LIVE: Šprint na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Russell solidní dive bomba

1 Like

a este rovnaka situacia ako norris vs verstappen 2024…nadhera

image
tu to aj máš

Ale Verstappen nevyzera ktovieako rychlo, takze v McLarene by som este neaktivoval panic mode.

2 Likes

ale čo má s tym štart Hogre? :smiley: ved riešime tu danú zatáčku… kde bol Norris pred Piastrim… za zatáčkou už podotýkam…

1 Like

:smiley: Pusť si to párkrát, možná pochopíš realitu. Piastri byl za Norrisem a Hulk již byl částí vozu vedle něj.

3 Likes

Díky, ani režie, ani ta trojka na sport 5 si toho nevšimli …

Ale taktiež tam má Leclerc nejaké poškodenie od VCarbu na difúzore

Uz sa zmier s tym ze si znova sam za idota a strateny ako vzdy.

2 Likes

Ja inak nechapem, ak to co Russell teraz urobil, nie je „forcing another driver off track”, tak co potom? Prebrzdil, nedokazal vybrat zakrutu a zobral mimo trat seba aj Maxa. Hlavne, ze taky Alonso dostane trest za to, ze jazdi pred Russellom.

4 Likes

nn vôbec nechápem. Viac im toho ušlo

obrazek
obrazek
Nevím co chceš řešit :smiley:

Nejaky omyl asi

Jj, kopej, když Lando zaspal na startu :smiley:

To je v pohode, mne vypadol stream na sky hned po starte pred najazdom do prvej zakruty.

Lewis je frajer

1 Like

Ano, podle ,novy" smernice ma dostat trest. Byl sice prvni na apexu, ale ztratil kontrolu nad vozem + vyvezl jinyho pilota mimo trat. 5 vterin minimum.

4 Likes

prečo ukazuješ snímky pred zatáčkou? :smiley: ukaž zatáčku :smiley: či toho sa bojíš ? :smiley: :smiley: :smiley: to ako ak je niekto na vonkajšej strane pred zatáčkou tak automaticky je bez chyby ? :smiley: :smiley: nemyslíš vážne ale už… ja viem že si zaujatý voči Norrisovi a miluješ Piastriho, ale to neznamená že ak Piastri spraví chybu… tak za to môže celý svet okrem neho

hovoríš že za to mohol Norris lebo zaspal na štarte? :smiley: to vážne… ved riešime daný incident… nie štart… ved v tom incidente bol Norris pred Piastrim a na vonkajšej strane… čo mal Norris spraviť inak? :smiley:

6 Likes

A hlavne ze najvacsi odborníci z minuleho roka su ticho teraz :joy:

4 Likes

As per usual. :wink:

1 Like