LIVE: Šprint na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Myslím, že podobně jako Oscar Piastri, ani Carlos není ochoten podřizovat se TR. Notabene když právě on je “odejit”.

Ale dneska každopádně Carlos vybojoval tři souboje a určitě ne snadné, takže za mě “Driver of the Sprint”.

4 Likes

A kde tam přesně je ten hejt na Maxe?

Chce to zaznam, ale vysetrovat Landa mi neprijde na miste, uvidime, asi dostane trest.

Ale možno pozitívne nabudenie do závodu. Zrovna sa riešilo, že LEC od 2019 Brazílie nepreteká s kolegami tvrdo a fakt Leclerc to viac púšťa nechce riskovať sa zraziť za istú stajňu. Carlos toho využíva a zase naopak bojuje voči LEC tvrdšie ako voči ostatným tie dive bomby? To tam Landovi neposlal a pritom bol bližšie ako pri LEC.

Za rozbor to stojí. Data budou neúprosná. FIA Alonsoviny nestrpí.

Ze me minimalne. Jel fantasticky. Skoda, ze to nedokaze predvest casteji.

3 Likes

Něco na tom je, musím uznat. Ale raději to nechám komisařům.

1 Like

Modrá nuda?
Obrázok

6 Likes

Jj, otazka je, ci Ferrari take nieco od Carlosa vobec ziada. Kedze odchadza a kolega ma(l) nejaku sancu na titul, mohli by…

1 Like

@HellHogr bude vedieť. Údajne za toto už Alonso kedysi dostal trest v Rakúsku.

image

1 Like

Toto je nevýhoda Charlesa v šprinte. Charles používa to slow intro a to je rozdielové v závode (viz Monza) Carlos ide od štartu na tie pneu tvrdo a preto mu v R skôr odchádzajú a pituje skôr ale v šprinte je Carlosov prístup výhoda.

1 Like

Otík nezklamal.

Měl tam zvuk šel. Je to možná potřeba zapnout, nevím jak to vypadá s reklamama (adblock), možná to bude problém :grin:

Oh, to si Ferrari nedovoli brzdit Sainze, ten evidentne neodchazi na zaklade spatnych vykonu.

V Rakousku ne, v Austrálii s Russellem, rozdíl byl ten, že se Russell vysypal

1 Like

@Matti A Fred si popíjal svoj ionťák na boxoch a sledoval to. Fakt šprint nemá zmysel riešiť.

1 Like

Však právě na to narážím. :wink:

Ano, toto evidujem aj ja a ty ako fanusik Ferrari asi este viac.
Niekedy proste neexistuje idealne a vykonatelne riesenie.
Len ma zaujalo, ze u McLarenu sa to dlhodobo neskutocne vela riesilo a vo Ferrari v zasade nic… :slight_smile: