@admin @matus.pavlik
stále tá istá žumpa (Jos XY), na ktorú sa chytajú menej zdatní jedinci…
Really? Někdo mě tu na základě věcné a pravdivé poznámky (že obrázek výše je původně britský propagandistický plakát z doby 1. světové války) osočí z šíření ruské propagandy apod., a ty čekáš, že si to nechám líbit…
Nečekáš, doufám, že tě budu brát vážně.
Pana Pavlíka s tím zatěžovat nebudu, ubráním se sám. V mezích svého práva explicitně označit blbost za blbost a jejího autora za…
A preco by nebolo.ci kolko sa dava podla teba? Stop na 3 zavody? alebo ja neviem co sa ti ženie tou hlavou ked je v tom redbull
10 vteřin ok, + 2 trestné body a pokuta.
Ubráníš se tak, že tupě urážíš?
Už ti to vysvětlovalo více z nás, Puffe. Chyba v boxech (unsafe release) jde na účet týmu, nikoli pilota, proto není důvod dávat pilotovi trestné body.
Pre mna zamna pokutu tímu okej. Ale preco tresne body jazdcovi ked ho vypúšťa tim?
Nepotesilo ta ani to ako Ham prefrcal okolo Maxa? Kimi mal riadnu smolu, ale dnes si to pokazil dost aj sam, privela chcel, nema tie skusenosti, viac krat sa tam skoro ukoncil, ale aj tak mu to moze byt uplne jedno, tento cely rok potrebuje naberat skusenosti a presne tieto veci potrebuje zazit, byt v tych nestandardnyvh situaciach a v subojoch na trati, to ho posunie ovela viac ako keby dnes dojazdil 4. a nic by sa nestalo… Alebo 1. a suboj s Piastrim by ani neabsolvoval…
Jojo pekne vidno ako mas v hlave nasrate
- to není video, ale gif 2) jen připomínám, že jezdcům se vrací karma, tam Max chtěl zavřít Hama a dopadlo to, jak to dopadlo. Tady RBR chtěl vypustit co nejdřív Verstappena i za cenu ohrožení soupeře, prostě karma
Ani ne. Hamiltonovi už nefandím. Je to zrádce.
Fandím Kimimu, takže jsem z toho závodu hodně smutný a naštvaný.
Zasa prší, snáď sa pôjde Q vôbec. Inak som zvedavý či Alonsa zlepia dokopy, Charles by mal byť v pohode
Ja som smutna za oboch, naštvaný nie je byť na čo…
Ako niekto vravel, skúsenosť je to na nezaplatenie a to potrebuje.
Nič vážne sa nestalo, bude mať ešte kopec šancu a tam mu dnešok pomôže.
Jemu z jeho analyzou samého seba určite. A to je dôležitejšie ako kde skončil.
Ber z toho pozitíva a tie sú, že sa znova mnoho naučil
Plus reagoval veľmi veľmi správne na celú situáciu
Ty si sa chcel zavriet ale neda sa… dristy. Preto dostal hamik pentlu ze?
Doufám, že tohle je jenom vtip.
Pokud ne, tak tohle jsou hodně dirty praktiky.
Oni si už fakt robia z tej 2 sedačky srandu ak je to pravda
Stewardi přezkoumali videozáznamy a videozáznamy z vozu.
Vůz 1 byl vypuštěn do cesty vozu 12, který přijížděl do rychlého pruhu, a došlo ke srážce obou vozů.
Stewardi uznávají, že řidič udělal vše, co mohl, aby se vyhnul. nehodě, a proto v tomto případě nebyly uděleny žádné trestné body.
Jak vypadá, kdyby neudělal vše, aby se vyhnul?
A jak se měří, že udělal vše? Však se ani do levého zrcátka nepodíval.