Russell solidní dive bomba
a este rovnaka situacia ako norris vs verstappen 2024…nadhera

tu to aj máš
Ale Verstappen nevyzera ktovieako rychlo, takze v McLarene by som este neaktivoval panic mode.
ale čo má s tym štart Hogre?
ved riešime tu danú zatáčku… kde bol Norris pred Piastrim… za zatáčkou už podotýkam…
Pusť si to párkrát, možná pochopíš realitu. Piastri byl za Norrisem a Hulk již byl částí vozu vedle něj.
Díky, ani režie, ani ta trojka na sport 5 si toho nevšimli …
Uz sa zmier s tym ze si znova sam za idota a strateny ako vzdy.
Ja inak nechapem, ak to co Russell teraz urobil, nie je „forcing another driver off track”, tak co potom? Prebrzdil, nedokazal vybrat zakrutu a zobral mimo trat seba aj Maxa. Hlavne, ze taky Alonso dostane trest za to, ze jazdi pred Russellom.
nn vôbec nechápem. Viac im toho ušlo

Nevím co chceš řešit 
Nejaky omyl asi
Jj, kopej, když Lando zaspal na startu 
To je v pohode, mne vypadol stream na sky hned po starte pred najazdom do prvej zakruty.
Lewis je frajer
Ano, podle ,novy" smernice ma dostat trest. Byl sice prvni na apexu, ale ztratil kontrolu nad vozem + vyvezl jinyho pilota mimo trat. 5 vterin minimum.
prečo ukazuješ snímky pred zatáčkou?
ukaž zatáčku
či toho sa bojíš ?
to ako ak je niekto na vonkajšej strane pred zatáčkou tak automaticky je bez chyby ?
nemyslíš vážne ale už… ja viem že si zaujatý voči Norrisovi a miluješ Piastriho, ale to neznamená že ak Piastri spraví chybu… tak za to môže celý svet okrem neho
hovoríš že za to mohol Norris lebo zaspal na štarte?
to vážne… ved riešime daný incident… nie štart… ved v tom incidente bol Norris pred Piastrim a na vonkajšej strane… čo mal Norris spraviť inak? 
A hlavne ze najvacsi odborníci z minuleho roka su ticho teraz 
As per usual.