LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

kde vsade? dak nejake linky kde sa toto spomina.

Od ktoreho roku bol Russell clenom akademie Mercedesu? :sweat_smile:

Nedostala si vyssie info, ze RB podpisal do juniorky Verstappena este v mladsom veku ako Mercedes Russella? :smiley:

Lindblad je narodeny v 2007 a v juniorke RB je od 2021. Antonelli je 2008 a v Mercedese je od sezony 2019. To je rozdiel jeden rok. Co take by mal Lindblad dostat co nedostal a ini to dostali? :sweat_smile:

Riadne bludy tu splietas.

Ok no na startovom rošte máš len 19 áut ako vidím
Auto číslo 12 absentuje

A nepovedz mi že jazdí 2 preteky !

Lebo mi sa bavíme o podpore ktoru dostal aby tam bol

To nemal ani Lawson, ani Hadjar a minimálne v médiách to tak občas aj vyzerá

Teda nenašli ?

Mercedes si vyhliadol nový projekt ktorý do F1 systematicky dostal v momente keď do nej vstúpil Russell !

Ale jeden a poriadny nie 10 a nahovno
Podporili jedného chalana ale naplno.

A zvyšok takisto podporovali.
VESTI dostal obrovsku podporu…
Hneď vzadu je projekt Powell ktorému sa Lagrue venuje.

Vidíš ten rozdiel ?

Ešte raz LINDBLAD ? KDE ? Prečo ho nikto nerieši a nevenuje aa mu.
A veď toto že nič a taký talent to údajne je …■■■■■ ho do F1 bez akejkoľvek prípravy a budú čakať že bude jazdiť ako Senna

Uznavas teda aj Verstappena (ked si ho porovnavala s Leclercom a Russellom)? :smiley:

Preco od 2016? Lebo 2015 bol Max a Sainz, zatial co Leclerc a Russell boli az po 2016? :sweat_smile:

Prepáč, ale nechcem byť súčasťou širšej debaty o tejto problematike, na to sú tu ľudia, ktorí majú väčší prehľad ako ja a evidentne aj ako ty. Ja som len chcel dať veci na pravú mieru ohľadom Vettela.

1 Like

To sa nehodi do kramu, tak fakty idu bokom. Bohuzial Helmutova stara hlava produkuje blbe kecy a Helmut je tvar tej akademie. Oni nemaju radi Helmuta, tak automaticky je akademia najhorsia zo vsetkych. :slight_smile:

LAW ve spirale nezdaru, ale prijde mi zvrhly jak hned nekdo zacne hrabat v supliku a hledat nahradu, nechutny :sneezing_face:

Dneska je bohuzel takovy trend, kdysi se to aspon tajilo, dneska je info o tlacence brane jako plus, negativni ohlas je odmena a obri kritika znamka te nejvyssi kvality a skvele doporuceni. To myslim obecne, nejen v F1 a kdo si to nepohlida, razem sedi v kine na nejhorsim filmu za deset let :sneezing_face:

Rovnako ako RB, jeden poriadny (Verstappena) - a (zatial) ovela poriadnejsi ako Mercedes a Ferrari.

Popritom 5 priemernych a stabilnych - Mercedes 1 (Ocon), Ferrari asi nikoho.

A X podpriemernych, ktori to aspon mohli skusit.

Ved ty mi este nahravas a podporujes presne to co pisem. Vesti ako vicemajster F2 sa do F1 v zivote nepozrel, a teda cela podpora bola na h0vno (z pohladu ambicie F1) a pochovali ho este skor ako mu dali sancu. Keby bol v akademii RB, tak je pravdepodobne, ze by aspon na rok sancu dostal. :smiley:

Vidim. RB sancu dava, Mercedes a Ferrari nie.

Ved ma 17 rokov a je v F2. Tebe uplne preplo? Co s nim maju robit? Ako sa mu venovat, aby si bola spokojna? :sweat_smile:

Nevěřím jejich propočtům :thinking:

2 Likes

Len bojuj, trha. Chlapci od čevených býkov si tu masírujú ego na žene. Ešte smutnejšie ako samotný Lawsonov výkon. :dancing_women:

3 Likes

Nevím no, tyhle grafy beru hodně s rezervou taky. :smiley:
Každopádně dle toho grafu můžeme jen překvapit…let’s go! :green_heart:

to počítal @PUFF na neexistujících datech

1 Like

Nie sú náhodou ženy rovnocenné mužom? :smiley:

A žiadne masírovanie ega. Každý je tu sám za seba.

5 Likes

Občas mám pocit, že tam datového analytika dělá místní Jos, podle toho to vypadá :smiley:

A to jsem tam nezapočítával 0,5s, co přidává Antonelli.

1 Like

Maj dle mě jasnou setrvačnost, ale věci se rychleji mění a pro tento závod prostě nemaj data.

Stále jezdí jen na 65%?

1 Like

Dnes na 55%. To víš, Čína, smog. Jiný tlak

toto je co za sexisticky postoj?
Kiks tara kraviny ja som nespravil nic ine len dolozil z dostupnych materialov, ze to bolo inak ako ona tvrdi.

5 Likes