V ten moment ne. Tam udělal Fernadno chybu, která ho stála pozici.
Vidíš, Max udělal včera chyby, co ho stály 3 pozice na startu. Dnes získal dvě. Alo vytáhl AM včera tam, kde neměl být, v tom je ten rozdíl víš.
No tam bych to uzavřel…ještě jsem tu ale dneska nečetl narážku na Vettela 
Vettel v Astonu oproti Alonsovi dokázal uplný houno 
No řekněme si to upřímně, kdyby zůstal Vettel v AM, tak nebudou mít takové úspěchy jako měli 23 s Alonsem a hlavně by ani nezískali Neweyho, Cowella a spol, ti tam přišli protože tam vidí Alonsa, který dokáže jejich monopost vytáhnout na trati
No já vím jak mohl zaspat na startu. Prostě stáří no. Čas od času se to projeví. A bude to častější. Bohužel to je lidský osud.
A také vím, že Yuki, který byl pozici za Fernandem, byl už před T1 dost před Fernandem a Max, který startoval za ním dvě pozice, téměř vedle něho.
V Astonu byl možná Vettel horší ale z přímých soubojů v 2010 a 2012 má dva tituly 
No když to nevíš, tak si to očividně neviděl a píšeš tu nepravdu.
S půl sekundy rychlejším autem
Proto nezískal respekt a nikdo ho nemá ve své TOP5 
Z jakých soubojů? Když Vettel měl nejlepší techniku a Alo 3 nej monopost? Aha. No vidíš, Max má druhý nej monopost letos a očividně na tom v boji o titul není líp, než v daných sezonách Fernando
David zase ukazuje o co mu tady jde…
Minulý rok měl Max také třetí nej monopost a získal titul.
No jasně, David tu zase chodí kopat a vyvolávat hádky.
tiMure, nezajímá mě tvé lhaní a glorifikování Maxe.
Jojo a pak bude dělat soudce na jednu stranu a fandit tomu kdo zrovna vyhrava. Takovej kolorit jeho.
… ono už ten začátek, Vettel v Astonu možná horší než Alonso …
Tak možná 
Max měl letos lepší auto v tolika závodech, že by jsi to spočítal na prstech jedné ruky.
Že je pořád matematicky v boji o titul je jen shoda okolností. Nebudu schválně špinit jeho soupeře, jako to máte ve zvyku činit vy, proto píšu o shodě okolností 
2024 Drivers’ Standings
| Pos. | Driver | Nationality | Team | Pts. |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Max Verstappen | NED | Red Bull Racing Honda RBPT | 437 |
| 2 | Lando Norris | GBR | McLaren Mercedes | 374 |
| 3 | Charles Leclerc | MON | Ferrari | 356 |
2024 Teams’ Standings
| Pos. | Team | Pts. |
|---|---|---|
| 1 | McLaren Mercedes | 666 |
| 2 | Ferrari | 652 |
| 3 | Red Bull Racing Honda RBPT | 589 |