LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Sú aj tímový šéfovia čo chvália pilotov keď treba.

A Toto nič iné neurobil

Pochválil ho lebo si pochvalu zaslúžil.

A poukázal na to,že zatiaľ jazdí solídne a vie aj zažiariť.

Čo ma.povedat ? Je to ■■■■■ nevie šoférovať ? Ozaj už

Ešte že Horner sa z Maxa nešiel posrať, alebo Toto z Hamiltona kedysi.

Už sa ozaj čudujeme aj tomu,že šéf tímu chváli vlastného pilota

Nič intergalakticke netvrdil a dokonca povedal že je to just mini Q but great performance Sam

Len zase si prečítal 1 článok bez kontextu…gratulujem

Jo aha… ono je 19.30.
Takže 2,5h. :smiley:

RB by Maxovi neobulo interky… RB by neurobili polovicu kiksov ktoré ťa dostávajú pod tlak. Max ma kľud na svoju robotu.

Nič nebude horšie ako keď o Maxovi napísala, že je rozvracač rodín a že ukradol Penelope oca. Ona je len nešťastný človek a svoje komplexy si rieši takýmto spôsobom. :smiley:

2 Likes

Norris taky dobre, je zpet a ma sebevedomi, ted musi dat Q jina cesta k titulu nevede.

2 Likes

Výše je krásný příklad toho, jak si @Kiks dokáže v rozmezí několika minut odporovat a ještě při tom “seřvat” druhého. :wink:

3 Likes

Tak si odvykni od slova trepes. To sa v slusnej diskusii nenosi. Tebe asi ruplo v mozgu z vysledku milacikov, ze tu do kazdeho, kto si dovoli negativnu reakciu na teba, zacne utocit slovom trepes. Vychova doma absentovala.

1 Like

tak ti děkujem, že na jednoduchou otázku si nedokázal odpovědět, když jsi takový odborník. :man_shrugging:

2 Likes

Co uděláme…

Fňuk.

A kde ja K.U.R.V.A tvrdim niečo iné ?

Kde som napísala,že to bol pilot ! Kde ? Že je to jeho chyba? Kde Maxa z toho obviňujem?

Prišla som napísať že Max je gramblavy a nevidí ? Nie !

Zato ty by si to istotne urobil byť to Russell ako 1.

Napísala som len že Kimiho v boxe vybavil Max a preteku bol koniec v šanci na body.
Ktoré auto do neho nabúralo ?

Povedalo sa to tu takto X krát na tomto fóre na iných jazdcov aj keď chýba tímu ! A na nikoho si neútočil

Keď boli v Bahraine skoro v pitlane napísali sme Antonelli a Russell nie Mercedes boli skoro !

Ale ty a tebe podobný tu prídete sa na mne odbavit jak primitívi

Matematické modely v ekonomii, největší joke co jsem tu viděl skrze ekonomii :smiley:

1 Like

Pokuta mě bohužel neuspokojí. :smiley:
Potřebuju pořádný flastry.

1 Like

Ďakujem, normálnym ľuďom zjavne je

Lebo tu tento “žargón” pre rýchlosť veci používame bežne.

Len jasné ide o mňa tak niektorí to hneď prídu precítiť.

Nejlepsi start mel PIA, ten se mi libil. Videt ze to minule nebyla nahoda, vypada ze to letos bude jeho zbran cislo jedna.

Chceš vybombardovat boxové stání Red Bullu?

Call IDF.

1 Like

Je to ubožáček.

1 Like

Tieto tvoje citové výlevy si nechaj pre niekoho, koho to zaujíma. :slight_smile:

Vidím, že máš slušný rage, lebo šprint dopadol inak ako si si priala, tak sa s tebou nedá ani baviť.

Ešte mi povedz, že Piastri poškodil Kimiho v prvej zákrute a máme to komplet. :sweat_smile:

2 Likes

Týmy dostávají většinou finanční pokutu. Správně by ji měli předat Antonellimu jako odškodné za zničený závod.

TSU presel dofinitivne do test modu.

1 Like

Toto ale nie je pôvodný príspevok ! Až vysvetlenie ako som to myslela !
Takže kto nečíta !
A že ho v konečnom dôsledku nabúral Max je asi fakt ! Kde ja na neho utocim že za to môže ? Kde som to napísala !

Prečo si sa rozhodol zaradiť k tejto kategórii kretenov? Prečo ?