LIVE: Šprint na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Prosím? Piastri zatočil do Hulka? :smiley:

1 Like

Hulkenberg nemal kam ist, keby isiel este viac dovnutra, trafi Alonsa. Myslim si, ze je to racing incident, ale jediny, kto mohol nechat viac miesta a pchal sa na vnutrajsok, bol Piastri.

9 Likes

Ano, snazil sa pichnut pred Norrisa a skoncil v Hulkenbergovi.

1 Like

Piastri byl druhý na apexu po Maxovi, Norris a Hulk to poslali nesmyslně pozdě na brzdy a překvapivě tam byly další monoposty

Však byl před Norrisem, než Norris pustil pozdě brzdy.

2 Likes

je to tak… Piastri prekrížil Hulka práve som si to znova pozrel…

2 Likes

ale ved si to pozri… ja viem že si zaujatý voči Norrisovi… ale Norris bol na vonkajšej strane dávno pred Piastrim :smiley: čo Norris spravil zle? :smiley:

3 Likes

Koukni se na start, byl Piastri před Norrisem ve stoupání ano/ne?

Zo zaznamu sa mi nezda, ze by Norris a Hulkenberg brzdili neskor, nez ostatni jazdci v rovnakej stope.

1 Like

Tak Russell val val

Hlavne, aby boli auta v poriadku na kvalifikaciu.

1 Like

Norris to pustil pozdě na brzdy, sám se i poslal mimo trať, Piastri ho chtěl podjet a dostal hit

Zbytečné teď rozebírt start, vpředu se bojuje. A Russellovi prdlo v hlavě.

Proti pravidlum? To od tebe neni hezke.

Norrisovi chybalo dobreho pol metra k opusteniu trate.

3 Likes

ale čo má s tým stupanie? :smiley: :smiley: pozri si tu zatáčku… Norris je pred Piastrim na vonkajšej strane… Piastri za Norrisom, prekrížil to a nevšimol si že je vedla neho Hulk… Hulk ho trafil a tak nastal armagedon… to je cele

2 Likes

Uz teraz sa tesim na Russellove reci o tom, ako tu nie je na to, aby koncil na druhom mieste…a bude ich hovorit potom, co na tom druhom mieste skonci.

1 Like

Norrisa poslal mimo trať až Piastri.

1 Like

Co udělal Leclerc že tak najednou tolik ztratil?

mal tam snap v T3

1 Like

Co? No jen to, že Piastri měl lepší start a Norris pustil pozdě brzdy, aby se udržel, před Piastrim.