LIVE: Šprint na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

tak Hogre vieš, ale tvoja najhoršia vlastnosť je, že nevieš priznať že v tomto Piastri pochybil bohužial…

3 Likes

Křížit dráhu v první zatáčce je ne-vídaná hloupost.

3 Likes

Kolko bodov teraz straca Verstappen na Norrisa?

33 bodov :sunglasses:
55 na Piastriho

Ziadne monoposty vedla seba nemal. Hulk a Alonso mali ubrat skor na vnutrajsku, primarne Hulk. Nemal narok na tu zakrutu.

Pilot ma dve oci, nie styri, Piastri sledoval Norrisa a Hulkenberg ak sa pozeral dopredu musel vediet, ze tam vsetci nevojdu.

Trestat nie je potreba, skratka vela aut a malo miesta, ale Piastri neurobil nic zle. Norris sa tiez snazil zachranit pokazeny start neskorym brzdenim

2 Likes

Však se podívej sám na ten obrázek co si poslal, jak se to liší v tom, za co tu chceš upalovat Piastriho?

To je stale dost. Potreboval by ich vypadok aj v hlavnom zavode.

1 Like

Je to tak Ferdo, pustit pozdě brzdy do T1, jen protože kolega měl lepší start je nevídaná hloupost

1 Like

To už se vyřadí snad Max a Lando, aby byl i na foru klid

ja som nepísal že je treba trestať… je to racing incident to som písal už 20minut dozadu…

len je smiešne ak sa rozoberá incident, riešiť Norrisov štart… ked na tom snímku je jasné vidieť, ako jasne vpredu je Norris a kde je jednoducho Piastri…

ale samozrejme… za to može Norris lebo pokazil štart a mal neskore brzdy :smiley: aj akože neviem ako to s tým suvísi ked vidíme na snímke, kde sa monoposty nachádzaju

3 Likes

A ne? však kdyby Norris startoval normálně, tak tam Piastri nemá šanci vymýšlet nic na switchback

To by na fore urcite nebol klud a klici vo mne podozrenie, ze ty by si bol prvy, kto by isiel vyskocit z koze.

6 Likes

Ty nevíš, jak souvisí pozdní brzdy Norrise s tím, že Piastri nemohl zatočit hned, jak chtěl, ale musel čekat až Norris propulej kolem?

Suhlas so vsetkym.
Nechapem tu snahu pripisovat vinu komukolvek, ked to bol typicky racing incident a zrovna tato zakruta je na nu magnet.
Kazdy trochu “prispel” a nestastne okolnosti sposobili co sme videli, stava sa… :slight_smile:

4 Likes

Dík moc.

Za mě chyba Piastriho, šel strašně ostře z vnějšku na vnitřek, kde byl Hulk s Alonsem.

3 Likes

Co neubrzdíš to neukecáš.
Normálně myslící by uhnul venkem, kde bylo volno, ale Piastri se raději natlačil do největšího chumlu, kde byla největší jistota hromadné kolize.

2 Likes

Proč? já tu nechci upalovat Piastriho jako někteří. Jinak furt čekám reakci vzhledem k tomu co si vyplodil o nějaké fantasy s late braking

Aku reakciu cakas? Ved som ti uz a
napisal, ze tam ziadny late braking nevidim, nech sa na to pozeram akokolvek pozorne.

1 Like

No však jo, já nevím, proč Lando šel tak na sílu, aby se držel před Piastrim do T1 za každou cenu

Jestli je to tak, tak ti rád přispěji na brýle