Poustel jsem si to nekolikrat. Nevim moc co tam resili. Lando probrzdil gumy v cudu a v souboji s Leclerkem byl mimo idelani stopu. Charles tam sel moc zhurta. Kdyby mu to vyslo, byl by Noris za noumu co neumi ubranit pozici.
Příští rok může být všechno jinak, ale buďme rádi aspoň za tu naději na opravdovou bitvu o titul, ve kterou jsme po první třetině šampionátu ani nedoufali. Už teď to bylo pěkné.
Tak teraz uz len “zistit”, ci isty vykonnostny prepad ma na svedomi toto, alebo sprintovy format a nastaveniami este vykon najdu po sprinte…
Jezdec na to urcite ma. Minimalne jeden. Zase ztratil bod, to nic neresi. Uvidime kvaldu a zavod. Lando jeden na jednoho neni nejlepsi, ale v zavodnim temmpu je to jinak.
Asi vsichni vime jak tu hru ma Lando hrat. Trpelive, spolehat na svoji prrecizni jizdu a setreni pneu a utok kdyz ma jasnou vyhodu, kdy jeho styl tomu nahrava.
Je snadne rict, ze Lando nema na titul, kdyz se hraje stylem, ktery nahrava jeho souperum. Nebylo by to poprve co se zda ze McLaren a Lando v konkretni fazi zavodu nezari.
Ja jeste ani zdaleka neslavim.
Ja som si to po oznámení že majú ísť pred komisárov tiež pár krát pustil a myslím že nebolo o čom. Proste mal gumy na kašu a vtedy nejde všetko ideálne thats all.
ty si myslis, ze si instagramova 15r influencerka alebo preco tolko zvlastnych smajlikov?
To by tu bol vreskot frustrátov keby sa tak bránil Max.
To by mohol, keby ho kazdy netlacil k titulu a pomaly hovoril, ze uz je majster. Odvtedy sa to zacalo sr@t… Keby ho nechali v klude jazdit, podla mna by mal viac bodov.
Ano dobrovoľne. Vy asi nechápate právny štát. Je mu skončila zmluva. Nemal na dobu neurčitú. Skončila mu zmluva a tým pádom aj končí pôsobenie v danom tíme. Oni mu iba neponúkli novú zmluvu.
25r. influencerka
Je to čitatelnejšie, lebo to čiastočne prispeje k prehľadnejšiemu vizuálu komentáru, udrie to do očí a zvýrazní význam.
Ty mas len 25, ci to bola ironia?
- Ano
- Ne
0 účastníci
No vidíš, tak jsou s RB kvit a ve vašem táboře může zavládnout klid.
ano ale nie ked za kazdym riadkom je smajlik a uz vobec nie ked su tri rovnake po sebe. Za mna to maximalne podtrhava a zhrna vyznam vety do “obrazku”, ci doplna info, napr. o emocii. Haas isli ako rakety skratis do jedneho emoji.
niekde som cital, ze cim ma clovek nizsie IQ tym viac smajlikov pouziva.
Nemám 25r (trošku viac, ale nie o veľa), to som len tak trepol, lebo on napísal 15r.
Nie som ani influencerka (nemám väčšinu soc. sietí a tie čo mám, tak sú prázdne a využívané len na čet).
A nie som ani žena.
aha, tak tu je ten dovod, preco sa sem chodis vylievat
To je multifaktorova vec, len podla toho sa neda imho posudzovat…
Niektore vyskumy napr. tvrdia, ze inteligentnejsi viac nadavaju.
Ale zase samozrejme nepovieme, ze krcmy su think-tanky
To že nemám sociálne siete je ten dôvod? Zaujímavé uvažovanie.
Ja som sem pôvodne chodil slušne diskutovať a dlho to tak bolo. Potom prišli 2-3 frustráti z CZ fór a zvyšok už poznáme.