If the same thing happens tomorrow, Max Verstappen would only be 8 points behind Lando Norris and 30 behind Oscar Piastri
Práve dnes som pozeral videoanalýzu T1. Neskoré brzdy sa tu vyplácajú, lebo zákruta je priveľmi do kopca, pomáha brzdiť. Switchback tu naopak vôbec nevychádza, lebo T2 ideš zvonka a T3 už musíš cuknúť, lebo ju neprejdeš vôbec. Odporúčal by som Piastrimu tú analýzu zhliadnuť, možno sa niečo naučí. A náš Honzík detto
zajtra sa nič podobného už nestane, po tomto bude velká porada v Mcl.
No, aspon maju Norris s Piastrim teraz pravdepodobnost na svojej strane, takze z matematickeho hladiska je vlastne dobre, ze sa vysekali. 
Tohle se stane, ale mezi McL a Maxem
A? To je predsa závodenie.
Norris sa dostal pred Piastriho úplne normálne, mal horší štart ale bol na vnútornej stope, Piastri bol na vonkajšku a nemal až o toľko lepší štart, aby si postrážil vnútornú stopu, tak sa pred neho Lando dostal. To sa proste jazdcom na vonkajšku stáva. Čo sa obvykle nestáva je, že jazdec strhne volant doľava keď má vedľa seba dvoch ďalšich jazdcov, a za to Lando nijak nemôže. Ešte raz si pozri tie tri obrázky, ktoré som ti vyššie poslal a na ktoré si radšej vôbec nereagoval.
https://x.com/AMFormula1News/status/1979608544837026172
se podívej na onboard Piastri a řekni mi, jestli tam vidíš konečně to late braking
To kludne mozes spravit, uz by sa mi zisli nove sklicka.
No napriek tomu celkom jednoznacne vidim, ze Norris ide rovnaku stopu ako Verstappen pred nim a brzdi uplne rovnako.
Nejvic nam ve sprintu nabidlo Ferrari, hezky souboj.
staci vymenit “window lickera” (mladeho) napr za Paloua, Fernando este 2 max 3 sezony mozno skusit aj toho Drugovica
McLaren bohužel smůla. Velká smůla.
Zase z toho těží Max. 8 bodů to je v podstatě vítězství velkýho závodu, ještě o chlup víc…
A z toho jsem nejvíc smutnej.
strašne je tam vidiet to prekríženie, a Hulk už s tým nemôže viac čo robiť… bohužial… armagedon je dokončený
nechces vidiet napinavy suboj o titul az do konca?
Ne, nechci děkuji. Mám slabé srdce.
nechajme sa prekvapit 
však to píšu celou dobu, že kdyby Lando nedal pozdě brzdy, tak by Piastri normálně zatočil 
Ty si pravý športový fanda
taky istý fanda sportu ako rozviazane šnúrky a podobne co “fandia” hamikovi 
Na brzdy se nedívej. Tam se Lando mohl rozhodovat podle vlastního uvážení a o nějaké zablokování gum se taky nejednalo.
Prostě od Landa nebylo nic na co by se dalo ukazovat prstem.
Veškerá chyba je pouze na straně Piastriho, který si možná myslel, že všechny ostatní přeskočí jako klokan.
Aspoň bude koncovka zajímavější, teda možná. Protože RB teda v závodní tempu nevypadal světoborně, tohle na McLaren stačit nebude.