LIVE: Šprint na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Mně to přijde jako by se tu člověk bavil s lidma co koukají na F1 první měsíc, to je strašný.

Fernando Maxe nepustil, ale na startu zachrápal. To je celé. Šel před něj i Yuki.

A Fernando šel v nájezdu do13 kola out of track levou stranou a korigoval smyk. A pak šel před něj Kimi. To nebyla výkonnost, ale chyba. Thats all.

Ta diskuze je pro mě uzavřena. Jinak k Fernandovi nic nemám a přeji mu lepší auto. A pokud nestárne, ať získá i titul mistra světa.

1 Like

Alonso pustil Emila pred sebe.

1 Like

Na tom se shodneme. :handshake: Ale já mám svatou trpělivost. Můj zenový přístup překoná i toto. :grin: :wink:

Tak to jsem rád, že se shodneš na tom, že pusobíš jako bys F1 sledoval měsíc. :handshake:
Ignorovat chybu pro tebe nejlepšího jezdce současnosti a zaroven napsat o Alonsovi po stejné chybě že je budoucnost a ukazka toho jak je starej? Sám v tom musíš cítit ten nesmysl, ale ano, diskuze uzavřena, protože pochopit to pro tebe je složité a samozřejmě nedokažeš přiznat co za nesmysl si zase vypotil.

2 Likes

Je to jen banda modrych trollu kterym Marko vymazal mozky s pohadkou o Emilovi Nejlepsim, F1 je vubec nezajima kdo vi odkud sem pritahli, asi ze Seznamu.

Provokování do Alonsa je z velké části “oplátka” za provokování do Maxe.

Víc bych v tom nehledal.

Max byl v závodě mimo trať? Protože v pokud narážíš na kvalifikaci, tak ano v prvním pokusu Q3 udělal Max chybu. Nebo podle tebe ne?

Zajel teda tu kvaldu Max dobře, vzhledem na výkonnost monopostu?

Ale tak nechme toho cvičení tady a těšme se na závod. :wink:

Jestli je to narážka na mě, tak se ohrazuji. Za vším co jsem napsal k Fernandovi si stojím a domnívám se, že s body sice Fernando bude spokojen, ale s jízdou a především startem úplně ne.

Narážka na tebe to rozhodně není, ty hodnotíš situaci většinou velmi střízlivě :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

obrazek
tiMure a dost, tvoje překrucování reality je hnus, jen abys tu kopal.

2 Likes

Děkuji. Jsem potěšen. :kissing_closed_eyes:

Takže rozdíl v monopostech tam nebyl?

2 Likes

LOL, tak u tebe je taky hotovo. Ale možná jste oba střízliví pod vlivem rumu.

2 Likes

tvrdit, že 0.8s gap ve výkonnosti není výkonnost je fakt síla.

2 Likes

Já nekopu Honzo. Čti s rozumem, pokorou a bez předsudků. Co s tebou pořád je? Jakej hnus zase?

Koukám, že Mercedes pěkně vylepšil auto. To mě těší.
A AM se také zlepšil. Asi Adrian našel nějakou desetinku k dobru.
Uvidíme zítra.

Já rum nerad, dneska mám třeba promile z tequily :smiley:

tak to je v pohodě, ty tequilla a tiMur rum. :smiley: Tím se to vysvětluje.

2 Likes

Vždyť tu reálně kopeš, pokud to nevnímáš, tak si to po sobě přečti. Jinak Alo byl po startu a T1 před Maxem, tak jak mohl zaspat na startu? :thinking:

2 Likes

Alonso za dosažený výsledek zasluhuje pochvalu, ale ok, dělejte si co chcete, my budeme taky :slightly_smiling_face:

2 Likes