LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Mas stat na strane Kimiho, nevim proc to mas dneska naopak, nikdo ti dneska nerozumi nediv se…

Je iné auto 50 v meste s veľkým zrkadlom a F1. Nestalo sa to 1x a je to naučený automaticky proces.

A mám vyše 10.rokov a bez nehody. ( Klop klop klop)

Ja som o chybe Maxa nikde nenapísala ani slovo! Tak sa nauč čítať

Bože! A víte že F1 se neřídí dopravními předpisy?

2 Likes

Ježiš ty seš loooser.

2 Likes

To síce neurobil a vieš, že mne to je ľúto tiež za Kimiho.

Ale zároveň penalty nikdy nezohladnovali dôsledky. Proste unsafe je 10 sekúnd ak je tam nehoda vždy. A tak by to malo byť. Posudzovať dôsledky a individuálne každú vec by bol bordel.

Keď Lewis povie sám, že mal obrovské šťastie, tak aj už neviem…

Hm, velikost zrcatka je OK, v F1 musis brat ohled na ostatni a dodrzovat zakladni veci stejne jako auto na verejne silnici, proc to popirat nema to zadnou logiku.

Navic i odbornici se shodli ze to nebyl ciste chybny unsafe release a spis nehoda zpusobena tymem/ pilotem.

Ja viem, ale toto je proste krepé pravidlo, však to môžu vypípať. Ale obdivujem ho ako sa ovládol lebo tá frustrácia musela byť veľká. Ja na jeho mieste by som kliala.

Vtipne je ze tuto krasne sedi prislovie “podla seba sudim teba”. Ty zjavne nemas problem s klamanim a vymyslanim si bullshitov takze automaticky predpokladas ze niekto by si vymyslal co studoval :slight_smile: Pritom je to uplne zjavne ze ty o ekonomii si cital mozno tak an internete 10 minut ak si myslis ze rovnavaha trhu alebo rozdelenie na mikro a makro su nejake odborne veci. Hovoris tu doslova o uplnych zakladoch a tvaris sa ze su nejake uzasne znalosti. Presne preto vidno ako si strateny. Ale neboj, vsetcia vieme ze ty si strateny stale.

2 Likes

Striktně vzato by mělo jít o učivo střední školy.

2 Likes

Hovorí sa tomu objektivita

1 Like

Já prostě nesouhlasím s tím trestem. Prostě je příliš nízký.

Co je ten vzkaz? Budou si dávat bodychecky v boxech?

1 Like

Kimi odpálený neomylným fakt super.
Toto su tvoje slova, tak sa nevyhovaraj!

Na nespravnem miste.

Ale v čom ?

Mne je to za Kimiho ľúto lebo prišiel o výsledok…a ■■■■■ ma to, to ano.

Ale nebudem predsa žiadať tresty aké sa nikdy nedávali,len lebo sa to týka nás. Ani tvrdiť že za toto môže prioritne pilot. Stať sa môže zajtra nám.

Čo sa mám teraz opustiť a naložiť Maxovi ? Prečo ?

Unsafe nikdy nešiel za pilotom…

A čo iné píšem ?

@admin @matus.pavlik pohodička? takto si tu žijeme?

Len aby som vedel, či jej aj ja beztrestne môžem napísať svoj názor na ňu, lebo doteraz som ju neurážal (to, že má komplexy nie je urážka).

1 Like

Já neříkám, že je to odborná věc, jen to, že nejsi schopnej ani tyhle základy znát.

1 Like

Mohol skúsiť taliansky, to možno nevedia🤣 …nejaký Katzo by aj mne asi ušiel, tu by som nadávala raz dva pod emóciami…

Ale aj to je znak dospelosti, že to nepustil no a frustráciu zvládol…

Ale to aj vďaka Bonovi ktorí hneď kľudne zakročil a vlastne tu vlnu frustrácie prerušil