LIVE: Šprint na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Tak hop šup ešte aspoň 5 komentárov v každom ďalšom závode ako ťa to nebaví sledovať :rofl: Do konca sezóny je ešte ďaleko tak si bež nakúpiť dostatok servítkov nech máš do zásoby.

1 lajk

f1 je o technologiach, kazdu dekadu boli upolne ine vozy a monoposty, to ze ludia nemaju radi progress a smrkaju nad efektivnymi v12 ktore iba hucia (a mne osobne by aj vadili a vacwine lude na okruhu tiez - spunty v usiach) nech idu do jasknye toto je spicka motorsportu … nech si frflaci frflu.. ja sa zabavam.

3 lajkov

Uplne suhlasim, vyborny sprint a tiez pravdepodobne najlepsi aky zatial bol od kedy ich zaviedli.

2 lajkov

Lewis se zitra muze pokusit o podium, ale to auto netahne, neni to tam.

Já ti zábavu neberu, ale je to takový Disney channel.

A pokud technologie funguje tak, že zatáčku nejedeš naplno, potom ta technologie vzhledem k nárokům motosportu… vlastně nefunguje.

Ale jako pojízdný autosalon dobré.

1 lajk

Bojovať určite bude, otázka je s akým výsledkom

1 lajk

Dobre vieš, že sa do ďalšej sezóny aj tak nič nezmení ale napriek tomu sa sťažuješ. Buď si na to do konca sezóny zvykni alebo sa pri každom závode rozčuľuj aké to je neformulové pretekanie.

1 lajk

Nulový požitek. Pohled na Astony mě bolí, ale mnohem více mě trápí stav této F1 :pensive_face:

3 lajkov

Sorry, ale na fóru mohu svobodně komentovat, co vidím.

Děkuji za pochopení.

Až bude povolená pouze propaganda nebo rezignace, dej mi vědět.

1 lajk

Tak sa predsa podarilo :smiley: Snad sa to prenesie aj do Q a preteku.

2 lajkov

Vidíš, aspoň v něčem se shodneme.

Dobre vieme ze keby Alonso je vpredu tak su to najlepsie pravidla ake kedy vymysleli :wink:

2 lajkov

Tak ať si Antonelli užije výhru v extrémně dominantním voze. :upside_down_face: Hamilton neměl ve výrazně slabším voze šanci.

Snad přijde Ferrari s nějakým vylepšením a přiblíží se Mercedesu.

Ani omylem, ale výsledky jsou dobrou záplatou, tomu rozumím.

1 lajk

Vysledek sprintu se da brat jako vzorek toho co bude zitra, ale uz se nekolikrat stalo ze v zavode se pomery sil zmenili, no ale vidime ze Ferrari technicky nema sanci, mozna prijdou okolnosti, porce stesti navic.

To, že tak funguješ ty, neznamená, že tak fungují ostatní.

1 lajk

Kimi dál láme rekordy. Ferrari skvělý výkon i když Hamík spadl o jedno místo.
RB je v závodě docela ustálený, ale Toro Rosso jako RBll začíná pořádně zlobit.
Alpine pod diverzí Flavia jde znovu ke dnu.

1 lajk

Po Miami som si začal robiť nádeje, že možno v niektorých pretekoch vyzvú Mercedes a je to na dobrej ceste, ale to asi bude najskôr až o rok.

1 lajk

V extrémně dominantním voze se mu dobře vozí zadek…