LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Lol, ty ani nevíš základní rozdíly v ekonomii. Tobě nepomůže ani strejda google

Pilot v boxech nemůže kontrolovat a korigovat mechaniky, proboha. Tam je to o bleskové reakci na signál. Kdyby se po signálu rozmýšlel, tak tam by právě mohlo dojít k nějaké kolizi. Prostě sedíš, díváš se před sebe, čekáš na signál a okamžitě na něj reaguješ. Tečka.

Ano, pilot se v boxech musí spolehnout na práci týmu.

Někdy to týmu nevyjde.

Doplatil na to i Max.

2 Likes

V boxech to byla chyba Red Bullu. Ale závod to byl dost chaotický.

V každém případě se nám zajímavě vyvíjí i tabulka týmů.

image

1 Like

Navic, kdyz je nehoda tak klidne i ten co ji nezavinil tak muze dostat flastr, protoze ridic ma povinnost sledovat provoz a snazit se predejit nehode, to VER nesplnil v zadnem bode.

1 Like

Ale jeho vina to nebola.

Proste išiel na pokyn, to je u pilota F1 úplne inštinktívne, neriešia. Možno občas ťa napadne pozrieť zrkadlo ale proste ideš najmä ak nastane takáto lotéria a chces čo najviac získať

Kimiho nevideli mechanici.
Normálna vec, nie 1x v F1.

Navyše F1 ozaj nemá zrkadlá ako nákladiak. Často ak sú v zlom uhle nevidia nič. A pri pit stope veľmi málo.

Plus keď sa rozbehne takto a pilot už je vedľa už aj keď si všimne už neurobí nič

2 Likes

To by pak mohlo platit i pro KA který měl lepší rozhled a měl předvídat že mu tam může vjet. MV ho nemusel vidět, ale KA určitě viděl že tam je.

Samozrejme ze byla, je to 50:50, ty asi nemas ridicak co…jestli ne tak to ber jako velke pouceni za volant, pokud budes chtit nekdy jezdit autem.

1 Like

Jasne, jeden myslel a vymyslel furik,ktory ale nakoniec musel tlacit. To pozname.
Ty si tu znama ako najobjektivnejsi fanusik celej F1, preto ked myslis o chybe timu, tak radsej napises o Maxovi. Prosim, nezhadzuj sa uz viac.

2 Likes

Tak upozornenie muselo prísť, pokuta za nadávky by dosť možno prišla a netreba mu to, tých 10000 asi vie minúť aj inde ako pochybne pre FIA.

Načo to budeš robiť zbytočne. Je to smutné, že nemôžu prejaviť emócie.

Ale pridávať si problémy a vysvetľovať somariny je zbytočne pred Q pre tím aj Kimiho.

Takže dobrá práca od tímu, že ho hneď upozornenil. Oni si to nevymysleli.

1 Like

Tak či onak se mi prostě 10s zdá v této situaci příliš málo.
Kimi měl v podstatě 20s penaltu a to nic neudělal.

4 Likes

Jj, tak Donkey chtěl udělat ze sebe experta a namasíroval si tu ego na jednom z nejpoužívanějších programů vůbec. :smiley: K tomu asi neni potřeba moc co dodávat…

2 Likes

ty ani nevies na koho reagujes, tak hrozne strateny si haha

2 Likes

V dané situaci to byl maximálně tvrdý trest. Poslal ho spolehlivě mimo body.

2 Likes

Nevím? Jakto? :thinking: Kiks mi napsala, tak odpovídám. A souhlasím, že si tu masíruješ ego.

1 Like

Ja som narážal na jeho priamy vstup do Kimiho vysielačky po šprinte. Super, že komentuješ a ani nevieš čo.

Je trocha iné auto a F1 v ostrom preteku aj celkovo ta veľkosť zrkadla.

Toto nejde za pilotom nech by to bol hocikto…

Toto je tímová chýba a za toto sa body rozdávať nemajú.
Zase nerobme z tohto balet.
Sa hnevame na FIA že vymýšľajú somariny a potom to vlastne žiadame samy. Môže sa to o sezónu, ale kľudne aj zajtra stať aj našim. ( Nedaj bože)
Proste sa udeje, unsafe release je jedna z najčastejších chýb v boxoch a dobre to vieš.

@Ambassador_Kosh
Mňa skôr zaujíma ako je možné, že teraz si neprišiel vybuchnúť aký útok. Ale to len na mňa,že ?

Úplne. Čisté napätie.

Mercedes bude pred RB lebo jazdia dobre 2, a McLaren má skoro 2x toľko bodov.

Zaujímavé môže byť len RB a Ferrari za mňa momentálne

Počkej, Donkey teď googlí rozdíl mezi mikro a makro ekonomii

1 Like

To tiež nie je pravda a dobre to vieš. V práve je pilot vo Fast lane a nemusí predvídať nič.

1 Like

Suhlasis sam so sebou? Good job. Bola by celkom schizofrenia keby si nesuhlasil sam so sebou.