Žel není to vtip
Ved dostal 10 sekúnd, preto že síce za to nemohol, ale ani on sám nereagoval. Ale nie je to prioritne jeho chyba.
Ale načo ďalší trest ? Za čo vlastne ?
Tím dostane pokutu, on dostal 10 sekúnd. Všetko vybavené. Kedy sa za unsafe dávali trestné body?
Kimi sa pozrel v Austrálii a preto nedostal nakoniec nič, napriek chybe tímu.
Čo teda nie je rozhodnuté OK.
Môžeš byť sklamaný, ale už to nechaj tak a sústreď sa na veľkú Q.
Tak potom je to ozaj úbohé
…
Na to sa aj slová ťažko hľadajú. Fakt čo čakajú od tých plotov keď sa takto správaju k tej sedačke ?
Chudák Tsunoda dostal RB asi ozaj za trest, lepšie mu bolo vo Vcarb
Vidíš - a teď s tebou plně souhlasím.
Ja nečakám neustály súhlas. Len normálne reakcie a hlavne rovnaky meter na každého.
S Unleash sme sa tiež “pochytili” na manifestácii a prečo som na neho reagovala normalne ? Lebo to nerobí systematicky
Presne tak ako ho uplatňujem pri tomto unsafe ja…ten rovnaký meter skúste aj vy.
Trest nedostal, protože udělal vše proto, aby se vyhnul. Já se jen ptám, jak se to měří?
Jinak pokutu pro tým nevidím.
To si piš. Dnes by byl za krále. Na druhou stanu mají teď všichni jasný důkaz, že chyba není v jezdcích, ale v týmových praktikách.
Výše tomu tak nebylo, a pokud vím, chybu Red Bullu v boxech nikdo z nás, kteří fandíme MV, nerozporoval. Rozporovali jsme právě to, že to jde na konto samotného MV.
Popravdě řečeno se tu nehádáme ani o většinu pentlí pro Maxe, přitom dnešní situace mezi OP a AKA byla hraniční, takže by bylo snadné vytáhnout zdrženlivost komisařů jako “důkaz”, že někomu se nadržuje a někdo si to vyžere. A naprosto zjevně jsme po této kartě nesáhli. Takže si nemyslím, že bychom uplatňovali dvojí metr. Horší s Puffem, u kterého záleží na tom, komu fandí.
Nie, nepytal. Ty si vytiahol “oblast ekonomie” a opytal som sa ta co tym myslis pretoze “oblasti v ekonomii” mas milion. A ze si myslel mikro a makro bolo hrozne vtipne pretoze som cakal odpoved z ktorej by bolo jasne ze vies o com hovoris ale len si ukazal ze z ekonomie poznas ledva zaklady.
Však jsem se tě ptal, co děláš za statistiku a počty u grafu rovnováhy trhu a ani ty nedocvaklo, o kterém scénáři se bavíš. Tak se tu nemáme o čem bavit. Jestli neznáš základy, scénařů rovnováhy trhů, tak tu běž psát do pythonu, kterej je napojenej na excel pro amatéry
Vygoogli si pojem ekonometria.
Na to tu ja ale nie som
A trest je proste štandardný
Nejaký štandard musíme mať
Nemôže sa každý prípad posudzovať individuálne, to za nedá predsa
Standartní trest za unsafe release v boxech je 5 vteřin.
Tohle standartní unsafe release nebyl. Proto dostal 10s.
V této situaci je ale 10s málo.
Čo bolo na Tom hraničné ? Tvrdé ano určite a Kimi zase rozumné ubral, určite pre neho skúsenosť.
Ale nefér to nebolo a už vôbec nie proti pravidlám.
Tam ho vytlačil/ donutil k chybe, ale to sa pokúša aj Kimi často keď prebieha donútiť súpera byť ten čo uberie úplne čisto a obdivujem to keď to robí a mám to na ňom rada.
Tu už ale vedel že ubrať proste už musí on, čo je tiež klobúk dole,že nešiel do kolízie ale dobre to vyhodnotil. ( Budem pinda a konecne urobím aspoň niečo za čo by som mohla zaslúžiť ten hysak fans MV , čo som schytala a poviem teraz,že byť tam 18 ročný Max tak sú v sebe 99%, aby ste už konečne na to čo ste predviedli mali dôvod…a aj som o Tom presvedčená (dosť možno aj tento Max by to urobil)!a v tomto Kimi má lepší balans agresivity a racionality ako mal Max v jeho veku čo je ukážka,že môže mať veľmi podobne čistého raw talentu ale dospelejsiu hlavu)
Kimi nemal zlý štart ale Oscar mal lepší a proste si na neho vyšľapol, no Kimi súboje potrebuje.
A to predtým nemalo s Maxom osobné nič a každý kto chcel to pochopil. Také vyjadrenia sú tu bežne a takto si nerobil cirkus. Ja som nič o priamej vine MV nepovedala, len že ho o body obral Max. Čo je fakt lebo on do neho bural, nikde som neriešila žiadnu vinu a už vôbec nie tak aby som si zaslúžia takéto prehnane reakcie a útoky osobne ! Vratane toho ako som precitlivena pritom prehnal to autor reakcie !
Ale ty si to prišiel podporiť !
Nie je veď rozdiel tam je.
5 vs 10
A to práve preto,že došlo k nehode
Ale vína pilotov je úplne rovnaká v oboch nie ? Ale raz je 5 a raz 10 takže viac ho potrestali ako bežné aj tak
Veď si to teraz sám povedal
Ty si prvá začala nadávať mne.
Na neho ani nereaguj. Ten sa objavi raz za par tyzdnov, zautoci na mna uplne nezmyselne a zase zmizne na par tyzdnov. To bude nejaka guma tupa.