Momentum zrovna na svojej strane nema. Norris mu uz konstantne naklada kazdy vikend.
To jsou ti afektovani, bouchat do stolu by jim slo 
Je to tak, sezona se jede až od Baku, ještě, že si mi to připomněl
Vykon dneska sice pekny ale toto je dost mimo. Kolkykrat ho dneska porazil v Q? 2. krat?
Body sa rozdávajú od zajtra.
Max_is_faster_than_you Russella neznáša, takže tu je tak trochu prianie otcom myšlienky. Tak trochu dosť. 
To nič nemení na tom, že Kimi je sympatický, SQ3 zvládol výborne (obe kolá boli rýchlejšie ako Georgeove - hoc to prvé George aj dosť prepálil), a určite sa mu minimálne priblíži budúci rok. A ďalej sa uvidí.
Kimi po evropský části cca posledních 5-6 závodů jezdí skvěle. Vyrovnává se Georgovi. Častokrát ho i překonal.
Jak to v Evropě vypadalo zle, tak navyšuje hru. A to se mi líbí. 

ved ano stat sa moze vselico, za podmienky, ze sa nic zvlastne nestane tak Norris svoj naskok natiahne aj zajtra a asi aj v nedelu.
ten rb sa zlepsil ale nema tempo vyhru, zazračny mekies kde je to jeho kuzlo ved horner bol najhorsi na svete, a odkedy prisiel mekies tak tvrdili, že to zlepšenie nebolo hornerovmi upgradami, ale mekiesovym pristupom k nastaveniu :DD či už jeho kuzlo pominulo?
Šprint kvalda super, oba McLareny v top 3 a “najlepší jazdec celého vesmíru” až na P6, všetko super
Smrdi olejom kvalitny motor Mercedes 

Alonso: „Když začnete správně, všechno je jednodušší.“
„Od prvního volného tréninku jsme se cítili dobře, víkend jsme zahájili v provozním okně vozu.“
„Dnešek je pro všechny velkým povzbuzením, nevzdáváme se a budeme se snažit každý den.“
Osobne si o Norrisovi myslim, ze je to take hl.upucke, rozmaznane decko a je ten posledny, komu by som ten titul prial. Ale neda sa popriet, ze momentum je jednoznacne na jeho strane. Vidi to aj slep.y. Piastri prehajdakal obrovsky bodovy naskok a aj dnes je jeho strata velmi velka. Nikto netvrdi, ze sa sezona zacala v Baku, ale faktom je, ze sa Piastri Norrisovi vyrovnal naposledy v Zandvoorte. To mu naozaj nedava dobre karty.
Znova? 
Lewis Hamilton byl předvolán k komisařům za to, že údajně nezpomalil pod dvojitými žlutými vlajkami.
Ech, ne tomu uz se neda ani smat 
Neviem si to vysvetlit, taky sympaticky pretekar…
Mike Krack:
„Smekám před oběma jezdci.“
„Uvidíme, jestli se vůbec bude zítra závod konat, vypadá to špatně.“
No, ale je taky potřeba připomenout, že Norris měl hned po Austrálii náskok 23b na Piastriho. Samozřejmě, že Norris teď jezdí dobře a konzistentně, ale dělat z P3 v SQ jako konec šampionatu mi přijde mimo, už jen z toho důvodu, jak Norris v obou případech co měl PP v Brazilii, tak v závodech o P1 přišel hned po startu do T1
A když ne, tak co? Body podle SQ?
… tak nic nebude