LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Jemu sa takéto veci dejú. Naposledy Brazília 2023 kde mu zlyhala hydraulika. Zaujímavý point, že má už riešiť aj hydrauliku.

Ano, s faktami sa tazko nesuhlasi, aj ked mam pocit, ze na Slovensku a celkovo vo svete sa to v poslednych rokoch stava trendom.

1 Like

Príspevok som dodatočne editoval, ale žiadny hejt tam nebol. Predtým som nevedel, že za to môže Lawson.
Podstatné je, že Ty si slušný a nie si útočný. :+1:

2 Likes

No, chybi mu trpelivost a to po celou dobu.

A čo mám napísať ? Kto do neho ■■■■■■■ ?

Na koho mám povedať ?

Ok Antonelliho ■■■■■■■ z pitu jak bowlingovu guľu Hamilton, spokojný ?

Bože toto už je ozaj ■■■■■■■■ debata

Urobil to RB v rukách MV ! Čo si mám do ■■■■ ísť zistiť meno toho Jackmana a napísať že to on ?

Doboha už ozaj kto to potom ťahá do extrému a je precitliveny.

Bolo to Maxove auto, nabúral ho teda Max !

Baviť sa môžme len o Tom či za to mohol a to ja nikde netvrdím tak netrep ■■■■■■■■ jednu za druhou láskavo

Či nemoze sa ani povedať že to bol Max ? Ked to bolo jeho auto ?

Keby to bol hocikto iný tak to prvý prídeš povedať.

Len na Maxa sa nemôže nič !

A trepeš že som povedala čo som nepovedala a neviem kde utocim na Maxa

Dnes ale zajel dobře. Ale RB se dnes moc neukázal.

1 Like

Mas pravdu, nebola to len statistika. Boli to matematicke modely v ekonomii, ekonometria a statistika

2 Likes

Nejhorší je, že taková pitomá chyba stála MV solidní výsledek.

5 Likes

RB ich tento rok robí extrémne veľa v boxoch

Trepe tvoja mater, ty buchta kysnuta. Jednoducho chyba timu malinovkarov a nie Maxova, ale stale tu hustis o nom.

Taky je nikdo v tomto ohledu nehájí.

Nicméně vypuštění je záležitost týmu, nikoli pilota, takže tvá poznámka, že v autě seděl Max, tudíž za to může Max, je mimo.

1 Like

Lando 107
Emil 87

1 Like

A ja čakám na výhru v lotérii a S-kovy Mercedes, tiež asi nedostanem

A hlavne neviem prečo, chyby sa stávajú

Zajimalo by me od ceho ma VER na aute zrcatka, v provozu taky kdyz vjizdi na silnici da blinkr a da to na blind asi…zas cekal ze mu Kimi pribrzdi, dobre udelal ze ne, i kdyz ztratil, priste se ten ocas do zrcatka podiva.

1 Like

Otvor už oči Norďák. :slight_smile:

Hamilton mal rovnaké podmienky a nerozbil to.

Jazdí dobre a podobné chyby robí aj Norris a Russell (ten sa zatiaľ tento rok drží), ale to je presne to, čo ich oddeľuje od Verstappena.

Ani sa nepamätám kedy naposledy Max vlastnou vinou DNF. A keď občas koliduje, tak v súboji pri tvrdej obrane, keď má slabšie auto a chce z neho vyžmýkať viac ako je reálne.

U RedBullu bych to viděl i na trestné body.
Tohle nebylo klasické omezení v boxech, kdy někoho zbrzdíš.
Ale normální kolize.

2 Likes

Ja teda prilis nezvyknem riesit popretekove rozhovory, ale musim povedat, ze ma trosku iritovalo, ked Hamilton, ktory sa cele preteky trapil v suboji s Albonom na Williamse a dobra strategia ho vyplula na tretom mieste, zrazu vyhlasi, ze je sklamany, ze sa neslo este viac kol, lebo chcel potrapit chlapcov vpredu. Vsak keby sa tych par kol navyse islo, len by sa prepadol za Russella.

5 Likes

A máš na poistku a benzín?

RB se.rie jeden pitstop za druhým poslednú dobu.

2 Likes

RB asi dostane hodně tučnou pokutu.

Musel jsem pryč, no jak je vidět, tak to zase nedopadlo jak mělo pro Alonsa. Hmmm…

1 Like