Prosím? Piastri zatočil do Hulka? 
Hulkenberg nemal kam ist, keby isiel este viac dovnutra, trafi Alonsa. Myslim si, ze je to racing incident, ale jediny, kto mohol nechat viac miesta a pchal sa na vnutrajsok, bol Piastri.
Ano, snazil sa pichnut pred Norrisa a skoncil v Hulkenbergovi.
Piastri byl druhý na apexu po Maxovi, Norris a Hulk to poslali nesmyslně pozdě na brzdy a překvapivě tam byly další monoposty
Však byl před Norrisem, než Norris pustil pozdě brzdy.
je to tak… Piastri prekrížil Hulka práve som si to znova pozrel…
ale ved si to pozri… ja viem že si zaujatý voči Norrisovi… ale Norris bol na vonkajšej strane dávno pred Piastrim
čo Norris spravil zle? 
Koukni se na start, byl Piastri před Norrisem ve stoupání ano/ne?
Zo zaznamu sa mi nezda, ze by Norris a Hulkenberg brzdili neskor, nez ostatni jazdci v rovnakej stope.
Tak Russell val val
Hlavne, aby boli auta v poriadku na kvalifikaciu.
Norris to pustil pozdě na brzdy, sám se i poslal mimo trať, Piastri ho chtěl podjet a dostal hit
Zbytečné teď rozebírt start, vpředu se bojuje. A Russellovi prdlo v hlavě.
Proti pravidlum? To od tebe neni hezke.
Norrisovi chybalo dobreho pol metra k opusteniu trate.
ale čo má s tým stupanie?
pozri si tu zatáčku… Norris je pred Piastrim na vonkajšej strane… Piastri za Norrisom, prekrížil to a nevšimol si že je vedla neho Hulk… Hulk ho trafil a tak nastal armagedon… to je cele
Uz teraz sa tesim na Russellove reci o tom, ako tu nie je na to, aby koncil na druhom mieste…a bude ich hovorit potom, co na tom druhom mieste skonci.
Norrisa poslal mimo trať až Piastri.
Co udělal Leclerc že tak najednou tolik ztratil?
mal tam snap v T3
Co? No jen to, že Piastri měl lepší start a Norris pustil pozdě brzdy, aby se udržel, před Piastrim.