LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Momentum zrovna na svojej strane nema. Norris mu uz konstantne naklada kazdy vikend.

3 Likes

To jsou ti afektovani, bouchat do stolu by jim slo :sweat_smile:

Je to tak, sezona se jede až od Baku, ještě, že si mi to připomněl

Vykon dneska sice pekny ale toto je dost mimo. Kolkykrat ho dneska porazil v Q? 2. krat?

Body sa rozdávajú od zajtra.

2 Likes

Max_is_faster_than_you Russella neznáša, takže tu je tak trochu prianie otcom myšlienky. Tak trochu dosť. :smirk:

To nič nemení na tom, že Kimi je sympatický, SQ3 zvládol výborne (obe kolá boli rýchlejšie ako Georgeove - hoc to prvé George aj dosť prepálil), a určite sa mu minimálne priblíži budúci rok. A ďalej sa uvidí.

3 Likes

Kimi po evropský části cca posledních 5-6 závodů jezdí skvěle. Vyrovnává se Georgovi. Častokrát ho i překonal.
Jak to v Evropě vypadalo zle, tak navyšuje hru. A to se mi líbí. :wink::+1:

ved ano stat sa moze vselico, za podmienky, ze sa nic zvlastne nestane tak Norris svoj naskok natiahne aj zajtra a asi aj v nedelu.

1 Like

ten rb sa zlepsil ale nema tempo vyhru, zazračny mekies kde je to jeho kuzlo ved horner bol najhorsi na svete, a odkedy prisiel mekies tak tvrdili, že to zlepšenie nebolo hornerovmi upgradami, ale mekiesovym pristupom k nastaveniu :DD či už jeho kuzlo pominulo?

Šprint kvalda super, oba McLareny v top 3 a “najlepší jazdec celého vesmíru” až na P6, všetko super

1 Like

Smrdi olejom kvalitny motor Mercedes :+1::+1::+1:

Alonso: „Když začnete správně, všechno je jednodušší.“

„Od prvního volného tréninku jsme se cítili dobře, víkend jsme zahájili v provozním okně vozu.“

„Dnešek je pro všechny velkým povzbuzením, nevzdáváme se a budeme se snažit každý den.“

2 Likes

Osobne si o Norrisovi myslim, ze je to take hl.upucke, rozmaznane decko a je ten posledny, komu by som ten titul prial. Ale neda sa popriet, ze momentum je jednoznacne na jeho strane. Vidi to aj slep.y. Piastri prehajdakal obrovsky bodovy naskok a aj dnes je jeho strata velmi velka. Nikto netvrdi, ze sa sezona zacala v Baku, ale faktom je, ze sa Piastri Norrisovi vyrovnal naposledy v Zandvoorte. To mu naozaj nedava dobre karty.

1 Like

Znova? :thinking:

Lewis Hamilton byl předvolán k komisařům za to, že údajně nezpomalil pod dvojitými žlutými vlajkami.

1 Like

Ech, ne tomu uz se neda ani smat :face_with_diagonal_mouth:

Neviem si to vysvetlit, taky sympaticky pretekar…

2 Likes

Mike Krack:

„Smekám před oběma jezdci.“

„Uvidíme, jestli se vůbec bude zítra závod konat, vypadá to špatně.“

2 Likes

No, ale je taky potřeba připomenout, že Norris měl hned po Austrálii náskok 23b na Piastriho. Samozřejmě, že Norris teď jezdí dobře a konzistentně, ale dělat z P3 v SQ jako konec šampionatu mi přijde mimo, už jen z toho důvodu, jak Norris v obou případech co měl PP v Brazilii, tak v závodech o P1 přišel hned po startu do T1

4 Likes

A když ne, tak co? Body podle SQ?

… tak nic nebude :smile: