LIVE: Šprint na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Jak málo? Však 8 vs 0…
To je víc než vítězství

2 Likes

Akoze mozu byt v McLarene radi, ze sa to stalo len v sprinte.

3 Likes

A co udělal Piastri špatně? Měl lepší start, než Norris no

2 Likes

môžu v šprinte RF? Lebo toto je na RF

však to už bude iba 55

Aha… V čem přesně?

To sice jo, ale lepší než zítra. Ale vůbec, i takové jsou závody :woman_shrugging:.

Dakujem za objasnenie, ale keby si tu bol pocas Singapuru, tak by si vedel, ze to bol len jeden z mojich chabych pokusov o vtip. (Kontext: Nordotor tam v diskusii spomenul Lico asi stokrat). :wink:

lfit and coast. pú■■■■ nohu s plynu pred zatáčkou. Proste plachtíš nejaký čas. napr 50m pred brzdným bodom už pustíš nohu z plynu

V tom, že až Piastriho sundá někoho v závodě, tak to bude horší

Ehm, asi v tom, ze stratit osem bodov a dvadsatpat je celkom rozdiel?

4 Likes

jaj som práve nechápal, či to myslíš vážne xDDD. Ale ano už ma to slovo drbe. Celé Ferrari desí.

1 Like

Zajistil si Hulk místo v RB, nebo království vedle Masiho?

Hulkova chyba bohužial… narazil do Piastriho… a ten do Norrisa a ešte aj odstrelili chudaka Alonsa ktorý mohol byť P3 momentalne…

samozrejme komentár VOYO Pepa Král :smiley: že za to celé pustil Norris :smiley: za čo vlastne Norris vobec nemohol …

6 Likes

To “Li” je liquor a “C” cactus, akorát to Leclercovi vypily McLareny. :wink: Holt Mexiko je blízko. :wink: :cactus:

Reštart bude dalšia zábava

Do prdele, jdu pozdě…a zrovna se něco děje :grin:

2 Likes

Hulk hlasi masivni sandwich, je to mozny

Velmi podobna situacia ako v Singapure. To co sa Norrisovi vycitalo, ze nemal uhybat stylom, ktorym odrovnal Piastriho, urobil teraz Piastri. Mam na mysli to, ako Piastri hned po kontakte s Hulkom pudovo zatocil prudko do prava, cim nechtiac trafil Norrisa. Nic zle, za mna racing incident, ale presne som vedel, ze po tom ako ste sa tu hadali minuly zavod, sa v dalsom zavode moze stat nieco podobne v opacnom garde :smiley: :popcorn:

1 Like

To, že prudko zatočil rovno do Hulka, ktorý už nemohol nič urobiť?