A rozhodne nie je od veci pockat na nedelu. Ich pneumatikova vyhoda sa ukaze najma tam. Navyse dnes to Lando pokazil sam, inak by bral PP.
Úplne jednoducho
Aj Mercedes tak tuším urobil
Softy si Zatiaľ trápenka
Měl skvělej S1, druhý už taková slava nebyla a třetí chyba. Červený pneumatiky se podle mě docela začaly přehřívat…
Vsetko zahodil v zakrute na konci dlhej rovinky. Dovtedy bol tusim s prehladom prvy.
Toto su presne tie chyby, ktore Landa odlisuju od Maxa alebo Lewisa. Skratka takmer vikend co vikend chyba. Minuly vikend s prehladom naj auto a tak isto chyby v nedelu, ktore ho takmer stali vitazstvo.
Piastri odvedl lepší práci
V prvom rade najlepší z najlepších.
Suhlasim.
Navyse aj v Melbourne boli vyjadrenia priamo z RB a M kde tvrdili (u F sa vedelo, ze maju nejaky problem), ze ich realna strata je cca 1-2 desatiny, ale tymto vyjadreniam sa daval mensi priestor ako zvelicujuceho Russella a pod.
Vzdy vsak treba pockat viac VC, rozne trate/pocasie, na vacsie vyhlasenia a po 1VC (este k tomu specifickej) sa da hovorit o dominantnom vykone, nie este dominancii ako takej a vela veci moze (nemusi) byt este inak
Prvé 2 miesta skvelý výsledok.
A Lawson, to človek už ani neverí vlastným očiam 🫣
V pořádku
Tam by se vešel i Robert Rosenberg.
skvely postreh
Asi by mi bolo Lawsona ľúto, je jasné, že ten monopost je úplne neovládateľný (pre drvivú väčšinu jazdcov)…
Ale, za tie jeho povrchné kecy si to zaslúži a ja mu to tiež prajem.
Mercedes tuším s Kimim išiel jedno rýchle kolo a aj to hneď na začiatku…jeho čas v Q3 je teda podľa mňa trošku s rezervou
Ale v priebehu už sa Russella držal pekne.
Každopádne sa rozhodne poučil z Q1 v Albert Parku a zase ide trochu kludnejsie
Z P7 môže byt relatívne spoko
Leclerc a Stroll vyšetřováni za nedodržení delty, takže nic neříkající varování?
Fiarri zase úřaduje.
Můžeme to zabalit.
Lawson bude potřebovat trochu povzbudit, zajimalo by mě, kdo se toho ujme…
C u n o d a ?
Yuki už stojí na špi.čkách.
I když mu Hadjar dneska hoooodně pomohl.
To bylo od Hadjara pěkné.