A ešte ich aj slak trafí ak vyhrá
Zajtra to uz zase bude idealnym autom, ktore mu postavili na mieru.
Ty si absolútne ani s porozumením nedočítal vo som písal lebo ja som nikde na Verstappena nič nepovedal ale to ste vy ktorym staví šíriť hate a ste šťastní
A na koho si to myslel hm? Ked vieme ze verstappena nemusis povedz a ja sa ti ospravedlnim
Co máš proti tak příjemnému budíčku?
Na gride je 20 jazdcov a ty si to vstiahnes na Verstappena a môj príspevok nie je o potopeni tých čo to nedali ale o vyzdvihnuti tých čo to dali. Navyše ja viem Verstappena aj pochváliť a nechodím sem len tupo hatovat lebo ma nudi môj bezvýznamný život
Vyznelo to tak… Ospravedlňujem sa teda ak ti krivdim
No ty už jsi důchodce a jak známo, čert a důchodci nikdy nespí.
My mladí a krásní si rádi pospíme
Sme v pohode a som rad že sa chápeme
Jenže já na formulky vždy vstával rád a bylo mi fuk jestli se jede ve dvě v noci, nebo v šest ráno. Když se jede Le Mans, tak třeba nespím vůbec.
A vůbec. Co máš proti patině.
Noris to zajel neskutecne. Duchodci ukazali skill. Nicmene jen jeden z nich zazaril, preci jen ten naskok Alonsa (ne ze by jel spatne, to vubec ne), nebyl takovy. Sainz lepsi Leclerca, zvlasni. Max a Checo nudni. Bottas a Cho vynikajici. Vzdycky jsem si myslel ze voda je Bottasova slabina.
Jedine co si z toho nesu je, ze by si mel Wolf asi promluvit s Hamiltonem, jestli by jeho excelence nebyla tak hodna a nezkusila jet naplno treba takovejch deset zavodu v rade, i kdyz to auto zrovna nefunguje uplne podle predstav jeho sirstva. Ze by to teamu vcelku pomohlo. Evidentne na to ma. Treba by si mohl vzit priklad z Alonsa.
Stroll bol vzdy voci ostatnym lepsi na vode ako na suchu.
Připadalo mi, že podmínky byly ještě nevyzpytatelnější a proměnlivější, než bývá v deštivé kvaldě běžné. Jedna věc je, že Norrisovi i Hamiltonovi se podařilo trefit tu samotnou hranu v nej kole neskutečně, druhá věc je, že měli asi i kliku na “okno”, kdy to bylo vůbec možné. Přece jenom, rozdíl 1,2 s je velký na stejné (byť deštivé) podmínky, a 0,7 taky. Dál už je to celkem v normě. Ale přeju jim to oběma, to zase jo . K druhému odstavci - to je asi založením, jsou jezdci, kteří nedokážou jezdit úplně naplno s autem, které jim nevyhovuje. Když jim to sedne, dokážou naopak lítat líp než kdo jiný. Hamilton nebude úplná výjimka. Alonso to včera řekl správně, ať už jeho motivace k tomu byla jakákoli - on jezdí naplno se vším, ale pak ty úplné detaily neodhalí. Takové typy jezdců taky jsou, dříve (hodně dříve ) třeba Jacky Ickx nebo Ronnie Peterson.
Je to tak, amen.
Souhlas, taky si to myslim. Jenze pres to sucho se na tu vodu nedostal.
Je to tak, čest výjimkám jako je on.
Stroll měl v Q2 na Alonsa největší prospastný rozdíl, to je ten největší jeho problém. Při tom myslím že na to docela měl, jenže už to uplně nejde nazvat smůlou. Ok, každý nemůže být v lize jako Alonso, ale jestli chce pomýšlet na nejvyšší mety, měl by! A už je tam fakt osmým rokem, kdy jindy má něco ukazovat než teď?
SPA už není pro nižší kategorie, bohužel. Okruh se zrychluje a v Eau Rouge to proste ty nižší kategorie nedavaji skrz techniku