LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Jos tu volá admina a po banu, když sám dostal 5 banů a píše tu daleko větší srance a urážky, koukám, že neuneseš vlastní medicínu, zase

2 Likes

Nie Maxovi, ale moze sa podakovat malinovkarom. Vidis ten rozdiel, ked je myslienka, nazor, napisany pravdivo?

Chapem ze ľudom ako ty robia problemy aj znalosti zo strednej školy. Nemusis svoju neschopnosť projektovať na ostatnych.

2 Likes

Tak snad bylo zřejmé že je to tlachání o ničem.

Ty si nikdy nesúhlasil so ziadnym trestom pre redbull alebo verstappena :joy: a este tu tvrdis ze sa mal pozerat do zrkadielok. Lol ta tvoja pasia je krasna :joy:

2 Likes

Ty si se realně zeptal na rozdělení v ekonomii, to mi bohatě stačí. Jsi prostě ulhaná krysa

1 Like

Takže 10s je v pořádku podle tebe?

1 Like

To je náš Honzík. “Inžinier”, čo vyštudoval HR tu ide poučovať o dátovej analýze, štatistike a neviem čom všetkom. Ale bez svojho teplého kamaráta je stratený, ten má aspoň základný prehľad, no často je mu to viac na škodu, lebo tiež je presvedčený o tom, že je expert a nepozná rôzne “výnimky”. :smiley:

V živote nenapísal riadok kódu v Pythone, ale tebe napíše, že čo by si ty s ním robil. :sweat_smile:

Honzík môže akurát tak priepustky nahadzovať do systému a kontrolovať dochádzku ako člen najnenávidenejšieho oddelenia väčšiny firiem. :clown_face:

2 Likes

Počkej, musí se přelogovat, aby ti odepsal

1 Like

Zacal si to ty !

A nie 1x na moju osobu !

A hneď si sa pridal !

Tak mlc ako 1!

A ano je to urážka tak sa nehraj na hrdinu a nabudúce skús radšej nepodporovat takéto výlevy na moju osobu

Ako sa do hory volá tak sa ozýva ! Dostal si späť čo si zasial a nečakaj že ty si nedotknuteľný keď neustále útočis na mňa !

Keby som ja išla všetky útoky na svoju osobu hlásiť tak nič iné nerobím

A zaujímavé je že na Puffa si takto nereagoval a to na rozdiel od mňa aj reálne bol kritický na Maxa priamo !

Takže o čom to je ak nie o Tom, že ideš po mne osobne !

A svoj názor na mňa pises nevyberane denno denne !

Ale to je presne to iste ako to čo to spustilo ! Ukazujes na iných ale sám si prvý čo takto reagujes!

Takže za tým ako som ťa nazvala si stojím

Ten tvůj komplex je tak krásnej, ty závidíš každej prd, i ten co sis vymyslel :smiley:

1 Like

Honzi zase si frustrovaný, že Stroll zarobil body na Alonsa? :grin:

3 Likes

Kašli na něj. Jaký odborník je tu začal ukazovat on.

Tabulku s poruchama Alonsa v sezoně 2022, kterou jsem tady vytvořil pomocí znaků, označil za excelovskou tabulku. Takže nejen, že píše ■■■■■, ale vlastně komentuje něco, co ani neviděl. Jak se s takovým člověkem chceš bavit o něčem složitějším?

2 Likes

Ne, já se tu bavím nad tím, jak tu s Donkeym lžete o tom co jste studovali a děláte za práci. Ale tak nedivím se, že rodáci z Horních Uher takhle lžou, protože v životě nemají nic čím by zaujali :smiley:

2 Likes

Ty si reta.rdovaná na hlavu, ale to už tu všetci prítomní vieme. :slight_smile:

Aj podľa mňa je a to som srdcom čierna a Kimiho mám rada.

Navyše skončil vďaka nim posledný ak sa nemýlim, tak dosť ho vytrestalo.

Čo akože viac.

10 sekúnd je štandardný postup, žiadnu úľavu nedostal

A potom kto je tu útočný,že ?

Takto si tu žijeme ?

Neskutočné

Jj, Donkey a Jos jsou ten stejnej ulhanej odpad. Ale nepřekvapuje to

1 Like

Co všechno se dá udělat s britským propagandistickým plakátem z doby 1. světové války… :wink:

2 Likes

Ale Charles povedal sám, že je to jeho chyba. :slight_smile:

image

1 Like