Ironie osudu, v předešlých závodech mu mechanici těžce pokakali několik pitstopů po sobě, které dělaly 4 až 5 sekund a teď udělají extrémně rychlý pitstop (zdál se být rychlý) a dopadne to takhle, @Helmut_Marko to tam bude muset jít vyřešit a proliskat čaganem. Velká smůla pro oba, nebýt toho, tak by to byl od Verstappena i Antonelliho hezký výsledek.
10s, 2 trestný body a 500.000€ pokuta z costcapu, která poputuje na nějaké onkologické centrum.
S tím bych byl ok.
Bombardování nechám na tobě s Vláďou.
Alonso je očividně hodně naštvaný na tu strategii co mu Aston naordinoval
U teba ? Zjavne áno ! Útočiť si na mňa začal ty môj zlatý za debiliny na ktoré by si u iných ľudí nereagoval ! Takže áno trepeš piate cez 8 a vkladas mi do úst čo som nepovedala aby si zo mňa urobil ■■■■■
Takže áno výchova zjavne absentovala!
A výsledky mojich pilotov sú úplne ok
Ha ha ha.
10 sekund dostal a trestné body za chybu týmu, to nechám bez komentáře.
Na onkologické centrum samozřejmě přispět můžou, pochopitelně ne z cost capu.
Ad dopsaný závěr: ne, vždycky jsem byl proti každému bombardování bez výjimky (co ty?). Důvody hezky definoval Graham Greene v Tichém Američanovi, doporučuji přečíst.
Ještě aby ne, když jim říká 3 kola, že chce do boxů, mohl vyjet daleko před Lawsonem
Pozde, VER pomalu sklada zbrane, uz ma jine zajmy, je cas uvolnit misto na rostu jinym. Jeho era skoncila s koncem vykonu auta a odchodem Neweyho, to uz se nevrati a jiny tym ho nechce.
To ze tvoje znalosti ekonomie koncia na urovni “co je inflace” nie je moj problem
Jinak se už prý ví, proč to Leclerc rozbil.
Jirka je prý v Miami a stál tam bez trika.
To je v pohodě Donkey, já vím, že bys nezvládl ani základní graf rovnováhy trhu
Keby si nebol zakomplexovaný kretén neustále útočiaci na moju osobu tak tu sprostosť na konci ani nenapíšeš lebo to som.nikde nepovedala !
Ale si !
A v strese si zjavne skôr ty z toho,že Max si bude musieť ostať užívať tento RB !
Áno šprint nedopadol podľa mojich predstáv !
Mne ale vadí to že na mňa sa stále útočí pre ■■■■■■■■ len aby reč nestála !
A chytáte má za slová pri komplet bizarnostiach
Zakaždým si prídete ■■■■■■■ ego, každý krát
Keby to napísal dakto iný nemáme tu túto debatu !
A ked už dalo sa to vyjasniť si aj normálne nie takto ako ste začali vy !
A áno také veci ma budú ■■■■ vždy. Lebo je to evidentne namierené osobne na mňa
Absolutne jednoznacna chyba RB, a brutalna smola Antonelliho dnes, ale co to ma s prasarnou? Ze siel na zelenu? Inak keby to mechanici RB dnes ako v kazdom z poslednych zavodou nepokaslali, Verstappen by pravdepodobne dnes isiel na vitazstvo, cize jeho to stastie dnes tiez obislo…
RUS musi zabrat, ve vysilacce si pytal od tymu posun pred Kimiho, ten byl podle nej pomaly.
Dobre ze si potvrdil moje slova. Vytahujes veci ktore sa ucia v prvom rocniku. Ale chapem. Matematika a statistika nie je pre kazdeho, rozhodne nie pre jednoduchych ludi ako ty.
Má to marný. Stejně ho Kimi časem zdolá.
Prvního ročníku, ale nevíš ani jaké oblasti ekonomie a jakou děláš statistiku při grafu nabídky a potpávky? Ty jsi strašnej lhář
Aku otazku? Ze preco je excel pre amaterov?
Ak potrebujes robit nejake vypocty tak excel je hrozne slaby. Bud pouzijes specializovany SW alebo Rko alebo Python.
Na ukladanie dat? Na to mas databazy.
To není potřeba chodit tak daleko, Honzík už naráží při sestavování věty a skloňování podmětu s přísudkem