má minimálně point v tom, že Red Bull byl obviňován/osočován z upřednostňování MV před SP, ačkoli fakticky MV jezdí s takovým náskokem před kolegou, že jde o marginálie, takže pokud někdo kritizuje RB v tomto ohledu, je nekonzistentní, aby požadoval TR od McLarenu (kromě scénáře “přání otcem myšlenky”, že?).
Osobně to vidím tak, že se nechám překvapit. Co se stane, stane se.
Hod mi link plz diky.
Nevím, jestli je to cílený, nebo žijou v jiné dimenzi. McL tohle řekl už před skoro dvěma měsícema.
A je rozdíl, jestli se pomůže pilotovi v boji o titul, nebo jestli tým ma dlouhodobě určenou jedničku a dvojku
Verstappen left the garage in the only practice session at Interlagos on Friday with a new engine,ahead of Sprint Qualifying later on Friday at 6.30pm
Riesim vlakno, kde to tak je a do ktoreho prispievam, navyse ako odpoved na otazku…
Toto som v zivote nenapisal a ani si to nemyslim, ak chces takto pokracovat, tak to mozme rovno stopnut…
To mali umelo spomalit Oscara uz v Q?
Asi dufali a verili, ze Lando skonci pred Oscarom, co tak dlho vyzeralo…
Taketo metody ja urcite nepodporujem. V Q sa proste ide naplno…
Mlaskalo sa hlavne pocas sezony, 20VC.
Po Mexiku, kde Oscar pokazil Q, je jeho sanca oproti minulosti uz tak mala, ze je uplne logicke a spravne, 1-2 na posledne VC mat…
Obcas je to u teba a u mna, u neho standard…
A kebyze sa nepyta, opat budem ticho ako doteraz… A prepac, ani ja nenecham skakat po hlave nonstop… Ty to tak nevidis, lebo ste rovnaky tabor a nie si fanusik McLarenu, ci Alonsa, ci Hamika atd. Ti dostavaju tiez naklad…
Neviem ci to niekto nevie, alebo nechce pochopit, co uz…
Dobra prace, takze uz do treninku vystartoval s novym kusem.
Bylo by to nespravedlivé. Ti, co by měnili motor při normálním víkendu by byli potrestáni víc, jak ti, co by si ho vyměnili před sprintem. Navíc sprint stejně nebere nikdo vážně. Kdyby náhodou teď nebyla taková situace, že možná bude každý bod důležitý pro PJ, tak by ta dnešní QS ani nikoho nezajímala.
V poriadku. Kľudne porozklikávam ignorované komentáre a garantujem ti, že tam bude nagrcané voči RB.
Ale to sa tu nerieši. O tom je celý môj point.
Takže posledný krát k tejto časti kedže ako som napísal vyššie, odmietam to riešiť (a aj tak k tomu píšem už v 3tom komentári).
Áno, Jos to napísal agresívne.
Áno, kľudne mu vyčítaj spôsob.
Áno, podľa mňa ale v podstate má tento krát recht (ohľadne kritiky voči McLarenu všeobecne)
Áno, “postavil” som sa zaňho, lebo jediný tu dostáva čočky za spôsob.
Áno. Mali mu stopnúť jeho druhý pokus.
Bolo by to pekné? Nie.
Mal v pohode pozíciu do šprintu aj bez druhého pokusu? Áno (aj vzhľadom na to, že McLareny vyzerajú silno)
McLaren mal mať už dávno predtým jasne určené, že budú prioritizovať Landa - hlavne po prepade výkonnosti RB. Možno nie tak agresívne ako teraz (viď aj point vyššie) ale mal.
To je môj názor, s ktorým asi nebudeš súhlasiť.
Beriem, je to častejšie.
Áno, veľa krát je to možno príliš prísne a sú prípady kedy s ním nesúhlasím.
Ale tému prečo je tak veľa kritiky na stranu McLarenu sme už prebrali. Lebo sú najbližšie titulu, lebo posledné závody majú monopost ktorý dokáže spolahlivo poraziť ich najväčšieho rivala (Maxa). Bohužiaľ, to je tlak ktorý sa vytvára na ten daný team v momente kedy bojujú o titul.
To isté muselo znášať Ferrari v prvej polke ´22.
A myslím si, že kritiku na RB dokážeme vytvoriť aj s vlastných radov. Minimálne Jos tak už neraz spravil (ale aj ja či iný). Napríklad aj Situs v rámci článkov o AM adresoval kritiku na “ich” team. Nemám ten istý pocit z radov McLarenu či Mercedesu ale možno je to spôsobené (hlavne pri Mc), že fanúšikov je tu jak šafránu.
No, trochu me to cely zmatlo, dobry.
Ja neviem či som slepý alebo tam nie je napísané, že som kritizoval Leclerca?
Ferrari nemám prečo kritizovať, že nemajú 1-2, keďže ani jeden z nich zjavne na titul už nejde, idú primárne na konštruktérov.
Je to tvoj legitimny postoj, no mne sa taketo metody nepacia, ovplyvnovat uz Q a riskovat, ze tim nedosiahne mozne maximum. Uvidime co zajtra, tam sa rozdavaju body…
Toto (ze kedy mali ci nemali mat TR) je vsak ina tema ako tvrdit o Zakovi ze si se.re do huby.
Je sakra rozdiel mat celu sezonu, jej vacsinu, ci par VC 1-2 a o sr.ani si do huby by sa dalo hovorit aj u RB (uz realnom, nie hypotetickom), ale naco…
Tu ide o ten argumentacny faul a nesympaticku skodoradostnu pascu, ktora je tiez znakom hejterstva: su len 3 moznosri a 2 najpravdepodobnejsie chce Jos pouzit proti McLarenu.
1, McLaren TR nepouzije, budu im stratene body chybat a on sa bude moct s radostou vysmievat
2, Pouzije ju a moze hejtit Zaka (uz to pise od Madarska, to je 10VC, tak snad sa uz docka)
Iba najmenej pravdepodobna 3. moznost je taka, kde bude ticho: Lando ziska titul aj bez TR.
Naozaj neviem, co je pokrytecke, ci nelegitimne, ak sa tim slobodne rozhodne davat svojim pilotom rovnake moznosti a pristup.
Ak niekto realne nevidi odlisny pristup napr. McLarenu, pripadne Ferrari oproti RB, tak co uz…
A opat, je tiez legitimne mat aj 1-2 a kazdy si to moze komentovat ako chce…
Ostatne veci uz nema viac zmysel opakovat a riesit.
prave toto
je ten dovod…
Ja ich za to nekritizujem, ale ty McLaren k tomuto pol sezony. No po Monze mnohi pisali, ze z dvojsuboja o titul moze byt trojsuboj (+Charles) a dalsie VC to forma Ferrari doteraz potvrdzovala, no mala sanca je miziva, ak spolu tiez (hoci krasne) pretekaju a beru sa Charlesovi body…
Ale kaslat na to, zbytocne detaily.
Takych a vacsich prikladov by som vedel dat kopu, ale vnimam to naozaj (nemyslim to zle), ako zbytocnu stratu casu.
Toho je tak vela co a ako si na McLaren/Landa napisal, ze okrem (aj to nikdy nehadzem vsetkych do jedneho vreca) niektorych RB fans to nepochybne eviduju fanusikovia napriec spektrom.
Uz len to, ze opat raz nahodou, si za ficurkou na upravu svetlej vysky videl McLaren.
A ked mal gentleman nazor, ze to moze byt RB, si sa vysmieval jeho argumentacii…
Na zaver len zopakujem (viac sa mi to nechce riesit), ze som na teba nereagoval, lebo si myslim, ze si jediny zly, ci podobne, ale preto, lebo si sa pytal a podobne veci pises dokola a v tomto vlakne som nic podobne nevidel.
Peace a GN