Nordotor to asi myslel na sampionat. Aby Norris neprisiel aj o to druhe miesto…
Jo takhle. To se stát samozřejmě může, tam není velký rozdíl a Ferrari vypadalo dnes výborně. O druhé místo by ale měl být v každém případě dobrý souboj, kdežto o první místo, pokud se RB dotáhl, už by bůhvíjaký souboj asi nebyl.
neviem, mna zaujimaju suboje na trati a tie podla mna budu aj o prve miesto.
Jo, brzdil dříve, brzdil víc a zpomalil víc, jenže tohle záleží tak individuálně dle komisaře, nálady, odvahy, že nikdo nedá ruku do ohně za nic.
Tam sa asi prihliadne na to, že nič sa nestalo tak to pustia u Alonsa bola pencla lebo George to poslal do steny
Opakujem zas a znova - Norris na titul nema. Dnes zase zahodil P2.
Max zase klasicky bez chyby.
Trosku este sklamal Leclerc, Sainza by mal bez problemov porazat.
Mercedesy zajazdili asi to, co mali.
Haasy super.
Alonso sklamanie, snad to zajtra napravi.
Norris has been cleared of driving erratically in the sprint race.
Žiadne ďaľšie vyšetrovanie LN vs CHL.
Na tlačovke po šprinte je Verstappen o niečo výrečnejší. Logicky preto dostal otázku, či jeho bojkot skončil. “Nie, len som dobrý človek,” odpovedal Max.
Aha, tak vsechno v poradku ku ku kuuu
Komisaři zjistili, že „nezdá se, že by došlo k žádným významným změnám směru při brzdění“ a že pohyb v 15. zatáčce byl „legitimním obranným tahem“ Norrise.
Nevyhodili? On šel sám, radostně a dobrovolně? Jakože co ve Ferrari, když má šanci si to svištět ve Williamsu?
Hamilton je jistě legenda, ale nemyslím si, že je dnes lepší než Sainz. A v perspektivě dalších roků už vůbec ne.
Leclerc možná může chvílemi působit tvrdě, ale efektivní to v soubojích moc nebývá. A silně pochybuju, že by bral nějaké ohledy, už proto, že je pro něj potupné být takto přímo a jednoznačně poražen propuštěným týmovým kolegou.
Určitě. Vestappen bude čtyřnásobný.
McLaren na to ještě letos nemá - ani vůz, ani jezdci.
Příští rok ale může být velice zajímavý.
Poustel jsem si to nekolikrat. Nevim moc co tam resili. Lando probrzdil gumy v cudu a v souboji s Leclerkem byl mimo idelani stopu. Charles tam sel moc zhurta. Kdyby mu to vyslo, byl by Noris za noumu co neumi ubranit pozici.
Příští rok může být všechno jinak, ale buďme rádi aspoň za tu naději na opravdovou bitvu o titul, ve kterou jsme po první třetině šampionátu ani nedoufali. Už teď to bylo pěkné.
Tak teraz uz len “zistit”, ci isty vykonnostny prepad ma na svedomi toto, alebo sprintovy format a nastaveniami este vykon najdu po sprinte…
Jezdec na to urcite ma. Minimalne jeden. Zase ztratil bod, to nic neresi. Uvidime kvaldu a zavod. Lando jeden na jednoho neni nejlepsi, ale v zavodnim temmpu je to jinak.
Asi vsichni vime jak tu hru ma Lando hrat. Trpelive, spolehat na svoji prrecizni jizdu a setreni pneu a utok kdyz ma jasnou vyhodu, kdy jeho styl tomu nahrava.
Je snadne rict, ze Lando nema na titul, kdyz se hraje stylem, ktery nahrava jeho souperum. Nebylo by to poprve co se zda ze McLaren a Lando v konkretni fazi zavodu nezari.
Ja jeste ani zdaleka neslavim.
Ja som si to po oznámení že majú ísť pred komisárov tiež pár krát pustil a myslím že nebolo o čom. Proste mal gumy na kašu a vtedy nejde všetko ideálne thats all.
ty si myslis, ze si instagramova 15r influencerka alebo preco tolko zvlastnych smajlikov?