Lawson začíná být nesmyslně agresivní, jako místní Jos a chce vyvolávat jen spory.
Checom
Checom, Gaslym a Albonom? Keby je to jeden, tak nepoviem. Urcite Checove vykony nie su top, otazka vsak je, ci to nie je z velkej casti autom. Snad ich vymenia na posledne 3 VC ako sa spekulovalo.
Tenhle víkend bude velká nuda pokud nebude pršet.
pane bože cele kolo Piastri ma Softy a oni už 10 minut lamentuju že ide na mediumkach …to si vážne traja nevedia vsimnuť ked cele kolo je na Piastrim kamera a vidieť že ma softy ?
Dejve nedělej ze sebe fňuku
Ricciho kdyz testovali v Anglii, tak jezdil kousek od Maxe, ne? Kdyz meli high rake, tak ricci taky jezdil pobliz Maxe. + Max ma rad pretacivy auta, ktery Newey delal. Perez a Gasly je naopak radi nemaji. A u Albona netusim… Albona zajizdi typecek, co tam prisel jen tak do konce sezony.
Pěkně McLaren
Piastri silent killer.
Keby to tak bolo, tak ho rovno posadia do RB. To sa neda porovnat na uplne inych podmienkach, ked nejazdili naraz obaja.
čekám sprchu hejtu na Piastriho, že si dovolil zlepšit svůj čas
Zajtra papaya rules alebo timova rezia?
Tak snad si kluci nechají na startu místo.
Proč? Piastri je letos nejlepší přítel Maxe
No vidíš, už s tím začínáš
Konečně měl plnohodnotný upgrade, a najednou je to tam taky
Ferrari prekvapivo blizko
V sprinte Max nemusi mat velice cervene oci a v klude odjazdit na istotu
Nemyslím si, že by Max odjezdil něco v klidu, když jde o body do MS
Budem opat hejter Landa, ked poviem, ze toto je dalsi z jeho kixov, ked ho Oscar porazil v SQ a ked chce naozaj ten titul, tak by mal aspon Piastriho v pohode porazat?
Bude zajtra timova rezia a naserie si Zak do ust alebo bude chlap, co drzi slovo a Oscar bude bojovat ako pretekar?
Ty jsi hater a frustrát, na to se nemusíš ptát. McL se Stellou dávno řekli, že podpoří Landa, jako jedničku vzhledem k boji o titul.