LIVE: Šprint na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

To by tu bol vreskot frustrátov keby sa tak bránil Max. :sweat_smile:

1 Like

To by mohol, keby ho kazdy netlacil k titulu a pomaly hovoril, ze uz je majster. Odvtedy sa to zacalo sr@t… Keby ho nechali v klude jazdit, podla mna by mal viac bodov.

1 Like

Ano dobrovoľne. Vy asi nechápate právny štát. Je mu skončila zmluva. Nemal na dobu neurčitú. Skončila mu zmluva a tým pádom aj končí pôsobenie v danom tíme. Oni mu iba neponúkli novú zmluvu.

25r. influencerka :slight_smile:

Je to čitatelnejšie, lebo to čiastočne prispeje k prehľadnejšiemu vizuálu komentáru, udrie to do očí a zvýrazní význam.

1 Like

Ty mas len 25, ci to bola ironia?

1 Like
Dokáže Lando zítra stáhnout část bodů na Maxe?
  • Ano
  • Ne

0 účastníci

No vidíš, tak jsou s RB kvit a ve vašem táboře může zavládnout klid.

ano ale nie ked za kazdym riadkom je smajlik a uz vobec nie ked su tri rovnake po sebe. Za mna to maximalne podtrhava a zhrna vyznam vety do “obrazku”, ci doplna info, napr. o emocii. Haas isli ako rakety skratis do jedneho emoji.

niekde som cital, ze cim ma clovek nizsie IQ tym viac smajlikov pouziva.

3 Likes

Nemám 25r (trošku viac, ale nie o veľa), to som len tak trepol, lebo on napísal 15r. :slight_smile:

Nie som ani influencerka (nemám väčšinu soc. sietí a tie čo mám, tak sú prázdne a využívané len na čet).

A nie som ani žena. :sweat_smile:

aha, tak tu je ten dovod, preco sa sem chodis vylievat

3 Likes

To je multifaktorova vec, len podla toho sa neda imho posudzovat…

Niektore vyskumy napr. tvrdia, ze inteligentnejsi viac nadavaju.
Ale zase samozrejme nepovieme, ze krcmy su think-tanky :smiley:

4 Likes

To že nemám sociálne siete je ten dôvod? Zaujímavé uvažovanie. :sweat_smile:

Ja som sem pôvodne chodil slušne diskutovať a dlho to tak bolo. Potom prišli 2-3 frustráti z CZ fór a zvyšok už poznáme.

1 Like

Pustil som si ten šprint znovu a teda odhliadnuc od víťazstva Maxa a krásneho Landovho štartu ten Carlos dnes teda totálna š.@.i.č.k.a. Proste sa na to krásne pozerá.

10 Likes

a este som cital, ze obvinovanim druhych z vlastnych neresti nas drzi v neuspechu, pretoze sa staviame do role obete.

3 Likes

A mezi tím sčitá řádky v excelu. :thinking:

2 Likes

Never všetkému čo sa píše na internete. :slight_smile:

to som tiez cital. Alebo, ze vykonnejsi ludia klebetia pocas prace. Uprimne, bojim sa, ze je to pravda ale radsej si myslim, ze su to kecy :smiley:

2 Likes

Toto som tu už písal viackrát do p1če. :sweat_smile:

1 Like

to mam aj overene zivotom…

1 Like

chybalo trocha oranzovej na oslavach…