Davide už toho nech, tvoje toxické chování tu pouze slouží k rozkládání fora.
tak co jsem se dneska tady “dozvěděl”…horší odpich na startu znamená známky stáří. Noted. Myslim že to velmi brzo využiju.
Prosím tě, já se tady aspoň nemusím omlouvat za perly co tu píšu o ostatních 
Alonso má letos v průměru opět nejvíce získaných pozic v prvním kole, nedávno jsem tu statistiku viděl na redditu. Dědek no 
Tak hlavně byly i zavody kdy měl Alonso nejrychlejší reakci na startu, nevím kde byl v té době tiMur.
Už tě to nebaví, víme 
Tam, kde včera po sprintové kvaldě 
![]()
Naopak, dneska s nějakou tou promile je to tu v diskuzi větší zábava 
Ale nekecej, to není jen dneska, ty máš promile každej den
No, myslím že letošní body posbírány, víc jich pro Aston nebude. Nám padla 
Nevíš proč se nakonec fanoušci RB vždycky prokecnou jak chlastají tvrdej? 
Už se těším na leden co se dozvíme. 
Však na zdraví.
Tak OK tak to není stářím no. Tak je to jenom pokažený start. Jé kluci vy jste nějaký divoký. Co jste takový citlivý na to stáří, vždyť je mu 44 let.
Dobrý tak tedy jinak. Já to opravím.
Fernando prohrál na startu s Yukim a Maxem a ztratil dvě pozice. Potom udělal chybu v nájezdu do 13tého kola a ztratil pozici s Kimim.
Nicméně navzdory chybám Fernanda, kdy mohl přivést lepší umístění, na trati kde se obtížně předjíždí, je to pro AM vynikající výsledek, který předčil očekávání s ohledem na dlouhodobou výkonnost Aston Martinu. A zásluhu na tomto výsledku má především vynikající výkon Fernanda Alonsa ve včerejší kvalifikaci.
Spokojeni?
To je fuška tady.
Doufám, že někdo objeví nějaké jiné fórum, kde se dá normálně napsat, že Alonso pokazil start. 
Hochu, vzhledem k tomu, že pod vlivem ztrácím zen, tak by to tu vypadalo dost jinak kdyby to bylo jak píšeš 
To jsem byl tady. I jsem sem psal. A kritizoval Maxe, mimochodem. Mám na něho ty nejvyšší nároky.
Edit: A nevšiml jsi si mě proto, protože jsem neměl potřebu se vymezovat vůči vaší kritice Maxe, neboť jsem uznal, že nepředvedl ten nejlepší výkon.
Safra, F2 šlo tentokrát nějak uplně mimo mě.
O nic si nepřišel, nuda