Modrá nuda?
Jj, otazka je, ci Ferrari take nieco od Carlosa vobec ziada. Kedze odchadza a kolega ma(l) nejaku sancu na titul, mohli by…
Toto je nevýhoda Charlesa v šprinte. Charles používa to slow intro a to je rozdielové v závode (viz Monza) Carlos ide od štartu na tie pneu tvrdo a preto mu v R skôr odchádzajú a pituje skôr ale v šprinte je Carlosov prístup výhoda.
Otík nezklamal.
Měl tam zvuk šel. Je to možná potřeba zapnout, nevím jak to vypadá s reklamama (adblock), možná to bude problém
Oh, to si Ferrari nedovoli brzdit Sainze, ten evidentne neodchazi na zaklade spatnych vykonu.
V Rakousku ne, v Austrálii s Russellem, rozdíl byl ten, že se Russell vysypal
@Matti A Fred si popíjal svoj ionťák na boxoch a sledoval to. Fakt šprint nemá zmysel riešiť.
Však právě na to narážím.
Ano, toto evidujem aj ja a ty ako fanusik Ferrari asi este viac.
Niekedy proste neexistuje idealne a vykonatelne riesenie.
Len ma zaujalo, ze u McLarenu sa to dlhodobo neskutocne vela riesilo a vo Ferrari v zasade nic…
Vuz nelegalniho typu.
Myslím, že je jim jasné, že taková žádost by mířila do ztracena. Jednak Charlesovy šance na titul jsou přece jen hraniční (ale chápu ten poukaz), nicméně Carlos především jede sám na sebe a vlastně se mu ani nedivím.
Ono je možné, že v zákulisí ho o to tým požádal, ale pokud se tak stalo, evidentně řekl “ne”.
Sám jsi si odpověděl, Sainz jde pryč. Nulová šance ho donutit k režii
Já bych sprinty zrušil, je to nuda ve většině času a rozbije se tím vývoj celýho víkendu
Ono zase niečo má v zmluve a mohol by mať pokuty.
Tak, odchadzajuceho jazdca je trochu tazke presvedcit, ze ma ist na Leclerca. Takto moze povedat, ze hral na Ferrari a vyslo to, dostal sa pred Norrisa.
Dalsia vec je, ked si Ferrari skalopevne nechalo Leclerca, ten by mal ukazat, ze je rychlejsi ako Sainz. Ale je viac ako ocividne, ze ma problem ho deklasovat. Co bude potom Leclerc robit s Hamiltonom? Sainz je take “nechcene dieta” ale ti akoze lepsi maju problem ho upratat. Vasseur mozno bude mat s Leclercom a Hamiltonom este viac prace. Anglican tam rozhodne nejde robit dvojku ale Leclerc nevie upratat ani Sainza