Takza sprint nebude nic a Q se buďto odloží na neděli nebo se bude startovat podle SQ výsledků
Ja by som s tebou absolutne suhlasil, keby sme sa bavili o jednej P3 v SQ. Ale kontext tej P3 je ten, ze Piastri je bez naroku uz siestykrat v rade. To je to znepokojive. Keby sme sledovali vyrovnanu bitku, nepoviem pol slova, ale od Zandvoortu ju jednoducho nesledujeme. Bohuzial.
Veď nikto Ti to neberie, pokojne si ho neznášaj, nie si vôbec jediný.
A áno, jeho správanie dáva aj dosť dôvodov, to predsa nikto nepopiera. 
Druhá vec je, že hocako sú tieto emócie ľudské, o ich zdravosti by sa dalo pochybovať. Ale to aj o zmrzline, takže who cares. 
Každopádne ale nie sú ani veľmi účelné, takže tá veta ako “Kimi začína mať Georgea isto v hrsti” po 1 víťazstve v SQ naozaj vyzerala ako poriadny kus wishful thinking.
Alebo si veštica a vieš, že navzdory doterajšej bilancii už bude Kimi len vyhrávať, lebo máš vnuknutie. Čo ale vzhľadom na celkom racionálnu analýzu stavu duelu Norris vs Piastri čo si napísal hneď vedľa (a s ktorou samozrejme súhlasím), nevyzerá. Takže asi tak. 
Uvidíme, já si myslím, že Piastri stále má rychlost na to, aby to otočil.ve svůj prospěch
Norris zase skvělý, Piastri po tom horším období velmi dobré, ale musí být nejhůř 2…
… a Max znovu zklamal. 

Jestli je ta předpověď tak špatná, dokonce hurikán? Tak to podle mě zítra nic nebude.
Já nevím, zdroj mé předpovědi žádnou trágu neukazuje 
Jestli 2 či 3ve sprintu, není to žádná vražda.
Jsem pocitově v klidu, takže to bude ok 
Som rad, ze sa v tomto zhodneme. To je najdolezitejsie.
Podla mna je vela ovela dolezitejsich veci.
Urcite ano. Napriklad dve pohlavia v ustave.
Hamíka chtějí penalizovat za nedodržení žlutých vlajek. Hrozí mu až -10 pozic.
Je to od FIA osvědčená msta za ukazování prstem na její pochybné rozhodování?
Ja som skor myslel v kontexte F1, kde mi dnes pride ovela podstatnejsie, ze Verstappen skoncil na skvelom siestom mieste a viac-menej sa tym odpisal z boja o titul.
O dvoch pohlaviach v ustave nemam vobec zaujem diskutovat na tomto fore.
Ano, o Verstappenovi sa tu aj viedla diskusia.
Už předtím byla šance Max jen teoretická.
Tohle by se mu ale nemělo stávat, myslím, že je to v krátké době podruhé. Má kliku, že jde jenom o sprint.
Jasně, že Max potřebuje vozit body, ale zatím se ještě žádné nerozdaly. Pokud si ovšem RB udrží tuhle “formu” i pro neděli, tak už to bude jiná.