LIVE: Šprint na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Teď těch bodů bude mít Stroll víc, ne? Je na P6.

Na druhou stranu, ať jsme spravedliví, docela mu letos přeje štěstí. Ani neví, jak se na těch bodech vlastně ocitá.

1 Like

Piastri si to prehral sam, keby neuvaril pneumatiky a nezacal sa smykat pred boxami, mal by nad Norrisom dostatocny naskok, aby zvitazil aj napriek SC.

1 Like

Kde je Masi, keď ho treba! :smiley:

Ako som minule spominal, excel je pre amaterov.

Nie on na základe dát posúdil, že softy sú lepšie. Bez SC by Norris skončil ďaleko za P1

Alonso je pro tým drahej i kdyby jezdil zadarmo.

Tak to je smůla, že nejsi ani amatér no

No, Albon byl rychlejsi, Lewis by ho neudrzel, po pitech vsechno jinak, nebyla to zrovna nuda, takze dobry…

1 Like

A Tsunodu před Maxem nezmíníš

V tom RB išli kvalitou pit-stopov riadne dole, obzvlášť majú nejak dohaprovaný ten systém s vypustením monopostu resp. s tým semaforom, čo už :man_shrugging: , hádam to dajú do poriadku. :slight_smile:

1 Like

Tak to jo :smiley: neni tvoje motto statistika nuda je,ma vsak cenné údaje? :smiley:

Tak asi ti došlo, že jsem viděl záběr na FA v trapu, Lawson v něm nebyl. Obratem jsem to korigoval, není třeba vyšilovat.

2 Likes

Ale je to fakt v pytli. Nejhorší je že Alonso tam říkal už dávno že trať je suchá a preferuje přezout. No hlavně že tam nejdříve poslali Strolla. Tomu moc nerozumím. Navíc to dopadlo jak to dopadlo, velká chyba Lawsona kterou odnesl Alo :confused:

2 Likes

Vies ako sa hovori, stastie praje pripravenym :tipping_hand_man:

Jezdcem dne Hamilton? :slightly_smiling_face:

Ja nevravím že za to môže ale ukončil Kimiho on to je fakt. Čo mám napísať že to bol Stroll ked do neho narazil Max.

A kto má klapky

Chudák Kimi. První zatáčka -3 místa, a potom dostane bodycheck v boxech…
To si nezasloužil.

Tak, Stroll je synom majitela.

1 Like

To by museli vedieť čarovať podľa mna to auto musia rozobrať

Neviem ako si sa dostala od dnešného šprintu zasa ku včerajšej SQ ale tieto debaty nemienim absolvovať znovu.

Pointa bola, že u Wolffa včerajšia SPP bola ako keby vyhrali WDC a dnes, keď sa to pos*alo, tak je to zrazu mini race