LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Takza sprint nebude nic a Q se buďto odloží na neděli nebo se bude startovat podle SQ výsledků

Ja by som s tebou absolutne suhlasil, keby sme sa bavili o jednej P3 v SQ. Ale kontext tej P3 je ten, ze Piastri je bez naroku uz siestykrat v rade. To je to znepokojive. Keby sme sledovali vyrovnanu bitku, nepoviem pol slova, ale od Zandvoortu ju jednoducho nesledujeme. Bohuzial.

2 Likes

Veď nikto Ti to neberie, pokojne si ho neznášaj, nie si vôbec jediný. :v: A áno, jeho správanie dáva aj dosť dôvodov, to predsa nikto nepopiera. :white_check_mark:
Druhá vec je, že hocako sú tieto emócie ľudské, o ich zdravosti by sa dalo pochybovať. Ale to aj o zmrzline, takže who cares. :wink:

Každopádne ale nie sú ani veľmi účelné, takže tá veta ako “Kimi začína mať Georgea isto v hrsti” po 1 víťazstve v SQ naozaj vyzerala ako poriadny kus wishful thinking. :roll_eyes: Alebo si veštica a vieš, že navzdory doterajšej bilancii už bude Kimi len vyhrávať, lebo máš vnuknutie. Čo ale vzhľadom na celkom racionálnu analýzu stavu duelu Norris vs Piastri čo si napísal hneď vedľa (a s ktorou samozrejme súhlasím), nevyzerá. Takže asi tak. :v:

2 Likes

Uvidíme, já si myslím, že Piastri stále má rychlost na to, aby to otočil.ve svůj prospěch

2 Likes

Norris zase skvělý, Piastri po tom horším období velmi dobré, ale musí být nejhůř 2…
… a Max znovu zklamal. :-1::-1:

2 Likes

Jestli je ta předpověď tak špatná, dokonce hurikán? Tak to podle mě zítra nic nebude.

Já nevím, zdroj mé předpovědi žádnou trágu neukazuje :thinking:

Jestli 2 či 3ve sprintu, není to žádná vražda.

1 Like

Varování tam je, rychlost větru 60km/h až 100km/h a vydatný déšť, no je to pro celé Sao Paulo

1 Like

Jsem pocitově v klidu, takže to bude ok :smile:

1 Like

Som rad, ze sa v tomto zhodneme. To je najdolezitejsie.

Podla mna je vela ovela dolezitejsich veci.

Urcite ano. Napriklad dve pohlavia v ustave.

1 Like

Hamíka chtějí penalizovat za nedodržení žlutých vlajek. Hrozí mu až -10 pozic.
Je to od FIA osvědčená msta za ukazování prstem na její pochybné rozhodování?

1 Like

Ja som skor myslel v kontexte F1, kde mi dnes pride ovela podstatnejsie, ze Verstappen skoncil na skvelom siestom mieste a viac-menej sa tym odpisal z boja o titul.

O dvoch pohlaviach v ustave nemam vobec zaujem diskutovat na tomto fore.

1 Like

Ano, o Verstappenovi sa tu aj viedla diskusia.

Už předtím byla šance Max jen teoretická.

2 Likes

Tohle by se mu ale nemělo stávat, myslím, že je to v krátké době podruhé. Má kliku, že jde jenom o sprint.

Jasně, že Max potřebuje vozit body, ale zatím se ještě žádné nerozdaly. Pokud si ovšem RB udrží tuhle “formu” i pro neděli, tak už to bude jiná.