Tak asi ti došlo, že jsem viděl záběr na FA v trapu, Lawson v něm nebyl. Obratem jsem to korigoval, není třeba vyšilovat.
Ale je to fakt v pytli. Nejhorší je že Alonso tam říkal už dávno že trať je suchá a preferuje přezout. No hlavně že tam nejdříve poslali Strolla. Tomu moc nerozumím. Navíc to dopadlo jak to dopadlo, velká chyba Lawsona kterou odnesl Alo
Vies ako sa hovori, stastie praje pripravenym
Jezdcem dne Hamilton?
Ja nevravím že za to môže ale ukončil Kimiho on to je fakt. Čo mám napísať že to bol Stroll ked do neho narazil Max.
A kto má klapky
Chudák Kimi. První zatáčka -3 místa, a potom dostane bodycheck v boxech…
To si nezasloužil.
Tak, Stroll je synom majitela.
To by museli vedieť čarovať podľa mna to auto musia rozobrať
Neviem ako si sa dostala od dnešného šprintu zasa ku včerajšej SQ ale tieto debaty nemienim absolvovať znovu.
Pointa bola, že u Wolffa včerajšia SPP bola ako keby vyhrali WDC a dnes, keď sa to pos*alo, tak je to zrazu mini race
Statistika rozhodne nie je nuda kedze som ju studoval
Vim, trochu jsem mu pridal, dobre se branil Albonovi a ma podium.
Pindas na Maxa aj vtedy,ked za to nemoze. To iste aj na Chuckyho. Ubohe a zaslepene.
To jooo, ty a studovat statistiku, dobrej vtip
-
Prvá zákruta pekné pretekanie, Piastri tam bol, tak to využil, nie je tam na to, aby uhýbal, ale aby tvrdo pretekal. Zároveň sa mi páči prístup Antonelliho, že to aspoň skúsil vo vysielačke.
-
Kredit Mercedesu, že ich nechal pretekať a nepočuli sme trápnu obdobu papaya rules a ani výmenu pozícii.
-
Red Bull si Maxa nezaslúži. To čo predvádzajú pri pitstopoch poslednú dobu je tragédia. A to potenciálne mohol ísť Max do vedenia a vyhrať (neviem aké tam boli rozdiely).
-
Pekná karma Piastrimu za to, že skrátením šikany (či už úmyselne alebo nie) pravdepodobne získal výhodu pred Landom, ktorý by inak mohol útočiť, a teda ísť prvý do boxov.
-
Lawson škoda, išiel pekne a chudák Alonso. Stroll má zarobené na to, aby ho porazil v sezóne. Dnes ale išiel pekne.
-
Hamilton ani nevie ako, opäť jeho povestné šťastie na všetky možné okolnosti, ale body sa počítajú. Predbehnutie Maxa by som nevyzdvihoval, Max tam nemal pol krídla a bol po kontakte.
-
Leclerc si môže búchať hlavu. Áno, bol tam na inters, ale je jediný čo to rozbil a jemu sa takéto veci dejú často, môže si za to on.
-
Čakám Vermuelena s Josom na večeri s Wolffom alebo Strollom.
Ten mi nikdy neseděl, nevím.
Přitom Alo chtěl jít do boxů o dvě kola dřív
Vim, ale byl dobrej.
Mohu jen souhlasit, to je fakt.
Ty si sa k nej dostal ty si ju tu doplietol !
To vôbec nie je pravda od Tota.
Ale pochváliť ho snáď mohol nie ? Jazdí 6 ! Preteky ! 6! A zatiaľ nevyrobili žiaden prúser len solídne výsledky a krásnu Q
Okrem toho dnes áno start nemal ideálny a neskôr sa naučí že je lepšie pustiť 1 pozíciu ako 3
Ale za zvyšok nemohol
A ani včera nikto netvrdil že je to veľká Q tak o čom točíš ? Je to malá Q na malé preteky
Leclerc byl na mokru vždycky hodně nejistý. V tomto smyslu to, přes veškerou rychlost, není komplexní jezdec.