LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Pekne napisane.
Myslim, ze skor o tomto mala byt debata, cize o kvalite a pristupe, nie o kvantite (tu tu snad nikto nenamietal).

Vieš čo? Ego neego, sexismus nesexismus. Nie je to náhoda že sa tu stále dookola hádajú tí ktorí majú nick po 2 najväčších pacientoch v celom redbulle. :thinking:

4 Likes

Okrem Maxa v F1 momentalne jazdia Cunoda, Gasly, Albon, Sainz, Hadjar a Lawson. Spolu s Verstappenom je to viac ako tretina celeho startoveho pola. 2 stajne su patina.

1 Like

Jasné že nie zadarmo

Ale je rozdiel či to robíš ako investiciu a staráš sa o ňu aby si povedzme ušetril raz na plate top jazdca, alebo len aby si vyskúšal či prežije a keď niekto hej tak super.

Aj Mercedes odpálil Arona, aj Vestiho lebo ho nepotreboval, nie každý tam dostane rovnaké podmienky

Ale ak si ich raz zaslúžia urobíš maximum

A toto sa im teda ozaj vyčítať nedá.

Ak máš plat LH za 60 mega a Antonelli za 2 tak si 58 ušetril a toľko ťa to nestalo …chápeš ? Čo je môj point .

Takisto ako mne vadí ak ten chalan wste pred pol rokom nebol nikde od nich spomínaný potom ho hodia do auta a čakajú že všetko zvládne

To Mercedes nerobí

A to už sa dosť opustili momentálne a išli do rizika

Az sa ukaze, ze Antonelli je taky format ako Hamilton tak bude 60 malo. Zatial taky format nie je, preto jazdi za 2. Buduci rok to bude za 20…
Dovod preco top stajne investuju do mladikov vidis v exemplarnom priklade v Redbulle.

???

ty si s tym prisiel, nepochodil si a teraz strielas na diskutera a nie na prispevok.

4 Likes

A všetci na neho majú len tie najlepšie spomienky že ? S

Nesúhlasím

V Mercedese sa hľadal vždy líder nie plnic sedačky

A dobre vieš ako ma srali keď sa chvíľu správali ako RB pri Russellovi a k LH sa mal zakázané priblížiť

A za 20 to budúci rok nebude ani keby čo robil momentálne

Ísť mu to ide ale 20 mega mu nikto teraz nedá

Na to si ešte pár rôčkov počká

Ale aj ak tak ten jeho vývoj a tie peniaze sa im vrátia aj za sezónu

Marko hlada plnica sedacky?

To zalezi na tom aku ma Antonelli zmluvu. Ak sa upisal na 5 rokov s vysokym odstupnym tak ho ma Wolff v haptaku.

V F1 na rok inak ťažko povedať

Mne ide ale o to, že či sa mu to oplatilo.

Podľa mňa áno

Lebo ten bol Mercedesom hýčkaný a rozmaznaný ako dlho nikto žiadnym tímom. to je fakt, ten chalan dostal nadštandardné podmienky a aj teraz ho strážia ako oko v hlave ( v súvislosti s RB môže vyznieť blbo)

A to je niečo čo ja čakám, že urobíš ak tvrdis ze máš talent v rukách.
A ak máš mega talent aký robia oni z pilotov bežne rečami tak duplom. Toto tvrdí, že do F1 prináša výnimočného pilota, ale sa k nemu aj tak správa.

Možno nie až do takého extrému to musí byť u každého.

Ale ak sa odhodlam dať chalana do F1? Tak platiť mu trénera, tréning aj medialne, mentálne a dať mu šancu testovať je podľa mňa niečo čo by mal dostať. Ak sa teda hrám na akadémiu, to by mala byť jej pointa. Len je rozdiel v Tom že ak to robíš raz za 5 rokov tak to problém nie je…každého pol roka sa to nedá. Tam musíš mať dlhodobo projekt, čo RB nemá to objektívne si povedzme.
RB to mení každého pol roka on si nevyberie talent čo podporí a venuje sa mu následne. …on tam dá pilota a poraď si.

A hlavne by som čakala mediálnu podporu, lebo tá nestojí nič ! RB nedokáže ani To.

Marko si rovnako hyckal Verstappena. Ja tam nevidim velky rozdiel. Jednotka moze byt na cele obdobie len jedna, zvysok su dvojky. A tych je vela.
Kde su plnici sedaciek z akademie Mercedesu teraz? Ocon v Haase. Zvysok kade tade len nie v F1. Este aj deVries dostal svoju jedinu sancu u Marka.

2 Likes

Áno posledných pár rokov bohužiaľ ano to je práve ten problém.

je rozdiel medzi tym co hlada a tym co najde. To si netreba mylit.

1 Like

Devries nemal s nami nič, v akadémii nebol.

Ocon je v F1 a do top tímu sa nedostal svojou chybou…a hlavne preto, že bol PRIPRAVENY
niekto o kom sme si mysleli, že má na viac, čo objektívne áno.

To je presne ten systém, dám podmienky viacerým a vyberiem tých čo na to majú. Ak ťa niekto prekoná a bude ready skôr.tak smola. Ale podmienky máš. Ocon ich tiez mal. Testoval, mal simulátor, kontakt s inzuniermi…trénera čo mu platili. Bol v dobrých tímoch v juniorskách a navyše Ocon bol v podstate prvý projekt ktorý už riadilo súčasné vedenie akadémie a Toto.

A vždy ale vždy za ním Toto stal nikdy ho pod kolesá nehodil a neatakoval ho

Tak ako akadémia stala, kým Russell nebol v F1, potom podpísali Kimiho. Medzi nimi nemáš skoro nič.

Teraz začali znova naberať od detí a je tam asi 14 ľudí tak 1-2 na kategóriu. Ktoré majú určité podmienky a znova sa z nich vyberie. Skôr alebo neskôr časť odpadne to je samozrejme, každý pokus nemôže dopadnúť 100%

Ale ide o to,že ak niekto už je pripravovaný na F1 ako tá príprava vyzerá u Mercedesu a ako u RB? A to ma 2 tímy !

Teraz majú a pripravujú ešte Powella.

Ale pomaly systematicky, aby mohol jazdiť F1. Či to dokáže je zase na ňom, ale Gwen sa mu venuje, má okolo seba tím ľudí a hľadajú sa mu vždy tie najlepšie podmienky.

A áno Vesti sa ukázal nepotrebný…tak je v Amerike. Ale podmienky dokázať že má dostať sedačku skôr ako Antonelli, tie on mal, len nevyužil. Neukázal dosť na to aby ho začali tlačiť do F1 na úkor Antonelliho, to je jeho problém. Ale nikto by ho tam nepripraveneho netlačil. A nikto by neurobil že dáme tam Vestiho a čo keď nič z neho, je to jedno.

Tak ako Ocona ukončil Russell tak Vestiho Antonelli, ale to je systém kde sa proste našiel niekto lepší.
Nie len niekto ďalší …lebo ty si tam bol posadený a zlyhal si

Kimi je extrém to uznávam aj na naše pomery.

Stále sa pýtam na AL dookola…
O ňom doktor tvrdí aj s Hornerom aj všade v zákulisí, aký je to talent.

A áno je šikovný.

Ja si osobne myslím že budúci rok bude aj v F1 …

Čo robí Marko dnes pre to, aby chalan to zvládol ako ten veľký talent a nepohorel ?

Zatiaľ nič, začne to riešiť 2 mesiace predtým

Ale potom bude v 1 VC čakať zázrak

A že všetko urobí správne …

bol rezervny pilot.

bol tam este Pascal Wehrlein.

Aby bolo jasne. Ja neobhajujem, ako Marko pranieruje svojich pilotov v mediach. Naopak, je to zbytocne a ja som to niekolkokrat skritizoval.

Neda sa ale upriet, ze clenovia akademie Redbullu maju vacsiu sancu na sedacku v F1 ako clenovia inych zoskupeni.

1 Like

Tak podľa Lando to auto nemalo na PP??? Ten človek ide na kokaine?

1 Like

Však nebylo, podle místních měření se počítá potencial auta podle výsledků :grinning:

4 Likes

Rezervný jazdec bol na základe svojich výsledkov v formule E a odporučila ho Susie ale v akadémii nebol nikdy.

A šanca na sedačku bez šance uspieť je dosť slabé

A majú ju aj preto, že ich je viac.

Ako sme sa bavili množstvo nad kvalitu

Áno, máš s veľkej časti pravdu, ale naozaj nerozumiem akým spôsobom chceš z externého hladiska hodnotit kvalitu “akadémie” každého teamu ktorý v F1 pôsobí - pokiaľ teda nemáš nejakú osobnú skúsenosť.

Ja sa teda osobne neodvážim hodnotit či Mercedes má alebo nemá (len ako príklad) psychologickú poradňu, platí fitko alebo osobného mentáleho kouča každému jazdcovi a aký level podpory poskytuje svojím potencionálnym nováčikom vs iný team - napríklad Redbull.

Takže ak nemáme žiadne (alebo len veľmi obmedzené) informácie o tom aký level podpory funguje od každého teamu smerom k nováčikom, celá táto téma je zbytočná.

V takom prípade ti ostáva ako jediná metrika množstvo jazdcov ktoré dokázal daný team priniesť do F1. A áno, Redbull možno má výhodu sesterského teamu (aj keď jeho zameranie sa počas ich celého pôsobenia v F1 menilo), ale znova išlo o úvodnú investíciu od Redbullu lebo takýto program mať chceli.
Také isté možnosti ma(l) každý iný účastník F1 ale nerozhodli sa pre takýto krok a miesto toho s obľubou “nútili” svojich zákazníkov aby svoju jednu sedačku prepožičiavali pre svoje talenty. Takže vlastne ani tá výhoda Redbullu v VCARB nie je až taká markantná keď v podstate každý väčší team (Ferrari, Mercedes) vždy podľa potreby dokázal vybaviť sedačku u HAAS/Sauber resp. Williams.

Ďalšou vecou je, že opakovane sa kritizuje prístup RB, kedy hodia chalanov do vody a proste uvidia či to výjde, ale tomuto ja absolútne nerozumiem. Čo by bol teda ten správny prístup od RB za ktorý by už nemali dostávať kritiku? Veď predsa podobným spôsobom funguje napríklad scouting v hokeji, kedy sa veľké množstvo hráčov nascoutuje a postupne sa selekciou príde iba k tomu najlepšiemu ale ani to nezaručuje, že daný hráč bude talent. Možeme sa pozrieť do draftov NHL, koľko-krát sa hráči v TOP10 draftu absolútne kariérne prepadli a bol to proste krok vedľa.

A k Markovi samotnému. Ja si nemyslím (toto je ale moja domnienka), že Marko nejakým spôsobom ovplyvňuje výber jazdov do F3/F2 alebo nebodaj ešte nižšie. Verím, že na tom je tam celé oddelenie v RB kedy scouti behajú po celom svete a odchytávajú si mladíkov do svojho programu (resp. Triper tu opísal raz aj iný process, je možné že to funguje aj tak) a tí robia rozhodnutia koho posúnuť ďalej a koho nie (a k tomu patrí adekvátny funding etc.). Marko potom “len” pracuje s tým čo má ako dostupné v rámci F3/F2 a posunie či neposunie to do F1. Súhlasím, že on asi nemá nejaký orlí zrak na šampiónov a skorej mu to tam “padne” ale znova - čo je vlastne tá kritika alebo od koho sa treba inšpirovať v tej F1, kto to robí dobre?

Súhlasím ale, že Markova rétorika je veľakrát absolútne mimo. Vo všetkých smeroch.

A posledná vec - ak teda je akadémia RB v F1 také zlo, potom nerozumiem tomu obrovskému množstvu jazdcov ktorý stále sú ochotný podpísať zmluvu s nimi v mladom veku…

1 Like