podla mna switchback od Piastriho bol uplne predvidatelny a Hulk to nejako nepobral, zvlast v situacii ked mal vedla seba Alonsa. Respektive, v tej chvili uz tazko spomalit aj zatocit. Podla mna najviac Hulkova chyba.
ale Norris mal právo bol na vnutornej stope, ide o to… to prekríženie od Piastriho bolo cez čiaru, a hlavne v tejto špecifickej zákrute v Austine sa to nikdy nevypláca…
Stále to mají bodově velmi dobře rozehrané, dnešní sprint je z tohoto hlediska pouze dílčí komplikace. Otázka zní, jestli monoposty budou fit na Q (hádám, že ano), a dále co to udělá s psychikou pilotů, ani Piastri teď nepůsobí nějak neprůstřelně. Plus nemají data z dnešní jízdy, zatímco Red Bull může sáhnout do nastavení a vydolovat nějaký výkon navíc.
Titul pro MV stále považuji za hraniční scénář, ale dnešní incident dodává této fázi šampionátu trochu dramatičnosti.
Nie, nebol.
Zrazu už na stúpaní?
Nie, neposlal sa mimo trať, ja nerozumiem tejto zaslepenosti
prečo si vymýšľaš, keď sú jasné dôkazy, že to tak vôbec nebolo? Ako chceš potom pôsobiť dôveryhodne v iných diskusiách, keď si tu dokázateľne vymýšľaš.
A na co ti mám reagovat, když cíleně nedáš klíčový moment před zatáčkou a neustále jedeš to stejné dokola? Ano, je normální jít pozdě na brzdy, ale logicky tím omezíš druhého pilota, ten pilot pak nemá šanci zatočit dřív (celkem logicky) a jak by mohl jet za Norrisem “ve stopě”, když brzdil dřív, to mi vysvětli
Mě to ukázalo že jezdci McLarenu jdou po sobě jak po flusu
Všichni to tam vlastně dávali ok, tihle 2 ale šli nad rámec co se může semlít. Norris tím že šel pozdě na brzdy aby si ho Piastri nedal po vnějšku, a Piastri automaticky tím že si ho teda střihnul na druhou stranu s tím že tam může být hodně těsno. Jen tak dál Papayový kluci 
Žel odnesl to Alonso s Hulkem 
počuj Hogre, celá komunita ta presviedča, že to vidíš zle… a ty si to aj tak nechceš pripustiť 
Ako je toto Hulkova chyba? Hulk v tej chvíli nič robiť nemohol, Oscar rozhodne mohol. Vyhovárať sa na to, že mal predvídať nepredvídateľné a pre istotu vopred uhnúť, ak by sa nejaký psychopat rozhodol krížiť trať, je nezmysel.
Alonso velký chudák v tomto no … mohol byť P3

a kde jinde?

uznávám, tady jsem se výrazně sekl, měl jsem za to, že to nedostal před bílou čáru. Za to se omlouvám, ale psát o zaslepenosti, tak nevím, jakou diskuzi tu čteš.
zavodnik si take veci uvedomuje este viac ako my. To ako Piastri brzdil davalo najavo, ze sa chysta na switchback.
ale za mna cisty racing incident v hlupej zakrute. Nikoho by som extra nevinil.
Po kolikáté to je, kdy je ALonso vysoko na gridu a něco se semele? 
Sorry, ale ne všichni tu tohle píšou. Však ok, ať si každý má svůj názor, já nechápu, proč se tu začalo psát o tom, jak něco hážu na Norrise a je to ubohost, to samotný mi přijde jako ubohost, sorry not sorry. Celou dobu tvrdím, že Norris pustil pozdě brzdy, aby se udržel před Piastrim za každou cenu, Piastri brzdil dřív, no nemohl zatočit, když tam byl Lando, co byl pozdě na brzdách, logicky zatáčel pozdě, ale házet všechno na Piastriho je zaslepenost a klidně se tu stavte na hlavu, je to na onbaordu vidět, thats all
https://x.com/AMFormula1News/status/1979608544837026172
Jinak za mě racing incident, prostě se to vše sešlo, každej tam měl svojí motivaci a nejde to vyloženě na někoho hodit.
Mozu menit nastavenie do kvaldy, Red Bull potrebuje hlavne viac rear grip-u
zajtra sa idu posledne dva zavody sezony WSBK a o titule este nie je rozhodnute ale Toprak to ma viac menej v kapse.
Ty sa len snažíš nezmyselne vyhovárať. Kľúčový moment som ti tam dal - kontakt je kľúčovým momentom, a máš tam aj priebeh Oscarovej trasy. Áno, Oscar nemal možnosť zatočiť skôr, tak sa Lando dostal pred neho. To je tak trochu princíp predbiehacieho manévru.
Akože tým, že brzdil skôr, tak sa nemohol zaradiť za Landa? Prečo? Nerozumiem. Ale úplne by stačilo, ak by nezatočil do áut vedľa neho. To onboard video, čo si tu postol, ukazuje všetko. Sústreď sa na onboard Hulka, z ktorého je pekne vidieť, čo Oscar spravil.
A zároveň je to point, proč zatáčel pozdě, kdy tam přijížděl Hulkenberg, to je opravdu těžký chápat souvislosti?
Spíše než otázku, kdo za to může (která nebude mít dokonalou odpověď, verdikt komisařů, že to byl “racing incident”, je asi ta nejméně problematická reakce), bych se ptal, jaký dopad bude mít tento incident na atmosféru v McLarenu, kde se teď asi napětí bude dát krájet.
Dle Zaka je viníkem amatér Hulk, dle Helmuta Marka je viníkem Alonso, dle Hulka McLareny zapomněli že tam jsou i jiná auta, vyberte si
Jo a Alonsa to nezajímá, jen prý další smůla z jeho dobré pozice.