Takto sa o mne vyjadrujes bežne ale mne ideš pýtať Ban ?
Ozaj na smiech už …to už ani neuráža lebo to už je len komické.
A zaujímavé že aj keď sa zastávam Maxa, ospravedlniť si sa mi neprišiel že si ma obvinil !
Ale hráš sa na moralistu
Takto sa o mne vyjadrujes bežne ale mne ideš pýtať Ban ?
Ozaj na smiech už …to už ani neuráža lebo to už je len komické.
A zaujímavé že aj keď sa zastávam Maxa, ospravedlniť si sa mi neprišiel že si ma obvinil !
Ale hráš sa na moralistu
Piastri tam dělá corner cuty, aby ubránil pozici před Norrisem.
Nejenže nedostane trest. On nemá dokonce ani smazaný čas.
Ještě to bylo live v televizi. Komisaři se pod to podepíšou, a nepřijde jim to ani trapný.
A karavana jede dál.
To nepřekvapuje, že tu zase šíříš svojí Ruskou propagandu a ještě k tomu přihodíš Hamás a levičáky
Toto je na pováženie v tomto máš pravdu.
Počkat, jaktože je Verstappen 17. ?
Keď to prejde tebe a začneš prvá, tak čo tu teraz nariekaš a čo čakáš? Že ty tu budeš ľuďom nadávať a nevrátia ti to?
Môžem ti naložiť aj tak, že sa rozreveš ak chceš.
Podal nejlepší výkon své kariéry
V pohodě, Piastri potom sundal nohu z plynu.
Urcite vina 50:50, pilot musi mit prehled, ten odignoroval uplne vsechno, nevim jak si to predstavujes ale nikdy nemuzes vsechno nechat jen na nekom jinem, divim se ze jses mezi zivyma.
Ja som dnes niečo začala ?
Kokos ty si ozaj zbytočný na reakciu
Klid, pitomečku, klid. Obrázek výše, jehož předělávku postl @Jos_Is_Back, je původně britský propagandistický plakát z WW1, kde se holčička ptá (v angličtině) “Co jsi tati dělal během války?”. Šlo o plakát, který měl přesvědčit muže, aby narukovali a neseděli doma, s podtextem, že pokud zůstanou doma, budou se stydět před hrdiny, kteří šli bojovat.
Jako obvykle, nikdo nedomyslel, jaké fiasko se z té války stane.
A nedělej ze sebe trdlo. Je to známý plakát, stačí zapojit google.
Hele zase ti ujíždí nervy, přitom bys měl slavit Maxův nejlepší výkon v kariéře.
Inak vyjadrenie poškodeného…takto to vníma asi každý pilot.
Zase raz vec skvelé popísal.
Reagoval veľmi dospelo a má pravdu že tam to mohlo byť nepekné pre niekoho z pit crew ak by zle odletelo čosi z auta.
Tak to uzavrieme, je to pretekárska vec.
Aj toto je na ňom obdivuhodné, ze nehľadá výhovorky nie ?
Odkedy sa riadis takymto metrom? Podla neho by mal byt Hamilton v Silverstone 2021 disq… Mam celkovo pocit ze Red Bull zabudol ako sa spravat ked nema posledny box, ale uprostred, a mechanici akosi nevedia co robit ked im ostatni pozeraju na prsty…
Tady máš, dítě, a vzdělávej se, potřebuješ to jako sůl. Obrázek je součástí hesla.
písal som ti, ten údajný “dátový analytik” je úplná ľudská žumpa (Jos a množstvo iných nickov). Má tu pár pritakávačov (bretnix, ježko, timur,…), ale inak všetci tu, vrátane adminov, o ňom vieme, že nie je to najostrejšia ceruzka v peračníku = je to tupá, alebo ešte lepšie, nasiaknutá
Najmä vďaka nemu sa tu budú v diskusii meniť pravidlá a hádam už natrvalo ho dotiaľto odstránia. Toľko špiny čo sem doniesol je už aj na pomenovanie dezolát málo. Asi by sa to zas malo hromadne nahlásiť, nech si admini trošku pohnú a vyčistia to tu od neho.
Nuz, da sa povedat, ze sprint bol zaujimavy, to bez debaty. Som velmi zvedavy, ako vykecaju to Verstappenove postavenie sa mimo pozicie, lebo mne prislo, ze bol dost mimo. Druha vec, za ktoru Verstappen nemoze je pokazeny pit, kedy RBR v praxi znicil Antonellimu pretek. Asi by si to v RBR mali trosku zrevidovat, lebo to nie je prvy problem v boxoch co maju. Zacinaju sa im kopit chyby a takto si Verstappena neudrzia.
Norris mal dnes velku haluz na SC, ale zasa nebol sam.
FIA snad rozhodnutí zda trestat, nebo omilostnit losuje.
Akoze fakt chces vraviet o zrkadlach v boxe? Kamo ty davas, vsak tam ma pred tym zrkadlom 10 mechanikov, a navyse urcite nevidi obpruh, to nevidis ani v aute… Prepac ale toto je fakt velmi zufale, vidno ako ho mas v zuboch…
Jo jsem na něj zlý. A jiné to nebude.