Ale bylo by lepší kdyby Lando byl před Piastrim, teď se tam bude vymýšlet zase nějaká bláznovina.
ani ne, v klidu start a po T3 prohodit pozice
Honziku, chapem, ze z teba hovori frustracia z Alonsa, a tak ta nebudem trapit. Pekny vecer ti prajem.
Modry Slimak ctvrty, lepsi uz to do konce roku nebude, uvidime jak s ostatnima v poli, jestli se zlepsi, zmirni, zmizi jeho kriminalita.
Jenže udržet 2 pozici před 3 považuji vůbec za jednu z nejtěžších věcí na startu
Zrazu ti, co najviac nadavali na timovu reziu posledne 3 roky, tak ju najviac chcu v podani McLarenu.
How typical…
1515
To udrží, spíš Max tam bude hrát kuželky
Nevis jestli uz ma VER v aute novy motor?
Jos, neviem ci si si nevsimol, ze uz nie sme v Madarsku a v polke sezony, ale par VC do konca…
Skor to posobi, ze ta velmi stve ako malo, ak vobec, uprava zadneho kridla McLaren spomalila a ziskali SQ double a opat musis bezdovodne riesit aj Zaka. Radsej maj starosti o Pereza (v Baku si McLarenu ako jedinemu nakladal pri zltych vlajkach) ako to nestihli…
Cize ano, si tiez taky hejterik. Vlastne aj na uvod tohto vlakna si s provokaciami prisiel ty. Skoda…
Snad za to nemozu briti…
Alebo predsalen. Toto povedal Stella pred Mexikom (aspon clanok bol publikovany 23.10.):
Takze ako davno a kde presne Stella povedal, ze podporia Landa ako jednotku? A ak to aj povedal, neserie si nahodou do huby?
Tak pro mě to mohlo být na čele obráceně, ale nevadí. Hlavně, aby se tam rozumně srovnali, náskok na ostatní se zdá být dost velký.
Ja som si to vsimol. Nevies, ci si to vsimol Stella?
(publikovane na f1online 23.10.)
Bezdovodne? Ved to je uplne logicka otazka vzhladom na to, ze Piastri porazil Norrisa, bude startovat pred nim a v rozhovore povedal, ze chce vyhrat v sprinte.
Je to chyba timu, ale ci Perez bude startovat P13 alebo P8-P10, ktore by dal v SQ3 je asi uplne jedno. Nebudem z toho robit halo, lebo Perez a jeho vykony za to nestoja. Keby to spravili Maxovi, tak to by bol iny pruser.
Tak provokacie možno má, ale aj point.
Ale však kľudne nech Piastri vyhrá sprint aj závod, a McLaren žiadnu politiku 1 a 2ky neuplatňuje.
Max určite rád pošle nejaký packel Redbullov ako ďakovné
Point provokovat a vyvolávat hádky?
Zítra o to tak moc nejde. Jistě, každý bod se počítá, ale určitě bude mít větší význam pořadí v neděli, tam by rozdíl mezi 1. a 2. místem udělal celý zisk za 2. místo ve sprintu. Takže by si tu půjčku měl Lando radši vybrat až v příhodnější dobu .
A superi chceli mať vôbec nárok?
Piastri dostane upgrade a všechno je jinak.
Sa mi paci to “mozno”
Zase zaujato riesi Zaka a ako argument je vyrok Stellu z pred Mexika, po ktorom sa body zasadne zmenili. Ak ti to pride OK…
A Ferrari v Austin sprinte, ci Mexiko zavod sa neriesi, ze Sainz pred Charlesom, ktory moc daleko za Landom nebol… Uplne rovnaky nezaujaty pristup, ze?
Ale co cakat, ked zrazu je problem aj syn (ktory s McLarenom nic nema) byvaleho spolumajitela McLarenu spred vyse len 40 rokov, ktory sa s McLarenom rozisiel v zlom a uz 15 rokov nezije…
A cirou nahodou je to po tom, ako Max dostal (zasluzeny) trest…