Fred je borec toto povedal na SkySport
postnem to tu este raz:
Presne tak. Verstappen nikde, slabý jazdec F2 merchant
Já hru uplně neznám, tam je to jak?
A musíme Bottasovi uznať kredit
kde najdem tento odsek? a kde najdem ten odsek z doby VC Rakuska?
Ale zas no, ja si skôr myslím že toto je pre Hamilton food haters čo vlastne ani nerozumeju F1 len trepú naučené básničky dookola ako taká zaseknutá platňa
ono trava sa farbi aj na europskych podujatiach F1
Nemá s tím něco společné tohle?
…Verstappen bol takisto mimo trate a prišiel o svoj čas.
Hamilton hlási, že gumy nefungujú. Mercedes nasadí novú sadu…
Dakujem, to vsetko vysvetluje
Tu to neplatilo, ale pravidlo tam je tak nastavene, ze ak si mimo trate v poslednej zakrute, tak je to brane ako najazd do dalsieho kola. Pri takych smykoch im nepomahalo ani ked vyleteli z trate v hociktorej zakrute a aj tak im mazali casy.
Ja som sem neprišiel urážať Verstappena ani nikoho iného, pozeral som onboardy a niektorí jazdci boli pri prejazde zákrutami celkom stratený. A to ako šiel Hamilton, Alonso, Norris 3 ktorých onboardy som pozeral bolo pozoruhodné. Veľmi mi to pripomenulo Sennu ktorý vždy presne vedel kade ísť.
Toto je napisane kde v pravidlach? Ved mazu casy za kazde prekrocenie limitov trate, bez ohladu na to ci ziskal vyhodu alebo nie.
A v Spa 2021 sme to nemohli vidiet? Alebo v Brazilii 2016? Uz to nemoze byt tym, ze McLaren, Mercedes alebo Aston mohli mat stabilnejsie auto na vode, ktore dokazalo lepsie zohriat pneu?
Max Verstappen po šprintovej kvalifikácii skonštatoval, že vôbec nedokázal zohriať svoje pneumatiky a mal pocit, akoby jazdil “na ľade”. Na suchu sa však v kokpite cítil dobre. Nezdá sa mu len štartová pozícia, keďže na vnútrajšku je oveľa menej gripu.
Teraz budete do konca roka zit z toho, ze Max nedal jednu quali idealne.
ano, myslel som to tak, ze sa netresta kazdy vyjazd mimo ale posudzuje sa ci ziskal vyhodu alebo nie. A trestat mam na mysli dat jazdcovi puntik a nasledne casovu penalizaciu ako sme to videli v Rakusku. Nemam na mysli mazanie casu.
tu som si to preniesol na to, ze ak v poslednej zakrute vyjazdom mimo trat neziskal vyhodu do dalsieho kola, tak dalsie kolo mu nevymazali.
toto je uz ale irelevantne, je to tak ako poslal Situs - pre tuto VC su pravidla take, ze sa neriesi dalsie kolo po tom, v kt. boli porusene trat. limity
https://www.fia.com/sites/default/files/fia_2024_formula_1_sporting_regulations_-issue_5-_2024-02-28.pdf
33.3
Should a car leave the track the driver may re-join, however, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any lasting advantage. At the absolute discretion of the Race Director a driver may be given the opportunity to give back the whole of any advantage he gained by leaving the track.
Mám napilno, ani nečtu komentáře, ale kvalda pěkná! Lando rulezz!!!
Co to je za móresy dávat závodní části víkendu v pátek ráno
Déšť ukáže vždy skill řidiče.