LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

A kde ja K.U.R.V.A tvrdim niečo iné ?

Kde som napísala,že to bol pilot ! Kde ? Že je to jeho chyba? Kde Maxa z toho obviňujem?

Prišla som napísať že Max je gramblavy a nevidí ? Nie !

Zato ty by si to istotne urobil byť to Russell ako 1.

Napísala som len že Kimiho v boxe vybavil Max a preteku bol koniec v šanci na body.
Ktoré auto do neho nabúralo ?

Povedalo sa to tu takto X krát na tomto fóre na iných jazdcov aj keď chýba tímu ! A na nikoho si neútočil

Keď boli v Bahraine skoro v pitlane napísali sme Antonelli a Russell nie Mercedes boli skoro !

Ale ty a tebe podobný tu prídete sa na mne odbavit jak primitívi

Matematické modely v ekonomii, největší joke co jsem tu viděl skrze ekonomii :smiley:

1 Like

Pokuta mě bohužel neuspokojí. :smiley:
Potřebuju pořádný flastry.

1 Like

Ďakujem, normálnym ľuďom zjavne je

Lebo tu tento “žargón” pre rýchlosť veci používame bežne.

Len jasné ide o mňa tak niektorí to hneď prídu precítiť.

Nejlepsi start mel PIA, ten se mi libil. Videt ze to minule nebyla nahoda, vypada ze to letos bude jeho zbran cislo jedna.

Chceš vybombardovat boxové stání Red Bullu?

Call IDF.

1 Like

Je to ubožáček.

1 Like

Tieto tvoje citové výlevy si nechaj pre niekoho, koho to zaujíma. :slight_smile:

Vidím, že máš slušný rage, lebo šprint dopadol inak ako si si priala, tak sa s tebou nedá ani baviť.

Ešte mi povedz, že Piastri poškodil Kimiho v prvej zákrute a máme to komplet. :sweat_smile:

2 Likes

Týmy dostávají většinou finanční pokutu. Správně by ji měli předat Antonellimu jako odškodné za zničený závod.

TSU presel dofinitivne do test modu.

1 Like

Toto ale nie je pôvodný príspevok ! Až vysvetlenie ako som to myslela !
Takže kto nečíta !
A že ho v konečnom dôsledku nabúral Max je asi fakt ! Kde ja na neho utocim že za to môže ? Kde som to napísala !

Prečo si sa rozhodol zaradiť k tejto kategórii kretenov? Prečo ?

Ironie osudu, v předešlých závodech mu mechanici těžce pokakali několik pitstopů po sobě, které dělaly 4 až 5 sekund a teď udělají extrémně rychlý pitstop (zdál se být rychlý) a dopadne to takhle, @Helmut_Marko to tam bude muset jít vyřešit a proliskat čaganem. Velká smůla pro oba, nebýt toho, tak by to byl od Verstappena i Antonelliho hezký výsledek.

1 Like

10s, 2 trestný body a 500.000€ pokuta z costcapu, která poputuje na nějaké onkologické centrum.
S tím bych byl ok.

Bombardování nechám na tobě s Vláďou.

4 Likes

Alonso je očividně hodně naštvaný na tu strategii co mu Aston naordinoval :frowning_face:

2 Likes

U teba ? Zjavne áno ! Útočiť si na mňa začal ty môj zlatý za debiliny na ktoré by si u iných ľudí nereagoval ! Takže áno trepeš piate cez 8 a vkladas mi do úst čo som nepovedala aby si zo mňa urobil ■■■■■

Takže áno výchova zjavne absentovala!

A výsledky mojich pilotov sú úplne ok

Ha ha ha.

10 sekund dostal a trestné body za chybu týmu, to nechám bez komentáře.

Na onkologické centrum samozřejmě přispět můžou, pochopitelně ne z cost capu.

Ad dopsaný závěr: ne, vždycky jsem byl proti každému bombardování bez výjimky (co ty?). Důvody hezky definoval Graham Greene v Tichém Američanovi, doporučuji přečíst.

1 Like

Ještě aby ne, když jim říká 3 kola, že chce do boxů, mohl vyjet daleko před Lawsonem

1 Like

Pozde, VER pomalu sklada zbrane, uz ma jine zajmy, je cas uvolnit misto na rostu jinym. Jeho era skoncila s koncem vykonu auta a odchodem Neweyho, to uz se nevrati a jiny tym ho nechce.

1 Like

To ze tvoje znalosti ekonomie koncia na urovni “co je inflace” nie je moj problem :tipping_hand_man:

2 Likes

image

2 Likes