Tak hlavně jestli se to obešlo bez zranění. Což předpokládám, jinak bychom už asi něco věděli.
Obaja sú v poriadku.
Možno práve preto že sa tam už skoro nedajú jazdiť iné preteky ho vyradili z kalendára. Ale pre mňa škoda. Krásny okruh ktorý do F1 patrí.
Ale to je divne nemyslis, kedze klasicke sportaky tam nemaju problem jazdit, ln u open wheel to je posledne roky intenzivnejsie
Ja ti neviem. Nejaký dôvod na to byť musí, že krásny prírodný okruh s tradíciou len tak vyradili z kalendára. Tak ale zas niekedy v F1 logiku budeme hľadať márne. A pritom práve Eau Rouge už pár krát upravovali.
spa vyradili z kalendara F1?
V kalendari na rok 2025 sa stale nachadza.
Sorry ospravedlnujem sa. Som sa nejak domotal myslel som ze na 25 uz nie je ale je. Chvalabohu. Ešte raz soráč.
tak ono ojrúž je na srdce stále. Nič na tom nemenia širšie bezpečnostné zóny. Ono stačí len raz za race to netrafiť presne…
Minulý víkend sme si tam dali 24 hodín s GT3. Za cca 8 a pol hodiny som si ju prešiel …Našťastie bez chybičky. No rozbilo to tam pekných pár posádok. Našťastie virtuálne máš moožnosť rejoinu…
Musis v gt3 uberat v eau rouge ci sa to realne da nejak dat?
no, dá sa na 5 ke plný, samo podľa auta a prevodovky. Ale ja ju jazdím tak že pri nájazde mierne a pomaly málinko uberiem plyn a po následnom zrovnaní pred výjazdom veľmi pomaly pridávam. Žiedne rýchle pohyby plynu inak Ťa diferák pošle do steny. Šli sme R8
Na 6 ke to hore podtočilo a väčšinou si bol nedotáčavý a stratil na následnej rovinke.
tu je stream top sk - cz simracera …tytrubka.com/watch?v=-98K-HIOCzs