To je otázka, ale bohatý je dost. Navíc nějakou pokutou za toto by si Ferrari udělalo špatný imidž.
Ale myslím si, že tato alternativa není ve hře.
To je otázka, ale bohatý je dost. Navíc nějakou pokutou za toto by si Ferrari udělalo špatný imidž.
Ale myslím si, že tato alternativa není ve hře.
Ano ano. Tie slávne tuned mass dampers. Pravda neskôr boli zakázané.
lebo uz mal za sebou Leclerca a nemohol riskovat, ze ho predbehne.
Ked to posielal Leclercovi, nebol Ham tak blizko.
Leclerc je jedinečný kvalifikant, ale ve vyrovnaných závodních soubojích dost často tahá za kratší konce. Něco jako by mu v těchhle situacích scházelo nebo co.
Sainz dnes výborný sprint. Je ho škoda - je to š■■■■■■■ jezdec v nejlepším věku, a Ferrari mu tím nesmyslným vyhazovem a angažováním stárnoucího Hamiltona pravděpodobně zničilo zbytek kariáry.
Tiez sa Carlosovi nedivim, ale ani Oscarovi
Záleží zda je i zde komisařem Herbert.
No nic, dame si pulnocni Q a zitra hlavni zavod.
Upřímně řečeno mi připadá podstatnější porovnání dnešní formy Red Bullu a McLarenu než to, jestli Lando dostane pentli nebo ne. Pokud se v závodě potvrdí, že se RB dostal zpátky, tak je v podstatě hotovo.
Ferrari zaňho nezodpovedá a nevyhodili ho… Bol v ponuke lepší jazdec. Leclerc je tvrdý v súbojoch. Ale voči kolegovi nepoužíva túto obranu, kvôli asi zdrbu čo dostali po 2019 Brazílii s Vettelom.
To je pravda, ale pravda je aj to, ze ziadat pomahat zostavajuceho jazdca, co chce do buducna v tom time tiez vyhravat, je rovnako/podobne narocne…
Kazdopadne aktualne uz vidim sancu len pre Maxa (dlhodobo favorit) a Landa a McLaren by to uz mal zohladnit, ak chce maximalizovat sancu…
Jestli se dostal RBR zpět na úroveň McL, tak je to v rukou McL s tím něco dělat
nooo brzdil omnoho skôr a prudšie toto môžu brať komisári zle
Stáhnout 50 bodů v pěti závodech by mohli za předpokladu, že by McLaren měl pořád náskok a k tomu by Landovi zahrálo do rukou všechno štěstí, které by potřeboval. Pokud náskok ztratili, což se po sprintu zdá, tak už nevěřím, že by měli reálnou šanci na jezdecký titul. Ale počkám si ještě do zítřka, nicméně pak už bude zbývat jenom pět závodů. Podle mě, pokud zítra vyhraje Max, tak je hotovo.
A za Landom nespí Ferrari. Aby ešte to ho nedalo a neboj P1 Max a P4 Lando
Na to, že to bol šprint, tak dosť dobré. Žiadne opatrné krúženie 19 kôl, aj fajné súboje. A nemyslím si, že Norris dostane trest, možno keby to bol Alonso.
Jak píšu, to mi připadá míň podstatné, než aktuální reálné rozložení sil mezi oběma týmy. Sice se počítá každý bod, ale pokud ztratili náskok, který před pauzou měli, tak bod sem-tam nehraje vůbec roli.
V tomhle ma @Matti pravdu. McLaren to tu schytaval mnohem vic a Ferko si jede v podstate svoje uz tri roky.
A upratat Sainze by dneska bylo asi nad sily kohokoliv. Ten jel neskutecne. Fakt ale je, ze Charles nemel vyrazny problem se ho drzet.
Souhlasím, jestli zítra vyhraje Max, tak je hotovo. Ale já si myslím, že McL šel do sprintu s ne dobrým nastavením skrz novinky co donesl, do Q teď všichni můžou měnit nastavení