LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Teda lidi, ani nevím po jaké době jsem absentovala u závodu a hned vidím, že jsem o hodně přišla :smile: !

A proto je Excel pro amatéry? Neni to spíš tak, že použiješ vhodnou věc na konkrétní ukon? Python se na Excel napojuje. Co tam máš dál?

Ono když napíšeš takovou kravinu, tak se na to ani odpovědět nedá. Ta otázka nestojí co je nebo neni pro amatery, ale co je na co vhodné a nebo rychlé. Excel použiješ ve statistice na mraky věcí a Rko k tomu nepotřebuješ.

Amatér jsi ty, když ze sebe dostaneš takovej bullshit.

2 Likes

A za čo 2 trestné body ? Za čo chceš tu trestať pilota ? Trestné body sú pre pilota nie pre tím. A toto je chyba Jackmana. Takže jedine,že interné mu dajú dajake v RB. Max u trest dostal.

1 Like

Ma stesti na auto i kdyz ne nejlepsi a mel by toho vyuzit, od letoska se bude odvijet jeho budoucnost, kdyz si nasbira kredit…

A co videl v tmalom spatnom? Len svojich mechanikov! To mu ako malo pomoct zabranit v kolizii?

1 Like

Ty si zas a znova tak hrozne strateny ze to je az fasicinujuce. Vytiahnes jednu vec o ktorej si mozno cital raz na internete a nevies ako vzdy ani odpovedaz alebo viest diskusiu. Chapem, uz si dokazal ze nevies ani o com hovoris takze normalny koment od teba sa neda cakat :slight_smile:

Pilot neni bezmocna loutka, VER ignoroval zrcatka, casto se tohle tresta smrti.

Tak reálne bol do istej fázy pomalší ako George po Tom štarte.

Bolo by pochopiteľne aj ak by ich menili aj ak nie ale z pohladu tímu to nemalo moc zmysel to urobit

Maxa by sme za normálnych okolností nedobehli.

řekl bych že v tom zpětném zrcátku toho moc nevidí. Jednak jsou malé, druhak je obklopený lidma, třeťak je auto při výjezdu natočené od příjezdové komunikace.

1 Like

Aj ty Brutus?:stuck_out_tongue::joy:

Lujzo by sa stal snáď aj majstrom s Ferrari keby sa rátali len šprinty. Lando po roku zase s pomocou SC, škoda, možno by sme mali súboj, ktorý ukončí priateľské časy v McLarene. Oscar pekný štart , nekompromisne a čisto. Maxo tento víkend je mysľou inde, tie boxy neovplyvní. Junior si to dnes vyžral, ale je to len šprint, viac by to mrzelo v riadnych pretekoch, len je trápne ako ho upozorňoval aby nenadaval lebo bude pokuta, ale zvládol to.
No a zatracovaný Lance získal ďalšie body, zatiaľ čo Ferdo skočil v múre, aj keď nie svojou chybou

1 Like

Navíc v boxech pilot neuplatňuje svou vůli, tam je to o bleskové reakci, signál, jedeš. Na nic jiného není čas.

3 Likes

Vieš kto chce a aj rozmýšľa tak pochopil ako som to myslela. Ty si nechcel, ty si chcel len zaútočiť na mňa. Nič viac. Tak si sa chytil somariny

Já? Ty se ptáš na rozdělení mikro a makro ekonomie, tak nevím o čem se tu chceš bavit? Ty nejsi amatér, žádnou ekonomii jsi nestudoval.

1 Like

Rus mel ambice, na Mclareny by nemel, ale dopredu nic nevis.

Tak to jsou základy v autoškole.
Když odbočuji doprava, tak používám pravé zrcátko.
Když odbočuji doleva, tak používám levé zrcatko.
Když svítí na semaforu zelená, tak to neznamená, že mi tam nemůže někdo vlítnout.

Když se vozil na prvním místě, tak koukal na obrazovky a komentoval věci.
Nebo když stál někdo mimo box na startu, tak to hned prášil.
Na to byl rychlej.

1 Like

Haha, toto je ta tvoja “oblast ekonomie”? Rozdelenie na mikro a makro? Dakujem za povavenie

2 Likes

Tu vôbec nejde o to či tam bol

Len o to že som to napísala JA.

Normálne ako X z nás stále, ze ho ukončil Max som si dovolila.

Lebo to bolo jeho auto, nič viac nič menej.

Ale tak už na neho utocim a oni sú mierumilovnost sama.

Co se deje…nemam prehled.

1 Like

Presne toto je tu choré na tomto fóre !

Si ideme meriat ego ešte aj pre excel a podobne kraviny.

Tu budeme súťažiť kto mal lepsiu známku zo štatistiky

Fakt nechápem načo sú tu tieto útoky za veci čo nemajú nič s jazdením dobre.

A ani to načo ti riešime somariny

Ale ok

2 Likes