LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

A koho ? Vettel nie je ich produkt a Max takisto je skôr produkt otca ako ich systematickej práce !

A odvtedy vychovávajú len plnicov sedačky

K tomu není co dodat, souhlasím. Už to neni sranda od RB.
Ale myslím si, že mu stejně Helmut naloží, aby mu to nebylo líto…

1 Like

Tak nadhera. Max fantastickej. Lewis totez, Oscar solidni. Lando prvni chyba v druhe kvalde sezony. Inu tlak bude velkej. Jesfe je na soudy brzy. George konzistentni, Charles bohuzel nic moc. Uvidime.

Lawson. Zbytecne cokoliv psat, vse bylo napsano vyse. Tohle RBR nema jak omluvit. Ten kluk ma tenhle a jeste pristi vikend, pak podle me konci.

Za zminku urcite stoji Kimi Maria, Tsunoda a Lance. Tihle tri zatim vynikajici vykony. Nando jeste dva zavody timhle zpusobem a pujde do duchodu. Ale on to da. Jemu narozdil od Liama verim.

Mclaren bol silny uz aj v kvalifikacii, keby Norris neurobil chybu, tak by pomerne komfortne ziskal pole position.

Lawson by sa mal v strede sezony asi fakt vymenit s Yukim. Obaja by tak mali lepsiu moznost ukazat co vedia a ako na tom su.

Len doplnim ze sampionov vychovali, pretoze na to maju struktury. Maju dva timy v F1 a siroku zakladnu v mladeznickych formulach. Proste do toho vrazili väcsie prachy nez ostatni a boli prvi, co to spravili. Ale neni to zasluha Dr. Marka. Jazdcov vychovavaju aj napriek nemu, nie vdaka nemu.

Proč by měl Alonso chodit do důchodu? Na týmovou dvojku dost dobrý.

1 Like

Kimi maria? 151515

este jeden beckovy pilot co sa na Sauberi dostal do Q2. (Hulk to nedal)

2 Likes

Kto ???

Toto pobavilo

“Police not there, everything legal.”

2 Likes

Lewis a Max perfektně :slightly_smiling_face:

1 Like

:open_mouth:

1 Like

Pekne ne? :grin:. Musis uznat ze se to k nemu podle fotky hodi. :wink:

1 Like

Musím lebo ja som ho keď bol malý tak volala

Preto mi to prišlo zábavné teraz

Ja som si nemohla zvyknúť že je Andrea Kimi

Nie Kimi Andrea alebo dokonca Kimi Maria

O to viac ma to pobavilo😅

1 Like

Ked uz taky hejt na akademiu RB, tak ktora stajna priviedla lepsich pilotov za poslednych 10-20 rokov?

PRIVIEDLA nie vychovala

Veľmi správne
To je presne o Tom, že ako pomáhajú tým chlapcom ?

Podrzia ich ?

Ozaj budujú MS, alebo aspoň top pilota ? Nie

A Max a Vettel sú presne ako si povedal dobre podpisy, nie vychované talenty

Ako Leclerc, ako Russell, ako Antonelli…

To je tak akoby si povedal, že McLaren vychoval Piastriho

A koľko jazdcov, čo inde alebo keď dozreli jazdili dobre ? Gasly,Albon to sú produkty akadémie ale RB ich zničil raz dva lebo pre nich existuje len Max
Reálne ich teda RB vychováva ? Akadémia nefunguje tak že dáš im nálepku RB a hotovo a potom bez prípravy hodia do auta F1

To nie je to ako má akadémia fungovať už som to tu písala

Ešte aj Ocon je roky pilot F1

Teda úspešnosť Mercedesu až raz do F1 príde je zatiaľ 100%

RB je ako na Tom ?

Lebo zatiaľ sa tam viac vyhadzuje ako pomáha.

Posledný úspešný je Ricciardo

A teraz Yuki ale tomu šancu nedajú tiež zaujímavé

AL mal byť dávno podchytený ako Antonelli a mali do neho investovať

Maju talent ale ■■■■ na neho

Ked Max odide a budu sa potlkat na miestach dnesneho Astonu… Stale to bude preto lebo to auto je stavane na Maxa a nechcu aby ho v Mercedese ohrozili…