Prečo, veď sám vravel, že F1 je miesto len pre najlepších.
Tsunoda by bol s tým autom úplne inde alebo v múre?
No predsa doktor
Urobí z neho kretena v médiách a hneď sa bude cítiť lepšie
Alonsa dnes z SQ3 vyřadila skvělá týmová práce RB2
Uka. Mně nešel onboard, víš jak…
Mne dnes nešiel ani LT časy nič
Celá F1 tv musela som trpieť Eiseleho
Aha, díky. To znamená že to bylo opravdu nějaké zabugované.
Tím že Cunodu popotáhl ten Hadjar
Uplne som zabudol, ze sa ide sprintova kvalifikacia a potom takyto prekvapivy vysledok. Ale v pretekoch ocakavam velmi silny McLaren.
Helmut Marko ale vsádza na trochu špecificky druh motivácie.
Obavam sa, ze takymito zabermi a kontroverziami bude poznacena cela sezona.
Je skoda, kam to az FIA nechala zajst ich dlhodobou nekompetentnostou a netransparentnostou.
Ale nebudem ako niektori na McLaren, nech rozhodnu ferovo podla pravidiel autority, co je a nie je legalne.
Mozno to skresluje svetlo, kolko max moze byt teraz ta medzera? Ponovom nestacia vraj len testy, ale mozu aj zabery, tak mozno bude este vacsi chaos ako doteraz
Jinak Čiko jela dobře, furt tam básnili jaký je to talent a něco o cuteness power.
Já jsem to viděl. Ale když vstáváš v 6, pak jsi vzhůru až do 2, pak budiček na hodinku do 4.30… pak budíček holčičí kvaldu… Jsem měl oči jak ten číňaň na tribuně.
Ja som minulu sezonu vravel, ze Sergia nema zmysel menit. Nic neziskali len prisli o podporu v latinskej amerike a este sa aj zo zmluvy museli vyplatit.
Lawson predvazda v Red Bulle vykony jazdca, ktory v kvalifikacnych dueloch prehral s Tsunodom 7:0. Nemyslim si, ze tu pomoze povzbudenie. Skor sa pytam, ako sa do Red Bullu mohol vobec dostat a co si pri tom rozhodovani v Red Bulle (ne)mysleli. De Vries za podobne vykony letel z Alpha Tauri v strede sezony, u Lawsona zrazu predstavuju kvalifikaciu na miesto v acku. Co to je?
Asi to odzrkadluje absolutny nezaujem Red Bullu riesit druhu sedacku. Co nie je uplne zly pristup, nevyhodou samozrejme je, ze budu musiet trpiet druheho jazdca na uplnom chvoste. Za danych okolnosti by asi naozaj bolo lepsie pokracovat s Perezom.
keby tam bol absolutny nezaujem, tak si predsa ponechaju Pereza. Ved mal aj dvojrocnu zmluvu. Oni sa zacyklili rovnako ako ked robili rosady Gasly / Albon / Perez. Chyby vo vyvoji defacto hodili na Pereza, ale dobehlo ich to kvalitne.
Ten vztah s Perezom uz dospel do takeho bodu, ze to bolo nutne, hoci jazdecky si nepomohli. Perez bol chodiaca depresia a atmosfera by sa tam len zhorsovala. Problemom bolo nielen to, ze nemal tempo, ale on robil absolutne stupidne chyby a velmi casto minulu sezonu. Navyse bohvie aku mal zmluvu, ale asi ho pocas sezony nemohli len tak preradit do Bcka.
Teraz ked sa rozhodnu, tak vymenia Lawsona s Tsunodom hocikedy. Ak Lawson bude pokracovat, tak najneskor cez letnu prestavku tu mame swap. Len aby to Tsunodovi uplne nepochovalo karieru. Lawson je uz 4. pilot, ktory mimo RB nebol zly, ale v RB vedla Maxa vyzera ako Latifi.
1 a 3x 0 to je prístup RB a to je problém
Oni v akadémii nevychovavaju šampiónov, ani len lídrov, dokonca ani len pilotov F1 len niekoho kto na čas zaplní sedačku a možno sa raz nájde taky čo to prežije
Suhlasim, to dobre triafa klinec po hlavicke.
Tiez ma napadlo, ze Cunoda momentalne asi ani nemusi mat apetit na sedacku vedla Maxa. Auto je evidnentne velmi tazko ovladatelne s uzkym pracovnym oknom. Vobec nema ziadnu garanciu, ze by v acku jazdil lepsie vysledky.
V skutocnosti ako zatial jedini v akademii sampionov vychovali. Len posledne roky sa prilis nedari. Resp. dari, ked sa nezabudne na skutocnost, ze aj Verstappen vysiel z akademie Red Bullu.