LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ak talent ozaj mas, tak sa presadis aj v RB, tak ako Max. A ak aj nie si Max, ale talent mas, tak sa vdaka tej sanci napriek tomu presadis aspon ako Sainz, Gasly alebo Albon.

No ak mas talent ako Sainz, Gasly, Albon a nie si top talent, ale len talent, tak je mozne, ze z akademie Ferrari a Mercedesu sa do F1 ani nepozries. :slight_smile:

Na co 2 roky, ked to je vidiet uz v prvom roku? Keby mal RB Schumachera alebo Giovinazziho, tak po roku asi koncia a namiesto nich by vyskusali inych pilotov, z ktorych by sa mozno niekto chytil. :slight_smile:

Zatial sa takto staral o Russella. Rovnako tak Ferrari o Leclerca a RB o Maxa. O takeho Ocona sa Toto napriklad tak nestaral. Rovnako tak ako RB o Albona. Ono ten rozdiel tam velky nie je (az na hlupe reci Helmuta). Jediny rozdiel je, ze RB dava viac sanci, ale aj rychlejsie koncia piloti, u ktorych ten potencial skratka nie je. Keby nemal Helmut debilne kecy, tak ma kazdy RB pracu s mladikmi na zaklade vysledkov za najlepsiu.

Ak by isiel Kimi ako Liam, tak dostane este vacsiu sodu od medii, ze to bolo skoro a Toto tomu nijako nezabrani.

Teraz miesas Lawsona s Hadjarom, zjavne sa v tom stracas. Liama si zatial zastavaju a na Hadjara mal blbe kecy len Helmut, na ktoreho mam podobny nazor ako vsetci.

Daj rovnaky meter na ostatne stajne. Ferrari nenaslo od Leclerca rovnaky talent a Mercedes od Russella. Tak potom nemaju vyznam. :sweat_smile:

1 Like

Lawson vedel co ho v RB ceka, rec tela byla pred sezonou jasna. Ale necekam zmenu pilota, neco jako HAD vs LAW.

Lawson by toho mel vyuzit a slapnout na to, parkrat to rozbit, dostat se na limit, poradne s tim autem zamavat, to se bude Carodejovi libit, ten je na to zvrhlej dost. Tak nebo tak, LAW nic jineho nezbyva.

Ja neviem ja som všade kde čítam o jeho kariére čítala ze bol produkt BMV všade sa to spomína

Ale ok Vettela uznajme RB s tým problém nemám.

Ale od 2016 čo ?

Čo vyšlo zo slávnej akadémie ?

kde vsade? dak nejake linky kde sa toto spomina.

Co pekne vysvetlil? Ze teamy lejou penize do lidi, co na to nemaji? Uplne uprimne bez klapek na ocich… Jak dopadl leglerk, kdyz v 2022 mel vyrovnany auto proti Maxovi? Sesypal se jako dum z karet… Jak jezdi Russell, kdyz je pod tlakem? Boura do vsech kolem sebe a nedokaze dovyst vysledek.

At se vam to libi nebo ne, tak do f1 se diky Helmutovi podivalo nekolikanasobne vic lidi, nez se kdy povedlo mercedesu/ferrari. To je cistej fakt.

4 Likes

Od ktoreho roku bol Russell clenom akademie Mercedesu? :sweat_smile:

Nedostala si vyssie info, ze RB podpisal do juniorky Verstappena este v mladsom veku ako Mercedes Russella? :smiley:

Lindblad je narodeny v 2007 a v juniorke RB je od 2021. Antonelli je 2008 a v Mercedese je od sezony 2019. To je rozdiel jeden rok. Co take by mal Lindblad dostat co nedostal a ini to dostali? :sweat_smile:

Riadne bludy tu splietas.

Ok no na startovom rošte máš len 19 áut ako vidím
Auto číslo 12 absentuje

A nepovedz mi že jazdí 2 preteky !

Lebo mi sa bavíme o podpore ktoru dostal aby tam bol

To nemal ani Lawson, ani Hadjar a minimálne v médiách to tak občas aj vyzerá

Teda nenašli ?

Mercedes si vyhliadol nový projekt ktorý do F1 systematicky dostal v momente keď do nej vstúpil Russell !

Ale jeden a poriadny nie 10 a nahovno
Podporili jedného chalana ale naplno.

A zvyšok takisto podporovali.
VESTI dostal obrovsku podporu…
Hneď vzadu je projekt Powell ktorému sa Lagrue venuje.

Vidíš ten rozdiel ?

Ešte raz LINDBLAD ? KDE ? Prečo ho nikto nerieši a nevenuje aa mu.
A veď toto že nič a taký talent to údajne je …■■■■■ ho do F1 bez akejkoľvek prípravy a budú čakať že bude jazdiť ako Senna

Uznavas teda aj Verstappena (ked si ho porovnavala s Leclercom a Russellom)? :smiley:

Preco od 2016? Lebo 2015 bol Max a Sainz, zatial co Leclerc a Russell boli az po 2016? :sweat_smile:

Prepáč, ale nechcem byť súčasťou širšej debaty o tejto problematike, na to sú tu ľudia, ktorí majú väčší prehľad ako ja a evidentne aj ako ty. Ja som len chcel dať veci na pravú mieru ohľadom Vettela.

1 Like

To sa nehodi do kramu, tak fakty idu bokom. Bohuzial Helmutova stara hlava produkuje blbe kecy a Helmut je tvar tej akademie. Oni nemaju radi Helmuta, tak automaticky je akademia najhorsia zo vsetkych. :slight_smile:

LAW ve spirale nezdaru, ale prijde mi zvrhly jak hned nekdo zacne hrabat v supliku a hledat nahradu, nechutny :sneezing_face:

Dneska je bohuzel takovy trend, kdysi se to aspon tajilo, dneska je info o tlacence brane jako plus, negativni ohlas je odmena a obri kritika znamka te nejvyssi kvality a skvele doporuceni. To myslim obecne, nejen v F1 a kdo si to nepohlida, razem sedi v kine na nejhorsim filmu za deset let :sneezing_face:

Rovnako ako RB, jeden poriadny (Verstappena) - a (zatial) ovela poriadnejsi ako Mercedes a Ferrari.

Popritom 5 priemernych a stabilnych - Mercedes 1 (Ocon), Ferrari asi nikoho.

A X podpriemernych, ktori to aspon mohli skusit.

Ved ty mi este nahravas a podporujes presne to co pisem. Vesti ako vicemajster F2 sa do F1 v zivote nepozrel, a teda cela podpora bola na h0vno (z pohladu ambicie F1) a pochovali ho este skor ako mu dali sancu. Keby bol v akademii RB, tak je pravdepodobne, ze by aspon na rok sancu dostal. :smiley:

Vidim. RB sancu dava, Mercedes a Ferrari nie.

Ved ma 17 rokov a je v F2. Tebe uplne preplo? Co s nim maju robit? Ako sa mu venovat, aby si bola spokojna? :sweat_smile:

Nevěřím jejich propočtům :thinking:

2 Likes

Len bojuj, trha. Chlapci od čevených býkov si tu masírujú ego na žene. Ešte smutnejšie ako samotný Lawsonov výkon. :dancing_women:

3 Likes

Nevím no, tyhle grafy beru hodně s rezervou taky. :smiley:
Každopádně dle toho grafu můžeme jen překvapit…let’s go! :green_heart:

to počítal @PUFF na neexistujících datech

1 Like

Na druhou stranu Antonelli jezdi neskutecnym zpusobem za limitem auta. Jasny, kvalda se mu moc nepovedla… Kazdopadne co jsem videl v Australii, tak ten kluk se neboji a bude dobrej, kdyz se nesesype.

1 Like

Nie sú náhodou ženy rovnocenné mužom? :smiley:

A žiadne masírovanie ega. Každý je tu sám za seba.

5 Likes

Občas mám pocit, že tam datového analytika dělá místní Jos, podle toho to vypadá :smiley: