Hm, Perez mamlas, no naštěstí mi je to na těchto pozicích fakt jedno. Ale i tak se Alonso vzchopil a Strolla si dal s prstem v nose, byť je to uplně jedno.
Paradny pretek. naozaj, naozaj skvela parodia na pretekanie. Obijdeni plna prdel a asi ziadne normalne predbehnutie. ti co pocitaju vymeny pozicii musia byt v siedmom nebi. Preletiet okolo supera ani nie v polke rovinky je jednoznacne krasny manever
Vždycky bude někdo nejlepší. Právě proto se musí ocenit vynikající práce těch slabších.
Bez účtu to nefunguje.
Já se tady @Situs zastanu, protože bez ohledu na výsledek potřebuji vidět, ze ti piloti jedou naplno a bojují nejen mezi sebou, ale také s tratí. Ale toto je jako káva bez kofeinu. Kdysi jsem měl z pohledu na formule, jak se řítí z Paraboliky - nebo prakticky kdekoli ve Spa - až mrazení v zádech. Teď mi připadají jako hračky v životní velikosti. Jakou hodnotu má předjížděcí manévr, když ho generuje nikoli jezdecké umění, ale timing baterie? Dál souhlas s @raptor22. Tohle už příště můžou piloti ovládat na dálku a část fóra může slintat nad pokrokem: auta, v kterých už nemusí sedět pilot.
Jediné čo sa mne nepáči ako mohol Antoneli predbehnúť Hamiltona kde mal stratu 0.3s a do zákruty šiel s 0.5s náskokom.. Však on získal 0.8s na rovine prestáva ma to baviť
No pretoze mal vdaka boostu viac energie, kolo predtym bolo bvidiet ze vyslovene nesiel naplno a rekuperoval energiu, aby mal dostatok nielen na predbehnutie, ale aj na utrhnutie, urobil to inteligentne
Mercedes je jasne najlepsi a ak to posklada, tak bude 1-2, ferrari vyzeralo ako druhe auto, co je super… leclerc tragicky start, ale dokazal sa z 8 miesta dostat naspat na 5te, akonahle sa to zastabilizovalo tak drzal tempo priblilne ako ham, rozostup medzi nimi bol cely cas cca 9s, takze tempo ma uz len to cele zase zacat davat dokopy od Q cez start az po preteky… lewis antonelli a lando skvele vykony, maximalizovali svoje vysledky fantasticky
To mu nikdo nebere, ale to je právě to, pilotování se mění na management nabíjení, s kterým navíc pomáhi algoritmus. Fundamentální jezdecké dovednosti už nejsou potřeba. Potom ale mistrem může být i někdo, kdo do toho nasedl loni a opravdu svým debutem nijak neohromoval.
S tím úžasným počtem předjetí je to asi jako kdyby hokejové zápasy končily 31:24 nebo 22:19.
Vstřelení gólu by v takovém hokeji bezesporu představovalo elektrizující událost.
Po rakusku a Barcelone kde sa celkom normálne predbiehalo je toto bieda
No pravidla su ake su a su rovnake pre vetkych, kimi a lewis sa dokazali najlepsie adaptovať a preto podavaju vykony ale podavaju a su viditelne o level nad ostatnymi, su jedini ktori dorucuju konzistentne, potom asi lando a max su na tom dobre aj ked lando mal smolu na spolahlivost, russell a leclerc vyzera ze sa a tymito novymi autami este trochu trapia a nevedia dorucovat konzistentne
To si musíš počkat na šperky jako SPA, Monza, Vegas a Baku, to teprve bude
Až uděláš z trávy antuku, wimbledonské rekordy bude mít Nadal a Djokovič s Federerem si na trávě ani neškrtnou. Při vší úctě k LH - jezdecky není na vyšším levelu. Jen tato formule odstranila zásadní parametry výkonu, v kterých už začal ztrácet. A o Antonellim se ani bavit nemusíme, to je vysloveně úpadkový vítěz, žádný nový Senna.
vidim to velmi podobne. Radsej dva poriadne predbiehacie manevre ako 15 vymen pozcii. co to je ked pilot stoji na plyne a auto nemoze ist rychlejsie lebo sa vybila baterka? Kazde jedno kolo mat cely cas oci na indikatore baterie je chore.
Je to tak ako to je, bud sa niekto riadne sekol pri navrhu alebo ak chceli presne toto vytvorit, tak stvorili totalne umele vymeny pozicii, co asi mainstream konzumentom staci.
No to by zrovna mne ako fanusikovi Rafu nevadilo
no ano bohužial je to tak, že povaha tychto pravidiel ide tak trošku oproti jazdeckemu štýlu niektorých jazdcov ako napr. Leclerc, na druhu stranu ale, predosle pravidla zas nesadli Lewisovi, a tiež sa musel adaptovať, tak rovnako sa teraz musia adaptovať jazdci ako Leclerc, Russell a zrejme aj Max, pretože evidentne ani on už nie je schopny nakladať timovym kolegom tolko, ako tomu byvalo zvykon v predoslej generacii aut, hadjar v Q je pravidelne do 0,2s za nim
Hamík ztrácel ve skákajících vozech.
To není trošku, to je extrém. Tady se vygumoval, když to nadsadím, základní kontinent jezdeckých dovedností. Tyto formule pilot nepilotuje, ale obsluhuje. To už přestává být sportovní výkon. Je to šampionát v obsluze vozů, v kterém, mimochodem Antonelliho trefný bonmot, musíš jezdit pomalu, abys měl nakonec rychlý čas. Ale on to vystihl i Alonso svým příměrem o kuchařích.
Tahle formule je fakticky virtuální krok k autonomním formulím.
pozri sa mne sa to tiež nepáči, u mna je Leclerc najoblubenejší pilot, ale proste pravidla su ake su a nebudu tu večne, je to zaujimava zmena a myslim si, že toto dlho trvať nebude, o chvilu budu spať zase pravidla ktore sadnu tej druhej skupine jazdcov, taka je F1, ked prisla era fukanych difuzorov, kde mali auta brutalne stabilny zadok tiež to bolo uplne ine pretekanie ako dovtedy a sadlo to vettelovi, pretože to znegovalo jeho slabinu - kontrolu nad pretačavosťou… teraz to zas sedi kimimu, možno že 2027 sa tie auta zas tak zmenia, že sa bude lewis a kimi trapit ja neviem, ale teraz to je o tom, že ti jazdci ako Lec a Rus, musia ukazať kvalitu a adaptovať sa na vozy, ktore im nesedia a bude to zaujimave sledovať
Natrápil se s nimi dost.